Florencja

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 39
poprzednia |
Czy jest ktos z Florrncji lub okolic?????
ja jestem z Prato, a jak juz czytalam w twoim innym poscie jestes z okolic tarnowa tak jak ja:)) teraz jestesmy na wakacjach w domciu w Polsce ale niebawem wracamy do WLoch.
pozdrawiam
Czesc to fajnie w takim razie jak juz bedziesz we wloszech a bedziesz miala ochote wyskoczyc z kims na kawe to sie odezwij. Pozdrawiam
Hej! Ja mieszkam w Quarracie. Jestem tu od niedawna, chetnie sie spotkam na jakiejs kaffie czy cus :). Pozdrawiam!!!
Hej, potrzebuje kontakt do kogos mieszkajacego w okolicach Florencji ,Sieny itp.Jesli mozesz mi pomoc ,bede bardzo wdzieczny.Sprawa jest nietypowa.Jesli sie odezwiesz,wszysto wyjasnie.Z gory dziekuje
czesc nie wiem dokladnie gdzie to jest mozesz wyjasnic
czesc vivek o co chodzi. Moze bede umiala ci pomoc.
Czesc. szukam osoby plci zenskiej , ktora ma czas 28 wrzesnia(sobota).chodzi o to ,by byla swiadkiem na slubie.Szczegoly podalbym na prywatny adres.
Wow, panstwo mlodzi maja chyba noz na gardle.

Poki co 28 jestem we Florencji.
Takze jak nie znajdziesz chetnych to pisz na moj adres, ktory znajdziesz klikajac w moj nick.
Napisz cos na moj adres,bo chyba mam problem ze znalezieniem Twojego. [email]

Pozdrawiam
to niedaleko Prato i Pistoi, praktycznie posrodku tzw.: miasteczko mebli hehe. Pozdrawiam. Moze jakis kontakt na GG??
1475999 to moj nr gg. Fajnie faktycznie nie daleko. Pozdrawiam
cześc mam kilka kontaktów we Florencji może uda mi sie tobie pomóc napisz [gg]
Witam szukam pracy weW łoszech w okolicy Florencji lub Florencji Jeśli moglibyście mi pomóc dajcie znac [gg] . Może byc na zastepstwo nawet na miesiąc
Puk Puk co myślicie o Florencji?
Bardzo jestem ciekaw?
czesc mi osobiście Florencja sie nie podoba:((((
wole Bolonię :))) wydaje mi sie bardziej przyjazna,
Mieszkam we Florencji od niedawna. Chcialabym poznac jakichs znajomych. Czy moze ktos ma ochote sie spotkac???
Hannibal Lecter mieszka we Florencji! http://facet.wp.pl/kat,1007819,wid,11445530,wiadomosc.html
no tak wloskie organa mimo nowoczesnej techniki w posiadaniu..guzik moga zrobic..jak zwykle chocby z komputerem chlopaka z garlasco/http://iltempo.ilsole24ore.com/2009/08/31/1[tel]garlasco_stasi_alibi.shtml/ nie popisali sie niedojdy
do góry!
Szukam młodych Polaków mieszkających/ pracujących we Florencji - bo na razie, poza swoją uczelnią, spotykam same badante...
ja pierdzielę.SZuka POLAKÓW a spotyka tylko BADANTE ! To jakiś koszmar, nie?
A jaka to narodowość te badante że z takim wyczuwalnym obrzydzeniem o nich się wyrażasz? Co z nimi nie tak? Zastanowiłaś się co piszesz?
no tak ..mozna by pomyslec, ze badante to inna rasa....Weronika ale dojebałas do pieca!..zmien nicka na: Wielce Szanowna Panna Studentka
Oj się czepiacie :) Weronika szuka pewnie młodych polaków a jak wiadomo "badante" to razczej wiek powiedzmy po 50-tce (bynajmniej u mnie w Greve sa Polki "badante" w wieku PO 50..) który jak słyszą że sie mówi po Polsku to albo udaja że nie słyszą albo pierwsze pytanie po Dzień Dobry to
- gdzie robisz , ile zarabiasz , załatwił bys robote ...
Pozdrawiam :)
"Przynajmniej". Słowo "bynajmniej" używane jest w innym kontekście.
Krytykujący z pewnością zrozumieli, co pytająca miała na myśli, problem w tym, że zastosowanie takiego skrótu myślowego //badante = ktoś nieinteresujący// jest bardzo prymitywne i każe sądzić, że weronika nie powinna szukać towarzystwa wśród ludzi inteligentnych, bo się nie dogada z nimi.
Przepraszam że się wtrącam i piszę nie w temacie ale mam ogromną prośbę i bardzo mi na tym zależy. Czy mógłby mi ktoś przetłumaczyć to krótkie zdanie :" Potykając się w życiu, można zajść daleko; nie wolno tylko upaść i nie podnieść się. Głowa do góry"
Inciampando nella vita, si può andare lontano, non solo cadere e non stare in piedi. Testa in alto Coraggio
"quasifala...... Widze że to Ty masz problemy z inteligencją Słowo BYNAJMNIEJ bede używał w kontekstach jakich mi pasuje i nie Ty będziesz mi mówiła kiedy je mam stosować
Nikt nie napisałe że "badante to ktos nieinteresujący Tylko że (tak myśle) chciałaby porozmawiać z młodymi Polakami a takich nie może spotkać
Ciekaw jestem czy i Ty jesteś badante i ile masz lat... Ale pewnie sie nie dowiemy
Pozdrawiam :)
Dziękuje Polski00012 ;)
hahaahahha...zapewniam Cię Polski że quasi ani badante ani z inteligencją problemów nie ma. Może to postać dla niektórych kontrowersyjna ale napewno nie pozbawiona inteligencji.
w Itali sa poszukiwane glownie badante od 35 do 45 roku zycia..czytajac oferty..musza byc mlode ,szczuple! ..bo te sa silniejsze od tych otylych..z Ameryki Pd oferuja sie badante od 26 lat,,,byle tylko do Europy sie dorwac...
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 39
poprzednia |

« 

Solo italiano

»

Życie, praca, nauka