RZYMSKIE WAKACJE....

Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 166
Magdziula dziecko zlote 12 letnie pisze sie "nareszcie"
ciao Susa widzisz ze co do pisania to wygladasz mlodo.mlodziutko na 13 letnia dziewczynke.A Magdzie odradzam gg,wez sie dziecko za ksiazki...chocby Mary Poppins,Ania z Zielonego Wzgorza,a nie gg.:D
Tak ,tak Magda tu jest belno roznych bledow ,pelno bledow ,nie patrz tu,nie zagladj wcale a wcale ,wez poczytaj dziecko ksiazke tam nie ma bledow :D
i litrowek tu pelnoooo.nabierzesz zlych nawykow jak tu bedziesz zagladala do nas :D
Przykro mi ,ze eu-geniusz zabronil mi kontaktowac sie z pewna kobieta.Mam nadzieje ,ze przemyslal swoja decyzje.Na marginesie eu-geniuszu, nie pisz wiecej do mnie na gg,tyle razy ci mowilem ,ze jestem hetero.Nie mam pojecia co masz zrobic ze swoim ptaszkiem.Moze .......hm myslales o rybkach?
Genio Eugenio, to prawda ze zabroniles cos tam cos tam Mastro Lindo?
Stokrotkaverde..co Cie trzyma w słonecznej Italii..?
że jak?
cieplej tu,mniej ludzie narzekaja,sa usmiechnieci,jamniczek lubi temperature tutejsza,jedzenie dobre,zarobki wyzsze niz w kraju,jestem wolna...i zawsze marzylam o zamieszkaniu w Italii.Jestem pania swego losu.
wklejam mastro lindo 11 Lis 2007, 17:50 odpowiedz Zgłoś wpis do usunięcia
Przykro mi ,ze eu-geniusz zabronil mi kontaktowac sie z pewna kobieta.Mam nadzieje ,ze przemyslal swoja decyzje.Na marginesie eu-geniuszu, nie pisz wiecej do mnie na gg,tyle razy ci mowilem ,ze jestem hetero.Nie mam pojecia co masz zrobic ze swoim ptaszkiem.Moze .......hm myslales o rybkach?
O co Ci chodzi Stokrotko?
Owszem, komentowałem wątek "Do Stokrotka werde", w którym trzech młokosów traktuje cię, jak dziwkę(jeżeli tego sama nie zauważyłaś, to bardzo mi przykro), natomiast proszę, nie wklejaj mi tu wypocin jednego z nich, chyba nie myślisz, że kontaktuję sie z nim bezpośrednio?
Proszę:

http://www.wloski.ang.pl/Do_Stokrotkiverde_25305.html
eu-geniusz ,jednak jestes glabem .Dziwke ,no przeszedles sam siebie ,cienki nauczycielu.szkoda ,ze internet bo powinienes dostac w ten niewyparzony pysk.
No i jak Stokrotka, widzisz ten wątek, przyjemnie Ci go czytać?
ach...rzymskie wakacje to jest cos...!mam stanowczo za malo czasu,ja nigdy nie mam wlasciwie wolnego czasu...chce miec wakacje ...juz zaraz...
starales sie kiedys o kobiete matole.Kazdy widzi to co chce.Nie wmawiaj kobiecie swoich madrosci.Dla mnie jestes podpuszczaczi testa di minchia
Ok, Stokrotka, już cię nie męczę, nie mam do tego prawa.
Wybacz, ale wtedy wkurzyłem się, jak jakieś zasrańce, korzystając z bezkarności, jaką im daje internet, traktują w ten sposób kobietę. Już skończyłem Stokrotko.:)
Stokroko nie sluchaj osla.Sama wiesz co dobre.Ja sie zmywam z tego fioletu zdominowanego przez dupka o aspiracjach przywodcy.Nie pozwolcie sterowac pacanowi z malym ptaszkiem waszymi emocjami.Jak zle odczytalas sorrki,ale nie bylo nic zbereznego w tym wszystkim.Pozdr.
