Szukam rodaków w Salerno pilnie

Temat przeniesiony do archwium.
Witam w niedziele ląduję w Rzymie a następnie jade do Salerno więc prosił bym o pomoc polaków którzy tam mieszkają o pomoc w odnalezieniu się na poczatek.

Moja żona wyjechała w poniedziałek do L'aquila i dzwoniła do mnie że jest na miejscu pracy i jest tak jak jej muwiono,miałem jechać do hiszpani ale naszczęście tego nie zrobiłem dowiedziałem się nieco o tej firmie i włosy mi na głowie staneły:)

Mam tylko eden kontakt w Salerno jest to znajoma od znajomej więc napewno nie zostawi mnie w potrzebie ale szukam większej liczby ludzi którym się w ten sposób udało coś osiągnąć i byli by w stanie cokolwiek pomuc.

Jadę tam tylko z tego powodu bo w polsce tak naprawde nie mam po co zostawać mam nadzieję że kogoś zainteresuje to co napisałem i pomoże przynajmniej w małym stopniu, a mianowicie na namiary jakiejś pracy tanie noclegi, wiem że dla niekturych moze się to wydać śmieszne co robię ale wiem że są tacy ludzie ktuzy właśnie tak zrobili i im się udało.

Już na wstępie informuje wszystkich ze nie myślę że mi się może odrazu udać myśle nawet o tych czarnych scenariuszach, ale jestem w takiej sytuacji że nie mam tutaj nic do stracenia sprzedałem juz wszystko z domu i jestem na 100% gotów a by wyjechać.

Jeszcze raz proszę o jaki kolwiek kontakt z polakami którzy mogą co kolwiek pomuc zapłace ile się da za pomoc jeszcze raz prosze o pomoc

Kontakt do mnie to tel. kom. 511 6[tel]lub gg 1[tel]lub [email] na imię mam Adam

piszcie co myślicie ale prosze nie krytykujcie bo już dosyć jestem zdołowany:)
Sory za błędy ale pisałem pod wpływem emocji

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę