Po ile godzin pracujecie we wloszech??

Temat przeniesiony do archwium.
61-71 z 71
| następna
takze ja uwielbiam sprzatac po nocach...sprzatac po nocach?!?!psia mac jak to dziwnie brzmi jakbym byla Leonem Zawodowcem...:D
nie ma sprawy ;) polecam smazenie kotletow jako swietnia technike relaksacyjna :D To naprawde dziala !!! :D
Hmmmm...rzeczywiscie ;) sprzatanie po nocach jest dosc intrygujace ;))
nie smaze kotletow bo moj narzyczony nie moze jesc smazonego :D niestety.jaks inna metoda releksacyjna?
achaniol,jestes super,jestes lans,nie przepraszaj bo oznacza ze czujesz sie winna ,stosuj tu na forum psychologii troche ,moze sie reszta ludkow, nauczy...ja zas mam sposob pisania zbyt filozoficzny,nie zawsze to jest akceptowane...dai, to tylko forum...
lepiej czasem pierwszemu reke wyciagnac niz wojne prowadzic.przeprosilam jedynie za post "idz babo posprzatac chate.bo do tego sie nadajesz" za nic innego.bo nie czuje sie dobrze jak pisze takie teksty ale zostalam sprowokowana tekstem ze jestem ciezkim przypadkiem!
ale teraz jestem wyluzowana.przeszlam pierwszy etap ataku na forum teraz jestem silniejsza emocjonalnie heheheehhe
Mi podoba sie rowniez :podaj mi piwo kobieto! to calkiem bezpieczny tekst bo z filmu o Graczykach.Kurcze ogladalas,ta co grala Graczykowa mi Dode przypomina ,blondyna oczy brazowe,ten typ.Tzn Doda mi Graczykowa przypomina,ale jestem zakrecona..sorki
Etap ataku na forum? /mnie to jakis typ po nocy tu zaatakowal,zaloze sie ,ze byl w dresach:D,byla ciemna noc a on mi wyyyyjezdza...odparowalam instnktownie...sytuacja byla w srodku cieeemnej nocy,wyobrazasz to sobie?Dziwny jest ten swiat..ludzie tez sa zakreceni..
geniu\zgieniu mezu stanu ty moj czytajac posty twoje na moj temat mysle ze takich ludzi jak ty pwoinno byc wiecej.Jak ty pieknie dobiersza slow jak wspaniale ironizujesz .Nawet odmlodzic mnie umiesz.Myslalem widzadz pana Kononowicza w telewizj ze takich ludzi juz nie ma ze on jest ostatni a tu prosze jakie mile roczarowanie pozdrawiam moj wielki umysle analityku i tworco kazdej tezy na tym forum!!!
Dobrze, już dobrze cyprianku.
Temat przeniesiony do archwium.
61-71 z 71
| następna

»

Życie, praca, nauka