Bedziesz miala swoje wakacje jak przestaniesz sie utozsamiac z forum.Wielu oslow,szkoda tracic energi.Na marginesie ,jest tu wielu ciekawych ludzi.Szkoda ,ze ich nie poznalem.
Skarzy-pyta ,mozesz zalatwic mi blokade.
Wiesz Stokrotko, przyszło mi coś do głowy.:)
Prawdopodobnie przegięłaś trochę z tą manierą "kidadult" i teraz masz za swoje. Spokojnie, poignorujesz trochę sruli, to im przejdzie.:DD
dzieki panowie, tutto bene,ide...dzis na kolacje ossobuco di tacchino,insalata bellisima
pomysle..
Proszę Stokrotko.:)
Dlaczego mówisz do mnie w liczbie mnogiej?:D
masz brata syjamskiego
O!:)
Czyżbym wyczuwał chłód?
genio,to kaloryfery...Grazia mam tak:czesne kosztuje 1 roczne 1.500 eu platne na 3 raty i procz tego buonpasto,czyli jedzenie w szkole kosztuje 3 eu dzinnie 15 eu na tydzien,placi sie raz na miesiac,ksiazki oferuje szkola,za zajecia dodatkowe placisz ty extra...I jak "Ania z Zielonego Wzgorza "juz przeczytana?Przyznam sie ze w jej wieku bylam juz po "Madame Bovary",ale guzik zrozumialm,logiczne dlaczego.Staran sie nie robic literowek i bledow by nie wkurzac mlodej..
Stokrotka .. doceniamy Twoją starannośc w piśmie...:)) moja wiara, że przeczytam coś w temacie już dawno upadła..:)Zastanawiałam się czy nie rozpocząc innego postu.. aż tu nagle TAKA niespodzianka!!!... potrafisz zaskoczyc:)) dziękujemy za dotrzymanie słowa.. Ten TEMAT jest dla mnie naprawde ważny.. Szkoła więc wcale nie wyjdzie tak mało.. Ciekawe co mają na myśli "dodatkowe zajęcia"...(?) Moja pociecha właśnie opuściła dziś lekcje włoskiego(zajęcia dodatkowe), bo jak twierdzi wróciła wykończona.. a jutro jeszcze sprawdzian z biologi.. Dopilnuje więc aby się tu nie pojawiła..:)) Ania Z zielonego czy Madame.. to jakby w nie jej stylu ... zagadnij o Harrego Pottera czy Endymon Spring lub Eragon to napewno się ożywi... Jak dla mnie to tematyka zbyt odległa.... Widzę, że masz tu wiernych wielbicieli.. Susa.jakie przedmioty miałaś w gimazjum.....???
grazia jak masz szczegolowe pytania to moge sie zabawisz w Szpiega z Krainy Deszczowcow,popytam dalej..ale moze mama Susy by ci wiecej objasnila,wiesz tak ..jako dwoje rodzicow.. Nie wiadomo w jakiej wysok.sa oplaty szkol sa w Rzymie czy nie drozejniz tu u mnie na polnocy. Ostatnio bylo we Wloszech jakies referendum w sprawie dofinansowywania szkolo panstwowych...cos o szkolnictwie.jak sie skonczyloto wiem ze marnie,malo osob glosowalo i upadlo. Ludzie mowia ze wola posylac dzieci do pryetnych szkol,bo nie dowierzaja rzadowi..Inf czy ty masz cos w temacie, ktory opisuje,bo przyznam sie ,ze piate przez dziesiate slyszalam. Moge sie doinformowac u rodzicow dzieci,ale moze ty INF2. masz jakies informacje dla Grazii o tym referendum aby jej dobrze naswietlic,mysle, ze to moga byc inform,naswietlajce problemy w szkolnictwie wloskim z punktu widzenia rodzicow/obywateli.No coz nie jestem za dokladnie poinformowana w wielu wloskich sprawach,duzo prasy czytam, ale wszystkiego nie koduje w pamieci.
Grazia x te http://www.pudelek.pl/artykul/6356/bede_gorzko_zalowac_do_konca_zycia/
Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 166