pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
61-74 z 74
| następna
mysle ze najlepiej jak wyjasnicie to miedzy soba ,a nie na forum z obcymi.To wasza sprawa ,zobacz co zdzich1 wypisywal. Po co ci korowody o naruszenie prywatnosci..za duzo danych podales...wycofaj sie umiejetnie po angielsku...tzn zniknij bez pozegnania. Rozmawiaj tylko z zona o waszych problemach.Mysle, ze ona jest bardziej dojrzala niz ty.
byles w la strada to mogles ich poprosic o telefon do tego hotelu!!!! i byloby po sprawie!!!
juz mi nie odpisuj!!!
dla mnie to twoje wolanie o pomoc to wielki przekret!!!
pozdrawiam i na serio radze do szkoly i lekarza sie wybrac!!!
przeciez podal nr do hotoelu...
suppi mam wrazenie ze ty jestes glupsza od niego !!!
a jak chcesz mu tak mocno pomoc to zadzwon pod te numery co padal pogadaj sobie z kims a potem mu wszystko opowiedz i wyjasnij !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uzywasz tych wykrzyknikow zeby zamanifestowac, ze ktos o slodkim nicku mrtunia potrafi krzyeczec czy z jakiegos innego powodu?

Dziekuje za rade dziewczynko. Wlasnie zadzwonilam i odpowiedziala mi pewna hostessa, w zwiazku z czym oddaje sprawe do stokrotkowego(&company) sadu:);)
ehehe, ale fajny zdzichu;D usmialam sie.. i na koncu to: jeszcze troszeczke troszeczke, ale nie smiem prosic" khehehe...
Hehehe, Piotrek, ty masz takie powodzenie czy masz harem? Przedtem Wiesia, teraz Agata. Niektórzy to mają szczęście :DDDDD
Jak chcesz obserwować, dochodzić, dociekać, śledzić, inwigilować swoje ukochane, to naucz się języka włoskiego. Ale zanim poznasz włoski, to musisz znać polski. Widzę, że dłuuuga droga przed tobą więc daj sobie spokój.
BRAWO Stokrotka. Buźka.
No mnie wkrecaja! ja chcialem dac znac Azuce24, zasygnalizowac ze mieszkam w poblizu:-) a nie Pepinowi! pozatym dzwonienie do hotelu raczej by nic nie dalo, w recepcji malo prawdopodobne by udzielili jakis informacji o osobie ktora tam sprzata a juz napewno by jej do tel nie poprosili! jutro ide do szefo po podwyzke jak sprzataczka zarabia 3,5 tys to ja chce co najmniej 7 tysiakow e tam siedem! dziesiec!
Nie zabralam wczesnej glosu w tej sprawie poniewaz caly dzien mnie nie bylo. Jednak musze powiedziec (zwlaszcza suppi), ze stokrotka ma racje ,pamietam dobrze sprawe zdzicha ,a nawet bardzo dobrze (stokrotka wie o co chodzi ).
Jesli tego pepe podpuszczala to pewnie miala w tym cel .Brava stokrotka , nie damy sie podpuszczac!
E tam, nie chce mi się wszystkiego czytać. Czego chciał bohater wątku i dlaczego używa takiego dziwnego języka? Jak go czytam, to mam wrażenie, jakby facet umierał z zimna i każde słowo było dla niego ciężką pracą.
taki sam gosc jak zdzich1 co kazal zone pielegniarke namierzac i do jej ex gacha dzwonic...Ludzie maja slabe nerwy w tych czasach!Trzeba wzmacniac system nerwowy wit B2 i B6
Stokrotka, nie przesadzaj, naprwde, bo smieszy mnie to i taki jest skutek Twoich grozb. Bedac uczestnikiem publicznego forum, jestes narazona niestety takze i na krytyke. W wielu tematach sie z Toba nie zgadzam i to manifestuje. Niech mnie poprawi ktos, jesli nie na tym polega forum? Czasami wydaje mi sie, ze dzialasz na zasadzie "co wolno wojewodzie, to nie tobie smrodzie", bo sama od krytykowania, insynuowania i pomawiania nie stronisz. Nie obchodzi mnie kim jestes, jakie kroki mozesz przedsiewziac, itd..mam to gleboko w d...wiec nie strasz mnie juz, prosze.
Temat przeniesiony do archwium.
61-74 z 74
| następna