malzenstwo

Temat przeniesiony do archwium.
61-86 z 86
| następna
jeju ludzie ,ale numery...nic ,tylko w totka grac
Zenobio, jesteś gdzieś tutaj?
musze wyjsc na chwile, a co? ;)
idziesz zagrac w totka?:)))
lec kobieto,lec....wygrana murowana:D
W sumie nic szczególnego. Gdybyś mi mogła i zechciała podać Twój adres mailowy, byłbym bardzo zobowiązany.
..myslisz, ze jeszcze zdaze czy juz za pozno???
zdazysz...leeeeeccccc!!!wyslij i za mnie

ps.podam ja adres?moze nie chcesz go tu okazywac?
ula la la..;) hmm..ma sie bac? ;) ale jak to tak publicznie, no wiesz ten tego..moi wielbiciele beda mnie potem zasypywac meilami :\
Dobra wychodze teraz..:D
Trzymajcie sie brzydcy forumowicze :D
dobra podaj temu niewdziecznikowi ;)
Dziękuję, dziękuję bardzo.:)
zaproponowalam,bo domyslalam,ze nie bedziesz chciala ujawniac adresu publicznie
Zenobia,myslalam ,ze to znaczy nic nie robienie..pier....w stolek,czyli nic,ale to nic nie robienie.
Tak... I niech ten maz pije, bije i wiele wiele innych rzeczy robi to przeciez jest najwazniejszy!
Nie zawsze sweet maz jest najwazniejszy, NIE ZAWSZE! Bynajmniej ja tak uwazam!
Oczywiscie troche egoizmu nie zaszkodzi..w Bibli stoi :kochaj blizniego jak siebie samego. I co to oznacza?Ze najpierw trzxeba umiec kochac sama siebie czyli byc po prostu egoistka. Trzeba umiec byc egoistka,by moc potem ofiarowac swe uczucie drugiej osobie,czyli mezowi ,partnerowi. Mysle ,ze on maz jest wazny, w koncu sie go wybralo na towarzysza zycia. Niektore z was drogie forumowiczki okreslaly go na forum jako swoja druga polowke,przeciwko czemu protestowalam. Partner jest bardzo wazny,bo zostal wybrany na partnera,na meza. Co o tym sadze to juz napisalam powyzej na poczatku postu,bo teraz to widze ze, watek ucieka.
Co do miss, to jakas kobieta (na pikniku dla PL a Rzymie) dala mi ulotke i poprosila bym sie zglosila na miss polonia. Jesli ty jestes slodka i oglada sie za toba sporo facetow, zglos sie. Na jej stronie jest regulamin i podobno mozna sie zglaszac :-) O ile dobrze pamietam to "polka roma" czy cos w tym stylu.
Nie pisze tego "po zlosci" i mam nadzieje ze nie odbierzesz tego tak :-) Pozdrawiam i zycze powodzonka :-)
SweetKate(PoprostuKate) Zapewne jesteś piekną dziewczyną, jednak brakuje ci elegancji... przykro mi to pisać. Poczucie własnej wartości to wspaniała cecha pod warunkiem, że nie jest ona "rozbuchana" do granic.
Tak jest bardzo wazny,ale nie wazniejszy od dziecka. Napewno nie zamienilabym dziecka na meza! Wolalabym cale zycie przeplakac w poduszke niz to zrobic. TO JEST MOJE ZDANIE, choc dzieci jeszcze nie mam :-(
Rozumiem,dzicko ma twoja krew,geny,a maz to w koncu obcy facet,zaden krewny.A zeby mleko pic to nie trzeba w domu krowy trzymac.
dajcie sobie spokoj... zreszta zawsze jest tak ze jak ktos wychwala pewne rzeczy to ludzie oczekuja niewiadomo czego, to tak jak z filmem titanic! 5 miesiecy wczesniej sie mowilo o nim, a potem wszyscy byli rozczarowani.. wiecie do czego pije...:P
byc moze wiem... ale ja na ogol mam zberezne mysli wiec nie wiem czy trafilam;)
sweetkate - absolutnie nie przejmuj sie wypowiedziami osob ktore sie tu wypowiadaja.. kazdy ma swoje zdanie i swoje idealy.. kazdy jest tez kowalem swojego losu..kazdy z nas ma wybor jezeli chodzi o sposob postepowania.. ty rob to w co wierzysz i o czym jestes przekonana!
Lojalność wobec człowieka, z którym dzieli się życie, jest wartością fundamentalną. I nie podlega rozważaniom czy dyskusjom.Powinniscie to zapamietac i jak mantre powtarzac kazdego dnia.
Giu poczytaj sobie jak potoczyły się losy bohaterki wątku:
http://www.wloski.ang.pl/Do_inf2_27739.html
Po slubie wzrasta facetowi hormon stresu http://wiadomosci.wp.pl/kat,28434,wid,9528873,wiadomosc.html?P%5Bpage%5D=1
łoł..zobaczcie sami! wlasnym oczom nie wierzę !Ranking małżeński: Polki na czwartej pozycji
Polki mają nadal powodzenie u Włochów. Świadczą o tym dane włoskiego głównego urzędu statystycznego, który opublikował raport na temat mieszanych małżeństw w roku 2006: Wynika z nich, że aż 1193 Włochów wybrało za żonę nasze rodaczki.
Wśród cudzoziemskich żon prym wiodą Rumunki. Poślubiło ich blisko cztery tysiące Włochów. Drugie miejsce zajęły Ukrainki, trzecie Brazylijki. Na czwartym są Polki. Za nimi dopiero Rosjanki, Mołdawianki, Albanki i Kubanki.

Dane nie uwzględniają przypadków Włoszek, które wybierają za mężów Polaków. Wychodząc za cudzoziemców, Włoszki najczęściej wybierają Marokańczyków. Po nich są Albańczycy, Tunezyjczycy i Rumuni. W dalszej kolejności Anglicy, Irlandczycy, Niemcy, Brazylijczycy i Amerykanie. Z informacji policji wynika jednak, że duża część mieszanych małżeństw to związki fikcyjne. Pary zawierają je tylko po to, aby zagraniczny partner mógł uzyskać zezwolenie na stały pobyt we Włoszech.
..z calej tej 'bandy' to tylko Polki nie potrzebuja zawierac fikcyjnych zwiazkow by otrzymac prawo pobytu.Ja widac ../sądzac glownie po forum/ Polki zawieraja malzenstwo z wloskimi panami z czystej milosci!
Temat przeniesiony do archwium.
61-86 z 86
| następna

« 

Studia językowe