czy napewno???

Temat przeniesiony do archwium.
Haloo???? Czy naprawde nie ma nikogo na forum z florencji lub jej okolic??? Chcialam poprostu z kims wyskoczyc na kawe......?????
Kinga, nie ma sensu otwierać kilka identycznych postów o podobnej treści. Już kiedyś taki założyłaś, wystarczyło go podnieść do góry.
Zauważ też, że jest lato, ludzie są na wakacjach, poza tym nie wszyscy Polacy mieszkający we Florencji wiedzą o istnieniu tego forum :)
Trochę cierpliwości :)
moze i nie ma sensu nie wiem poprostu chce z kims wyjsc na kawe. Moze nie wiesz ale byc samej bez znajomych to poprostu straszna rzecz. Mozee ktos jest taki drugi jak ja i sie odezwie tyle nic wiecej.
Ale ja nie mam nic przeciwko, tylko chodziło mi o nie zaśmiecanie forum kilkoma indentycznymi wątkami, skoro istnieje już jeden.

Wiem co to znaczy być bez znajomych, ale wtedy odkrywa się uroki 'samotności', jak ja to nazywam: idę na spacer sama, wszystkiemu się przyglądam, wszystko obserwuję, przemyślam to czego nie mogłabym przemyśleć w towarzystwie, widzę wszystko pod innym kątem, tak na spokojnie. Idę do parku poczytać sobie książkę, widzę bawiące się dzieci, dla mnie to fajne. Spróbuj :)

No chyba, że ktoś chce się wygadać. Wtedy łapie za telefon :)
Przepraszam cie najmocniej nie mialam zamiaru "zasmiecac" forum. Telefon to nie to samo co spojrzec komus w oczy i pogadac przy kawie. Nie mam zwyczaju przesiadywac na telefonie 2 godzin a 15 min....? ja wiem czy za ten czas czlowiek wyrzuci z siebie wszystko co potrzebuje wyrzucic???? Szkoda ze uznalas moj temat za zasmiecanie forum nastepnym razem postaram sie tego nie robic. Nie lubie jak ludzie odbieraja to co robie w sposob nie taki jaki powinni odebrac. Skoro ja nie mialam zlego zamiaru to........ no nic juz tego nie powtorze. Ksiazka, spacer juz to przerobilam poprostu potrzebuje sie oderwac nic wiecej.
Nie lubie jak ludzie
>odbieraja to co robie w sposob nie taki jaki powinni odebrac

Ja tego nie odebrałam po prostu w żaden sposób.

Postaram się wytłumaczyć to inaczej:
Kiedy się otwiera dany wątek, i nie ma odezwu, to aby go podciągnąć do góry, żeby się przypomnieć innym, wystarczy napisać cokolwiek, i wtedy wątek pokaże się na pierwszym miejscu, i ludzie go przeczytają. Nie ma sensu zakładanie nowych wątków. 30 lipca założyłaś pierwszy wątek, dzisiaj o 9.20 identyczny, a o 10 ten wątek w którym teraz piszemy. TO jest zaśmiecanie forum, bo pytania we wszystkich 3 są identyczne. I źle odebrałaś to co chciałam powiedzieć, bo nie miałam na myśli że zaśmiecasz forum TAKIMI PYTANIAMI, tylko ILE RAZY takie pytanie zadajesz. Także zdanie napisane przez Ciebie a zacytowane przeze mnie tyczy się Ciebie.

I nie musisz przepraszać, to nie moje forum, tylko nas wszystkich, i każdy po trochu pilnuje, żeby tu był porządek.
Wiesz co niech ci bedzie. Jestem tu nowa i poprostu nie wiem jak to forum funkcjonuje. Nie zadalam tego pytania 3 razy ale 2. Nie mow ze nie odebralas tego w zaden sposob bo to nie ma sensu. Gdybys tego nie odebrala w zaden sposob poprostu bys do mnie nie napisala. I tyle. Nie martw sie nie bede ZASMIECAC forum mozesz byc pewna.
Oj dziewczyny dziewczyny, chyba tylko babki potrafią z niczego zrobić coś. Jedna stęskniona za polskim towarzystwem (co zrozumiałe za granicą) druga lubi porządek i konkret (co też się ceni).
Wyluzujcie...
PS. kinga.gipsy pewnie mało pocieszajće ale ja teraz chciałabym być we Florencji na kawie, hm...może za rok ;) myślę o tym intensywnie
Pozrawiam cieplutko
sheonasie dzieki ci slicznie i jakbedziesz we Florencji to sie odezwij wyskoczymy gdzies na kawe.
Będę ale dopiero pod koniec października, szkoda że wcześniej nie wiedziałam ze szukasz kogoś do kawy bo byłam tydzień w czerwcu a mój italiano nie miał urlopu i trochę się nudziłam, ale teraz będę pamiętać.
Pozdrawiam
Ok jak bedziesz to sie o odezwij.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Życie, praca, nauka