jak to jest z rozwodem we wloszech???

Temat przeniesiony do archwium.
31-44 z 44
| następna
popros go ze chcesz zrozumiec,ze nie daje ci spokoju jak moglas sie znalezc w tak zmanipulowanej sytuacj,powiedz ze muszisz to zrozumiec,ze chcesz by ci odpowiedzial na kilka pytan, .Napisz sobie na kartce wczesniej te pytania,przemysl co chcesz wiedziec,sprobuj odtworzyc ta sytuacje jak zaczal toba manipulowac,to maja byc konkretne zapytania,chlodne emocjonalnie .Bez uzalania sie nad soba.Chlodne,postaraj sie o ten dystans.
twoj nr.tel..tzn.ze jego byla jest z nim blisko skoro ma mozliwosc wziecia do reki jego telefonu i przejrzenia ksiazki tel.
No to raczej pewne, że Twój numer wzięła z jego komórki, więc sama możesz ocenić w jakich są stosunkach. Ale ja też bym go poprosiła o odpowiedź na nurtujące Cię pytania. Niech się wije i wymyśla... Nie znam go, ale znając podobne typy facetów to zrzuci wine na Ciebie,że się czepiasz i mu nie ufasz. Nie daj sie,ale bądź spokojna. Pozdrawiam :)
Kochane jestescie!! Dzieki za wszystko!!! Buziaki dla was.
czyli co? osobowosc psychopatyczna bo manipuluje?
to bylo do Infa.skoro oszukuje,manipuluje,kreci...to nie jest normalny
Widzisz stokrotka, wystarczy minuta, by sprawny manipulator poznał, z kim ma do czynienia i wiedział, jak manipulować. Osoby o niskim poziomie samokontroli są oczywiście bardziej podatne na wpływy i sugestie.
Mediolan dzis i jutro, Salone del divorzio
http://www.ansa.it/web/notizie/rubriche/cronaca/2010/04/28/visualizza_new.html_1767223442.html
Ciekawe co u Guci?..moglaby dopisac zakonczenie:D a c o do twego wpisu Inf to bym raczej napisala ze:Osoby o zanizonym poczuciu wlasnej wartosic są oczywiście bardziej podatne na wpływy i sugestie,manipulacje...ale zawsze mozna popracowac nad soba i podwyzszyc sobie samemu wlasna wartosc..wcalej historii Guci pominelismy istotna rzecz ,ze byly i sa nadal wymagane 3 lata separacji..tu zabrakjolwzminaki o tym periodzie..pomiedzy malzonkami,a numer telefonu mogla wykrasc mu ze strony internetowej jego operatora..jest sposob..trzeba znac haslo wejscia i nick uzytkownika..najlepiej jest miec czasowy dostep do jego telefonu i maila ..bo haslo przesylaja ci mail, a nick uzytkownika sms na telefon...i wtedy w krotkim czasie zapamietawszy te dane siadasz do kompa klikasz i masz dostep do jego billingow z ostat. 6 mies
kto jest podatny na manipulacje: osoby posiadajce niskie poczucie wlasnej wartosci, ci ktorzy niesustannie potrzebuja aprobaty, ludzie zyjacy z poczuciem ogromnej odpowiedzialznosci zainnych, ludzie majacy obawy czy opory przed wyrazaniem niezadowolonia i zlosci
http://corrieredelmezzogiorno.corriere.it/napoli/notizie/cronaca/2010/14-maggio-2010/sant-antimo-giro-matrimoni-truccati-scoperte-15-unioni-fasulle-58-denunciati-17[tel].shtml
a jak jego niby zona niby ex ma numer do ciebie:?:?:?:?:?:?hy?????
gucia ma sie bardzo dobrze :)
w sylwestra tamtego roku postanowilam dac sobie z nim spokoj, a o nim wiedzialam juz tylko tyle co pisal w smsach na ktore nie odpowiadalam, mianowicie ze pojechal na ukraine (pewnie do zony), ktos mu ukradl paszport i chce nielegalnie wrocic do wloch a ja mam mu niby w tym pomoc(tu juz przesadzil ze swoimi dziwnymi historiami). kilka dni pozniej zmienilam nr tel.i juz wiecej nic o nim nie slyszalam. i w tej chwili rowniez malo mnie to interesuje.
sama potrafie manipulowac dobrze ludzmi i osiagac swoje cele,nie wiem jak moglam tak mu sie dac!!! bylam zakochana..
po 3 latach znow pojechalam do wloch i wiecie co?? ta wizyta nie zmienila mojego zlego zdania na temat wlochow. to podrywacze i klamcy, niestety przystojni :/ ale osobiscie z wlochem juz nigdy sie nie zwiaze mimo ze uwielbiam ich kraj
p.s. nr wziela z jego komorki, to malo skomplikowane kiedy mieszka sie razem, prawda?
bravooooo...gucia jestem z toba,mam takie samo zdanie dwulicowcy faryzeusze i na dodatej slabo pieprza..wiecej gadaja niz robia..krotkodystansowcy..ja o swoim ex mam anegdotke opisowo zlosliwą: basso,calvo,stupido arogante, russa x notte ,piedi puzzano da morire e scopa male!..buhahahahahaha....powatarzam ,to anegdotka!karykatura zlosliwego karzelka..mam prawo go tak opisac...:D
Temat przeniesiony do archwium.
31-44 z 44
| następna