malzenstwo

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 86
Patrz ją, jaka pamiętliwa, właśnie, ze pyszne były te gofry, z bitą śmietaną i wisienką na wierzchu.:)
KM...:(
Genio normalnie nie można juz sobie normalnie tu pogadać bo cokolwiek nie powiem jest źle:((((Aż się żal ściska że tak fajnie tu było na początku,a teraz jak za dużo już sie powie to leżysz:(
Musiałaś chyba czymś podpaść, bo jak inaczej możesz sobie to wytłumaczyć?
Bardzo lubię tutaj zaglądać bo dzięki temu forum naprawdę dużo ciekawych rzeczy się dowiedziałam i dzięki Wam:D:D:D ale dlaczego zaraz atakujecie ludzie????Przecież nie zawiniłam jakoś:(( Ludzie trochę powagi z sytuacji!Jesteśmy w takim wieku że mamy prawo na własne zdanie i tego będę się trzymała!!!Kasiu mówisz że forum spada na psy, a wiesz czemu???No właśnie!!!Jak tu każdy narzeka na taką arogancję i zawiść to się nie dziwie!!
No właśnie nie przypominam sobie takiej sytuacji genio ludzie tu poprostu naskaują na Ciebie za to że inaczej myślisz niż oni ale właśnie nie na tym polega życie bo gdyby wszyscy myśleli podobnie czy świat nie stałby się nudny???
Zgadza się, prawdziwa jednomyślność jest tylko na cmentarzu.
...czy moge sie troszku posmiac? ;) tak na boczku sie posmieje ok, nikomu nie bede zawadzac?! usiade w kaciku cichutko jak pikus i pochiram troszke... blihihiiiiihii :D przepraszam...:D blihihiihii...juz nie bede....ale nie moge ...bleheh hihi..:D:D
DDD Zenobia, co jest, czy to takie śmieszne, że scambiamy sobie kilka słów bez zobowiązań?
Zresztą ja dzisiaj do żadnych dyskusji sie nie nadaje, jedynie poplotkować moge troszkę.:)
geniu daj się pośmiać dziewczynie śmiech to zdrowie:D:D:D niech się smieje byle nie do rozpuku bo jeszcze nam dziewczyna pęknie!!!
BTW Geniu zmieniam nick bo widzę,że może dziewczyny odebrały go dosłownie no ale co ja mam na to poradzić że chłopacy na mój widok mówią Sweet...:D:D:D
Oooooo, szkoda. Tylko dlaczego ja mam przez nie tracić?
Też Cię wolę Sweet, niż po prostu, zwykłą.
Kobity zemszczę się, zobaczycie.:)
Nie martw się Genio mój Włoch jak był na Aperetivo to zawył na widok tylu blondynek ale potem jak sie dokładniej przyjrzał to stwierdził,że wszystkie na jedno kopyto wyglądały i zastanawiał się dlaczego do mnie podchodziło tyle chłopaków skoro ze mną przyszedł :D:D:D najbardziej śmiał się ze zdjęć niektórych dziewczyn które są na stronie baru Polskiego mówił że takich brzydul to nigdy nie widział!!!!
hmmm...hmmm...ze tak z ciekawosci zapytam, czy ty planujesz wybrac sie jeszcze kiedys na to aperitivo ???
Czyli musisz być śliczną dziewczyną a te ataki na Ciebie to pewnie się paskudy zazdrosne wyżywają.:)
a ja znam rodzinke gdzie mąż jest nadopiekuńczy dla swoich dzieci i żona poszła w odstawkę...dziwny jest ten świat...
Droga Zenobio nie wiem czy mój mąż mnie puści bo po ostatni aperetivo tak go wkurzyla nachalność nie tylko włoskich chłopców ale i polskich że ma już dość:):) No ale postaram się przyjść:)of course!!!!Ja tam lubię jak mój jest zazdrosny w końcu ma powody:D:D:D
Genio a masz jakiś namiar na siebie???To chętnię poza forum z Tobą pogadam:)
>Genio a masz jakiś namiar na siebie???To chętnię poza forum z Tobą
>pogadam:)

No Geniooo co tak zamilkles ? ;)
..blihihihihiiii
hmmmm...no cooz..no to musisz sie pilnowac troche..nauczyc mowic - NIE, a nie chciec wszystkim jednoczesnie zrobic dobrze, tak sie nie da moja droga :D :D
Co, co, hmm, pewnie, ze dam maila, żeby nie było, ze sie boję:
[email]

Tylko pamiętaj Sweet, że te cyferki w adresie to jest rok urodzenia.:)
Ja tylko chce pogadać poza forum a nie tam nie wiadomo co :D:D:D nie Genio???:)Bo tu się nie da bo odrazu jakieś komenatrze padają :D:D:D a ja umiem mówic NIE!!!
..no i te brzydule ze zdjec...no ja nie wiem...cienko to widze ..:D
No, ale wszystkie takie brzydkie były?
Ze to niektóre dziewczyny za grosz samokrytyki nie mają, nie mam z czym, to sie nie pcham na afisz.:)
Ale Zenobio ja nikogo urazić nie chciałam to są słowa mojego meżulka,który ma dość wygórowane wymagania co do kobiet a że żadna nie przykuła jego uwagi tak jak normalni faceci rozglądają się na kobiety to już nie moja wina:D:D:DJa tam do nikgo nic nie mam!Wg mnie były dwie dziewczyny które mogły by startowac na Miss :D:D no i Malwa też jest ładną i sypmatyczną dziewczyną wg mnie!!!Pozdrawiam przy okazji!!!
Powaga Polki to ładny gatunek w Italii no ale niektóre przesadzają z make up'em np wg mojego Włocha no i z tym tzw.zadufaniem w sobie wiece "głowa wysoko do góry reszta się nie liczy tylko ona tu rządzi"było pare skromnych panien i nawet pare Włoszek które przebiły urodą Polki!!!
ohh kasiu ja bym nie szla na Twoim miejscu... No bo jak zaczna do Ciebie podchodzic Ci wszyscy wlosi to ja nie wiem co zrobisz zeby ich od siebie odgonic... no i nie wiem co zrobi Twoj chlopak. W takich sytuacjach ludzie czasem roznie reaguja:P:P
'wg mojego Włocha'

a ten Twoj Wloch to kto za tak sie wtrace???
Mister Universe???
>No, ale wszystkie takie brzydkie były?
>Ze to niektóre dziewczyny za grosz samokrytyki nie mają, nie mam z
>czym, to sie nie pcham na afisz.:)

:D :D :D
Lenaaaa mam nawet tego Włocha na filmie:
: D :D :D:D
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 86

« 

Studia językowe