Pogaduchy

Temat przeniesiony do archwium.
Czy ktos z Was czuje sie w Mediolanie troche samotny tak jak ja i chcialby po prostu pogadac? Przy kawie albo wirtualnie. Przyjechalam tu na rok, moze zostane dluzej, Inshallah ;-) Ucze angielskiego w szkole prywatnej pod Mediolanem i wlasciwie oprocz pracy i komputera :-), nie mam nikogo, z kim moglabym spedzic troche czasu. Mam nadziej, ze nie zabrzmialo to jak ogloszenia w kaciku samotnych serc ;-) Czekam na Was kochani!!!
Szkoda,niestety ze mna nie mozna sie bawic:(
Dzisiaj kupilem plyte Ligabue"primo tempo" ,jest swietna w solo wieczory. :))
"Primo tempo" to po polsku "Przed czasem" ???
Primo tempo...pierwsza część(np. filmu)
a w jakim kontekscie,zdaniu chcesz tego uzyc?
Ludzie nie spimy,podalem tytul plyty
Zwyczajnie chodziło mi o tytuł...
Oj biedna ja biedna... o losie... dlaczego mój umysł jest tak zaciemniony? Włoski to jednak nie jest prosty :D Uczę się go na własną rękę.. i chyba nic z tego nie wyjdzie ;(;(;(
A chcialem tylko sie podzielic z dziewczyna informacja.Znowu bedzie ,ze tolluje.Jaja jak berety.:DDDDD
Mastro_Lindo, spoko, ale nawet płyty mają swoje polskie odpowiedniki tytułów, prawda :) ??? No właśnie :)
troll nie toll
Ale ja nic do ciebie, wampirku:))
hej Kuala:)
Pokaz sie 24.11 na aperitivo a Palo Alto na Porta Romana,a zobaczysz,ze poznasz mnostwo Polakow.
w miedzyczasie mozesz napisac do mnie na [email]

pozdrawiam:)

ps.gdzie mieszkasz jesli mozna spytac?
to jesli tak to prima del tempo,pozdrawiam
Czesc Kasiu z Milano!
Mieszkam w Rozzano. Wybieram sie 24 do BaruPolska, wiec mam nadzieje, ze sie spotkamy. Zwykly niecirpliwus ze mnie ;-)
Mam dostep do internetu tylko w pracy, dlatego wczoraj zniknelam. Dzieki, ze sie odezwalas!!! Napisze na pewno!
Ufff
czesc:)
napisz...czekam z niecierpliwoscia:)
pozdrawiam
Dzieki za pomysl na plyte! Czemu nie mozna sie z Toba bawic? Mlody Werter jestes?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie