RZYMSKIE WAKACJE....

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 166
Magia na dodatek jesteś przeczulona na konstruktywną "krytykę" . Konstruktywną krytykę należy jedynie chwalić. Bo rzadko kto potrafi jej udzielić. Serdecznie dziękuję za komplementy
masz racje zupelnie nie przykladam sie do pisnia..pisze tak sobie od niechcenia ,od czasu do czasu rzucam okiem na monitor i cos tam klikam ,nie traktuje tego smiertelnie serio,tak jak ty.Widze ze na zartach sie nie znasz,mam dosc lekki sposob mowienia i przerzucam to na klikanie,tak dla kontaktu z jez.polskim.Mysle ze sporo jesty tu ludzi takich jak ja.Mysle ze masz za malo dystansu..
Napisalam zeby sie nikt nie czepial do tego co napisalam, ale widze ze stokrotka jak zwykle mosi to robic..ja tez juz sie do niej przyzwyczailam.Owszem robie bledy, ale zamiast mnie krytykowac to popraw mnie i mi pomoz.Dzieki ladispoli za poparcie..ja nigdy w nauce przy sobie mamy nie mialam i wszystko to co osiagnelam w szkole to moja sprawka.Stokrotko juz Ci to pisalam ale mysle, ze jesli bys byla na moim miejscu, tez bys jakies bledy robila.
magia popadlas w nielaske.Tu jest forum pozytywnego myslenia .Nie pisz nic zlego na skarzypyte.on juz tak ma .Niech sobie wkleja,nikogo nie napastuje,ot taka jego zabawa.Ja tam jestem bardzo tolerancyjny.
tak to już jest na tym strasznym forum. Homo homini lupus.
Susa ja zartowalam,nie czepiam sie po sprawe twoich bledoe juz obgadalysmy,tajemnica sie wyjasnila .pamietam ze chcilas pomocu i korekty,smoiac mi sie chcialo ze slowa Rumuni..Pisz narodowosci i nazwy panswt z duzej litery to nie nicki to imie wlasne...:D,ma dai ja tu sie smieje..nie ma o co sie obrazac dziewczyny,podejdz lekko do forum i patrz na to, ze ja nie jestem trollem...tra la la nie jestem ,jestem zywa..i wcale nie troll.Susa czytaj ,duzo czytaj..caluski
..kurak wodna przez te literowki to krolok mi sie spali...sprawe twoich bledow juz.. chcialas pomocy....smiac mi sie chcialo ze slowa...pisze jak Rumunka :D
Ladispoli widzisz sama..od dzis masz nowy nick WILCZYCA...czlowiek czlowiekowi wilkiem...
..kurka wodna ,krolika przyrzadzam...ale zapach..chcecie po kawalku ludziska?
Oj stokrotko stokrotko...ile Ty masz lat?
a jak myslisz?skoro umiem krolika przyrzadzic...to mam...?
ble,ble,ble,slowa,slowa.Czy tak wazne kto co mowi.Masz swoj rozum i nie jest wazne co mowia ,jak ci radza,co ci wmawiaja.Mowia jestes trollem ,ok jestem trollem.Martwisz sie ,ze mowie zle o tobie.A jak bede mowil dobrze o tobie,a myslal zle to bedzie ci lepiej.Pewnie bedzie ci lepiej,ale to tylko slowa.A stokrotke i tak lubie.
p.s. podpowiedź kryje się w nicku stokrotki ;-)
No niewiem...co myslisz ze ja nieumiem przyzadzac krolika?
stokrotka, a twoj facet jest wiekszy i silniejszy ode mnie.Bo nie wiem czy moge sie mocniej zaangazowac?:)))))))))))))))))))))))))
To mialo byc do mnie mastro lindo sgrassatore?
suska...uff nie umiem przyrzadzac krolika? spojrz,porownaj,ja pisalam wyzej/ze strachu przed Ladispoli Wilczyca to sie pomyle, :D/tam oddzielnie a tu rz,rz.zajefajnie!
kocham sgrassatory,ja bez nich nie zyje...mam ich mnostwo ,jak idiotka jakas!/Ladispoli Wilczyca to cytat,to nie skladnia!/bum,bum
mam sto lat?
to miała być zagadka dla susy
susa,jak dla mnie to przez rok mozesz robic te smieszne bledy,widzialas sama ze dalam spokoj po objasnieniu,ani mru mru,a dzisiaj to sie zdziwilam ,ze dalas sie Wilczycy podpuscic,tzn na mnie dalas sie napuscic/wiem,wiem Wilczyco brak skladni,ale to ja i moj styl, jak James Bond ma swoj ,tak ja stokrota mam swoj brakoskladniowy/.moze byc zgodza w rodzinie Ladispoli?? Dosc zartow.szacunek ladispoli,ladny nick:D mi sembra.."Lady z Pol..ski",wiec badz lady moja zlota.ja mam serce ze zlota,badz pewna.
masz sto lat,wiesz jak ci to powiedziec hmm moze jeszcze poczekamy?
mastro :-)no, masz racje... jednak wciaz nie moge sie nadziwic nad ludzka glupota.

"Konstruktywną krytykę należy jedynie chwalić. Bo rzadko kto potrafi jej udzielić. Serdecznie dziękuję za komplementy"- widzisz inf? Kolejny przyklad jak bardzo duzy masz problem z rozumieniem tekstu pisnego. Bo czy ktokolwiek chwalil cie za konstruktywna krytyke? Nie, bo tej nie bylo :-). OK, teraz wkleisz jakis link, albo odpowiesz cos nie na temat. jaki ty jestes prosty w obsludze :-)

see you
magia,kto sie czubi ten sie lubi..tu jest forum a nie salony...wrzuc na luz zlociutka :D
grazia_c 8 Lis 2007, 23:57 odpowiedz
O szkolnictwo pytam na forum oczekujac konstruktywnych podpowiedzi, wierze ze spotkam tu osoby, które byc moze, zwroca moja uwage na sprawy, ktorych do tej pory nie brlam pod uwagę.. chce zaryzykowac i sprobowac zmienic swoje zycie..nie moge tego zrobic bez zmiany rowniez zycia mojej corki.. nie jestem pewna czy w dluzszej persektywie bedzie sie ono jej tak podobalo, jak podoba obecnie.... informacje ktore byc moze od was uzyskam pomoga mi, mam nadzieje, do minimum zniwelowac negatywne skutki mojej decyzji.. dzieki stokrotkaverde!!!..
Dziewczyna wpada po porade ,a tu......Tak to niestety wyglada.Macie do mnie waty ,ze klepie o dupie marynie.Czym sie roznimy?
stokrotka, widzisz jednak magia lubi tracić czas dla mnie :-)
stokrotka, ja wyluzowana... od forum do salonow dluga droga niektorym ...;-)
informacja ,zawsze musisz jakas kobiete wzywac do pomocy?Ty napewno nie masz jaj.
mastro lindo l'uomo più stupido è infinitamente più intelligente del miglior calcolatore, ma il calcolatore più stupido è infinitamente più logico dell'uomo più intelligente..;-)
mastro, to nam inf przyimponowal... po wlosku powiedzial- wzbil sie na wyzyny :P
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 166