nie czytaj! nie warto tracic czasu !!!!

Temat przeniesiony do archwium.
31-40 z 40
| następna
Pietro masz szanse wszystko wyjasnic,masz nasze zufanie,nie naduzywaj,wyjasnij slonko o co tu chodzi?
Dobrze Pietro,przemysl sprawe, ja sie zrelaksuje z lampka czerownego...Zenobia swiec mu lampa w oczy,prosze!
:D, :D
stokrotka jako nowy tez mogl bym poprosic o wyjasnienie o co tu chodzi?? przypisuje mi sie jakas dwulicowosc juz na samym poczatku a takowej nie posiadam jak narazie! jestem milym sympatycznym chlopakiem :-) z wyrazami szacunku Piotrek
tak tak Pietro jest swiezak :-)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Trolling
prosze
pietro ,zostales zweryfikowany jako troll,sorry, ale: life is brutal and full of zasadzkas.
pietro ,zostales zweryfikowany jako troll,sorry, ale: life is brutal and full of zasadzkas. A siemanko Lukar,znowu sprzatanie dworca? Tak nazywam te porzadki techniczne po nocach.A dlaczego tak? Bo zawsze myslalam ze dworce kolejowe sa zawsze otwarte..tak sobie myslam,przeciez w nocy zawsze lezy sie w domciu w lozeczku. I raz gdy zaszla potrzeba Bedac na Dworcu Centralnym,chcac cos zjesc o 2 w nocy,nie moglam wejsc do srodka,wisala kartka:Sprzatanie dworca. Zatkalo mnie. Mylalam :jak to,cos tak duzego cos tak potrzebnego i zamkniete!? I to jest wlasnie to:cos tak duzego jak forum,cos tak potrzebnego jak forum i wejsc nie mozna kolo polnocy spokojnie, bo sie zacina ,bo Lukar robi sprzatanie! Pozdrowienia.
tu gospodaz kto tu tak na szponcil
gospodarz pisze sie przez rz ,bo mowi sie gospodarka ,r wymienia sie na rz
Temat przeniesiony do archwium.
31-40 z 40
| następna