pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 74
poprzednia |
witam szukam ludzi mieszkajacych w miejscowosci mondragone poczebuje pomocy bede bardzo wdzieczny moje [gg]
potrzebujesz? a co sie stalo ,ze zaszla ta potrzeba? :D
a jest tam moja zona i chciałbym ustalic pewne zeczy
rzeczy...mowisz? czyli co szpiegowanko male?nie ufasz jej czy sobie? mierzysz ja swoja miarka?
ale jestes tam w tych stronach czy tylko dla zabicja czasu odpisałas mi
tak dla zabicia czasu to nie,bo ja mam czas...tylko tak malo tu facetow na forum..wiesz jak to jest
ale obecnie jestes we włoszech czy w pl jezeli we włoszech to miałbym prozbe podał bym ci numer tel zebys zadzwoniła i spytała czy tam faktycznie pracuje bo twierdzi ze pracuje przy sprzataniu i zarabia ponad 3.5 tys euro
to ok 1 tys eu,calkiem mozliwe.Dobra pensja jak na kobiete zwazywszy ze to Kampania rejon Caserty,ja jestem na polnocy
a pracuje niby tu Hotel Residence Ipanema 3*
Via Carrafiello, 8
80014 Napoli Giugliano in Campania
Tel. +39 [tel]
3.5 tys zarabia miesiecznie tyle przywozi po miesiacu wiec prosił bym o jakas pomoc pojechał bym tam ale nieznam jezyka a pozatym to 2000 tys km
http://www.travellero.it/hotelDetails.asp?id=5393 wlasnie obejrzalam.Super.Masz dalej jakies watpliwosci/ skad ci sie biora?
ale po co chcesz jechac ,do pracy ?A co z domem,dziecmi? Jasne ze moge dryndnac jutro a kogo mam prosic do tel?mam udawc ,ze nie mowie po wlosku aby jaka Polke zawolali do tel.?.Drogo by cie ta podroz tam wyniosla.Jest autobus sa i tanie linie lotnicze,chcesz wlasne ego zaspokoic?
nie wiem teraz oco chodzi co tam obejzałas napisz jasniej bo ja taki troche jestem cieki w kompie
40 Camere di cui 12 Suite più 1 Suite Imperiale, tutte super rifinite.Widzisz sam tam jest 40 pokoi do sprzatania 12 apartamentow i jeden apart.Krolewski.Jest duzo pracy,pewnie meczacej,wszystko musi byc na blysk.
wklej sobie i zobacz,jest ladnie : http://www.travellero.it/hotelDetails.asp?id=5393
rozmawiałem z znajomym ktury był w neapolu i powiedział ze za sprzatanie mozna zarobiuc od 700 do 1000 euro miesiecznie a i to czeba od switu do nocy tyrac a ona zaczyna prace od 10 do 17 i zarabia 3.5 tys euro jest to mozliwe
slicznie tma jest,kurcze felek chyba zaczne sie podniecac ladnymi hotelami w sieci,baaardzo mie sie podoba,basen,kuchnia ,samemu mozna gotowac..
sorki za literowki mialo byc ..mi sie podoba
to co zadzwoniła bys i spytała o agate
wielka prozba i jeszcze jedna ciekawostka jak jest w pracy nie odbiera telefonu ale na sms moze odpisac czy tam naprawde w czasie pracy nie wolno odebrac tel sobie
widze ze pracuje w dobrym miejscu i szanuje ta prace,skoro nie chce by ja przylapano na prywatnych rozmowach,sms latwiej jest napisac,bo po cichu.A z Toba musialby rozmawiac po polsku i ktos by to uslyszal, zobaczyl.Wiesz ciezko jest o dobra prace dla kobiet,ciezko jest we Wloszech,zeby zarobic 'tysiaka' to sie trzeba nadygac.O cos podejrzewasz Bogu ducha winna zone?
jutro zadzwonie,bo teraz tam jest zajete,albo rozlaczyli na noc.
jak sama muwisz ciezko jest zarobic tysiaka a ona przywozi do domu 3500 euro i jeszcze kupe prezetuw podejzewam o nagorsze co moze byc ona ma 23 lata
pewnie goscie zostawiaja troche tipów,to sobie ciula.No przeciez przyjezdza do ciebie i kase przywozi a ty masz kudlate mysli?Przeciez to twoja zona,niewazne ile ma lat dzieckiem nie jest,dorabiacie sie pomalu...jasne ze starej by do takiej pracy nie wzieli tam sie natyra na tych 40 pokojach plus rezydencje,gdzie goscie syfia,bo Wlosi to syfiarze.Poloz sie spokojnie spac,a nie wywolusze tu wilki zlasu,jak bedziesz krakal to wykraczesz.Kontroler sie zc iebie robi,byl tu juz taki jeden Zdzich co sie o zone pielegniarke martwil...podobnie jak ty..Milej nocy chlopcze.
Bylam cierpliwa,ale to wyglada na wkrecanie
to nie jest zadem wkrent tylko prawda i niewiem czy 36 letniego faceta mozna nazwac chłopcem
prosze zadzwonic i sprawdzic czy tam pracuje z gory dziekuje
widze ze bede musiał sam sie tam przejechac i sprawdzic bo jest wiecej niewiadomych i tajemnic o kturych nie napisałem ale ok
czasem lepiej zeby tajemnica pozostala tajemnica...
a byki walisz niczym Zdzich...
Stokrotka, czasami naprawde nie rozumiem..raz mowisz o ratowaniu kobiet z wloskich burdeli, a jak facet ma watpliwosci gdzie pracuje jego zona, to go splawiasz.I od razu dopowiadasz sobie cala historie..ze mierzy swoja miara, ze sie musza dorobic...Jak nie chcesz pomoc, to po co sie odzywasz? Po to tylko zeby wpisac sie w kazdy temat..?
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 74
poprzednia |