w koncu spotkalem ladne Polki w Mediolanie

Temat przeniesiony do archwium.
151-162 z 162
| następna
Tak, ale dwóch wystarczy. Jak by nie patrzeć, każdy taki zaformalinowany to jednak porażka naszej uczelni, nie możemy ich mieć zbyt wielu, bo fraje..., znaczy studenci stracą do nas zaufanie.:))
Racja za dużo takich trudnych przypadków nie można brać.:)))))
Pelipo może pamiętasz kto to napisał: „Jak ostatnio spotykasz samych palantow i masz juz dosc, to pisz na [email] , bo szukam fajnej dziewczyny. Hej”
Ja i mój wspólnik Gienio jako pierwszemu studentowi naszej szkoły damy ci zniżkę :))))))
---Jak byliśmy z narzeczonym na Aperetivo Polacco to według mojego chłopaka nie było żadnej ładnej dziewczyny----

No gratuluje !!! Madry facet !!!
Pewnie chcial na spokojnie obejrzec mecz wieczorem :D
Wyczul, ze to pytanie-zasadzka :D
Inf, jesteś pewien, ze tam nie było napisane:

"Jak ostatnio spotykasz za mało palantow a nie masz ich nigdy dosc...blablabla?:))
Gienio masz rację. Pelipo będzie naszym pierwszym lover boysem :))
masz moze troszkę racji,sama osobiście widziałam wiele pieknych włoszek,duzo mniej włochów.w kazdym razie na słowo bella właściwie juz chyba mało ktora dziewczyna reaguje,ja słyszałam jak nawet na mniej urodziwe dziewczyny mówiono bella.Myślę aby włoch przekonał sie o urodzie polek powinien odwiedzić Pl.Wówczas tak jak ty dostrzegasz urodę włoszek,tak oni dostrzegą urodę polek.Sądzę ze jeżeli dziewczyna jest atrakcyjna podoba sie ona na równi w polsce jak i za granicą pozdrawiam
jak mieszkalam na sardynii to czesto wychodzac na dwor musialam wkladac kapelusz i duze okulary..by nie powodowac wypadkow na drodze.. tragedia
ja wierze Tobie Giu bo widziałam Ciebie:)
Witam.Wiem ze troche nie na temat, ale nie wiem gdzie szukac.Nie wiesz może jak znależc pokoj w Bergamo?Potrzebuje coś na ok 6 tyg
Pozdrawiam
janko janko....prawię się z tobą zgodzę....podobno Polki najpiekniejsze kobiety na świecie..ale tak zastanawiam się kto tak naprawdę jest autorem tych słów. WłOSZKI DZIELA SIE NA DWA TYPY KOBIET: PRZEPIEKNE , MODNE , ELEGANCKIE KOBIETKI oraz takie dla których wygląd jest na bocznym planie, marny kok, 20 kg nadwagi, makijaż odświętnie itp itd....Jednak pozostawmy mediolan, tutaj życie toczy sie nieco innym tępem, to nie jest miejsce dla przeciętnej dziewczyny...tu musisz być piękna! ja mieszkałam pół roku w okolicy bari, uważam się za ładną dziewczynę natomiast nabrałam małych kompleksów... Tak naprawdę to przyciągamy do siebie chyba nie głownie wyglądem , ale nasze cechy charakteru...pod tym względem jesteśmy tak różne od włoszek...
MILCZENIE ZDOBI KOBIETE WIEC BADZ ELEGANCKA!!!!!
Temat przeniesiony do archwium.
151-162 z 162
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia