SZUKAM PRACY

Temat przeniesiony do archwium.
Witam . Prosze o pomoc . Poszukuje pracy w gastronomi poniewarz mam doswiadczenia , pracuje obecnie w hotelu ale miejsce i hotel i atmosfera są okropne chciał bym znalesc coś innego moze w trento lub okolicach Jestem pierwszy raz we włoszech nieznam jezyka ale juz rozumiem troszke komunikuje sie w j.angilelskim i niemieckim z. Ale nie mowie ze inne oferty nie moga byc , potrafie sie dostosowac . Czekam na odpowiedzi , mozecie pisac na adres [email] pozdrawiam piotr
W Trento poszukuja portiera zj ez.ang i niemieck. Hotel Everest potrzebuja natychmiast dzwonic tylko rano tel [tel]
W hotelu w Campodenno potrzebuja barmana na wieczory oferuja wyzywienie i pokoj.tel.[tel]
jesli pojedziesz nad lago di garda (Torbole,Riva del garda,Limone)tam napewno cos znajdziesz;w restauracjach napewno cos znajdziesz chociaz teraz juz jest pozno,pytaj tez na cempingach;ja znam jednego ale juz maja,w tamtym roku mieli polaka ale w tym roku skonczyl studia i nie potrzebowal,od Trento to niedaleko chyba jest nawet autobus;
trzymam kciuki i powodzenia,ja bede w Torbole w sobote rano i moze zostane tam na nastepny tydzien jesli bedziesz w okolicy moglabym ci pomoc z wloskim chociaz z niemieckim i angielskim dasz sobie doskonale rade

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia