centralwings 11 maj

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 67
poprzednia |
witam, czy macie jakieś informacje na temat lotu Centralwings 11 maja z Ciampino do Krakowa? Od kilku dni próbuję dodzwonić się do nich, niestety bez skutku. Na stronce też nie mogę znaleźć swojej rezerwacji a w profilu wychodzi, że nie miałam żadnych rezerwacji w przeciągu pół roku. Znalazłam lot 11 maja z Fiumicino do KRK (niestety o innej godzinie). Czytałam, że ma być zmiana lotnisk - czy to jest ten lot? czy aktualne są te stare potwierdzenia rezerwacji? Jeśli coś wiecie, to proszę dajcie znać.
niestety mam podobny problem z lotem Bolonia-Kraków zarezerwowanym na 15 maj,płaciłam przelewem 2 tyg. temu,nie otrzymałam żadnego potwierdzenia rezerwacji,jedynie zawiadomienie mailem o zmianie godzin na zarezerwowany lot-czyli rozumiem że mam zarezerwowany,wolałabym się upewnić,nie mam żadnej informacji w "moich rezerwacjach"ani w profilu,nie mogę też się do nich dodzwonić ani nie dostałam odpowiedzi na zapytanie drogą elektroniczną,nie wiem co jeszcze mogę zrobić,może ktoś podpowie?
Ja mam potwierdzenie rezerwacji i jej numer, ale nie mogę jej znaleźć na stronce centralwings. Mam nadzieję, że szybko się to wyjaśni.
nikt nic nie wie na ten temat?
musisz zadzwonic na ciampino i dowiedziec sie czy masz jechac na fiumicino bo stamtad bedzie odlot, od maja zlikwidowali loty z ciampino i teraz beda z fiumicino, co do bolonii to nie wiem..
Mam ten sam problem i tez z 11 maja. Wykupilam bilet na lot z Rzymu do Poznania. W moich rezerwacjach nie ma informacji o tym locie. NAPISAlam do nich maila, ale nie dostalam odp.
a czy wogóle otrzymałaś od nich jakąś informację?
Oni to chyba mają wszystkich gdzieś. Na maile nie odpowiadają, dodzwonić się nie można. W ogóle jest ktoś kto się do nich dodzwonił - po jakim czasie? Mam nadzieję, że wyślą mi jakąś informację. Miałam mieć lot popołudniu z Ciampino a teraz wynika z tego, że mam późno w nocy z Fiumicino. Mam tylko nadzieję, że te potwierdzenia są aktualne. Zobaczymy. Jakby co, to mam lot w poniedziałek rano z Wizzair. Jak dotąd zawsze byli w porządku i nigdy mi się nie spóźnili, czy odwołali lot - wcześniej latałam dużo do Szwecji i zawsze było OK. Strasznie jestem zła.
Nie straszcie mnie. Ja na 5 maja zarezerwowalam lot do Wroclawia wlasnie z centralwings.
Ale jesli nie zawiadomia nas o zmianie terminu/lotniska, to beda musieli oddac nam kase, prawda? Wiec powinno to byc w ich interesie zawiadomic nas!
jasne... Na ich stronce niby jest, że jest zmiana lotniska, ale już nie mogli dodac, że wszystkie rezerwacje lotów, które miały się odbyc z Ciampino są ważne i że zmienia się ich godzina. Mam nadzieję, że tak.
Wraca/Leci ktos moze z was do/z Rzymu..w dniach 2,4,9 maj na trasie do Krakowa bądź Poznania? bo jesli tak to miło mi bedzie was gościc na pokładzie naszych "ukochanych, niezawodnych" lini ;-)
marwar tak faktycznie ten lot został zamieniony na fiumicino...jeżeli taki jest rozkład lotu ce stronie to też i tak bedzie...dlaczego was nie informują - nie wiem.. szkoda ze 11 bo ja lece do krakowa 10...pozdrawiam
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/centralwings_loty_odwolane_pasazerowie_nieswiadomi_sytuacji_65387.html
O zmianie lotu informuja na kilka zaledwie dni przed,lecz może nie być miejsc na potrzebny nam wówczas lot.Dodzwonić się można w godzinach nocnych lecz potrzeba wytrwałości,moja córka też to miała,bo sprawdza lot a tu niema,próbuje sprawdzić rezerwacje-info nie dostępne.Są specjajne nr do zmiany rezerwacji,lecz trzeba się najpierw niestety dodzwonić.Zyczę szczęścia:))
...jesli moge choc troche pomoc to podpowiem, ze pracujac na FCO juz od kilku dni widze loty centralwings do krakowa i gdanska, wiec na 100 procent lataja tylko, ze z FCO. Pozdrawiam:)
A lot do Wroclawia leci jutro bez problemow?
wejdz na www.adr.it, tam odnajdziesz wszystkie loty z danego dnia:)
Do mnie zadzwonili kilka dni temu. Loty z Rzymu nadal sa, tyle ze tylko z Fiumicino.
A ile mniej wiecej czasu czeka sie na polaczenie w godzinach nocnych. Ja w ciagu dnia czekalam 30 minut...Bezskutecznie...
widze, ze nie tylko ja mam problem z Centralwings. Co prawda dostalam od nich maila o zmianie portu przylotu z Ciampino na Fiumicino (wylatuje z Gdanska 14 maja). I tu jeszcze wszytsko byloby w porzadku, ale problem w tym, ze przyslali mi tez sms, w ktorym podaja sprzeczne informacje. Tzn. wedlug maila moj wylot ma sie odbyc o godz. 15:50, 14 maja(czyli data na jaka robilam rezerwacje), a wedlug sms moj lot jest o godz. 21 i to UWAGA 13 maja. Ehmmm i badz tu madry. Musze do nich oczywiscie zadzwonic bo nie bede sie przez 2 dni po lotnisku walesac. W ogole nie wydaje mi sie aby mogli mi zmienic date wylotu bez wczesniejszego skontaktowania sie ze mna.
Ja 5 maja przylecialam z centralwings z Roma Fiumicino do Wroclawia. Lot sie opznil o gogzine bo zgubiono gdzies nasze bagaze ale pomimo tego wszystko inne odbylo sie juz regularnie.
czy ktos wie jak wyglada obecna sytuacja centralwings?
planowalam lot w polowie maja na trasie krakow -bolonia i mam watpliwosci
( dodam ze chce leciec z rocznym synkiem)...a moze ktos cos wie o wznowionych lotach do rimini? bo byly takie w zeszlym roku..z gory dziekuje
Dzisiaj byłam w biurze się dowiadywać na temat mojego biletu na trasie Gdansk-Rzym na 23 lipca,bo widzialam,ze na stronie nie ma juz tego lotu, a nie dostalam zadnej informacji od nich. Powiedzieli mi w biurze podrozy,ze Centralwing nie prowadzi juz lotow z Gdanska i wszystkie wycofal (dziwne,ze jakos na stronie jest mozliwosc kupienia). Czekam teraz na pieniadze za odwolany lot od tych oszustow i szukam innego polaczenia :(
a niby od kiedy nie ma tych lotow do Gdanska - ja 30 kwietnia przylecialam bez problemow, tylko z godzinnym opoznienien. Jak juz wyzej wspominalam powrot tez mam potwierdzony - szkoda tylko, ze w dwoch roznych wersjach.
No powiedziala mi,ze wszystko wycofują, nie wiem z jakim terminem. Ja nie dostalam zadnej informacji, probowalam dzwonic i pisalam, ale nic. Nie moge przeciez czekac do lipca :(
witaj

kraków-bolognia jest dośc rentownym kierunkiem i na razie nie ma zadnych planów aby zlikwidowac to połączenie....nie trzeba sie obawiac ;-)
radze z wlasnego doswiadczenia nie kupowac na razie biletow z centralem. mi odwolali lot kwietniowy, dodzwonic sie nie dzodzwonilam do dzis.
a volareweb ? wszystko ok z volareweb ??
ja lecialam i wszystko bylo ok, nawet sie nie spoznili ;)
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 67
poprzednia |

« 

Życie, praca, nauka

»

Nauka języka