centralwings 11 maj

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 67
Z volareweb wszystko ok :)
jakimi liniami najlepiej lecieć z Warszawy do Rzymu pod koniec czerwca?
norwegian
u mnie z lotem było wszystko w porządku. 2 lub 3 dni przed wysłali mi maila z informacjami o locie. Mój chłop nawet był gotów kupic mi nowy bilet, bo tak się martwił, że ten nie będzie aktualny (albo żeby się mnie wreszcie pozbyc :-P). Co prawda zamiast po południu lot był w srodku nocy, ale przynajmniej był. Pozdrawiam.
ja lece 3 czerwca i jestem zla, bo lece w nocy amialam ;eciec 4 czerwca i byc w Rzymie w granicach poludnia... mam nadzieje, ze nie bedzie zadnych opoznien...
A kiedy dostalas informacje, że lecisz innego dnia?
13 maja...
Ja lece 23 lipca i chyba musze czekac do lipca na informacje od nich :(
na to wyglada...:( w ogole juz nie polece raczej z nimi tak mnie wkurzyli! musialam odkrecac swoja rezerwacje i zmieniac terminy w Rzymie, tam gdzie mialam nocleg. Na dodatek nie moglam sie dodzwonic do Centralwings, no ale kiedy W KONCU sie udalo, babka byla okropna! niemila i udawala, ze sie nic nei stalo. zwyczajnie stwierdzila, ze data i godzina powrotu rowniez sie zmienila. Chamstwo.
oj to ja nie miałam żadnych złych przygód z centralwings.
szczerze Ci współczuje, ale jeśli chodzi o infolinie to zawsze udaje mi sie dodzwonić do jakiejś miłej osoby.
Macie szczęście, że dodzwoniłyście się i czegoś dowiedziały. Ja dzwonie, piszę i nic :( Nigdy więcej nie kupie od nich biletu.
Insonnia musisz dluuugo czekac. ja czekalam jakies 15 minut, ale odebrali ten telefon...
Czy ktoś z was w ostatnim czasie leciał z Centralwings bez jakichkolwiek komplikacji z lub do Włoch ???
dostal ktos takiego maila od centralwings? Centralwings ze względu na rosnące koszty paliwa lotniczego, wprowadzają do swojego cennika dopłatę paliwową. Nowe ceny będą obowiązywać od 9 czerwca 2008 r. - Ceny paliwa lotniczego w ciągu roku wzrosły niemal dwukrotnie.Opłata ta będzie wynosić od 30 do 90 zł w zależności od długości rejsu.
Bez zmian pozostają pozostałe warunki przewozu. Centralwings nadal bezpłatnie przewozi bagaż w ramach wyznaczonych limitów (5kg bagażu podręcznego i 20kg bagażu rejestrowanego). wg. mnie cena biletu wzrosnie o ok 25 eu
Hej... Ja leciałam z Centralwings w maju i jedyny problem to pół godziny opóźnienia. A co do maila - jeszcze takiego nie dostałam i mam nadzieję, że nie dostanę... Chociaż słyszałam ostatnio, że podnoszą ceny biletów nawet, jak ktoś już wcześniej je kupił :/
skoro ten central robi tyle problemow, to po co wy nadal kupujecie te bilety, nie lepiej kupowac innych u przewoznikow?
Bo tylko oni łaczą dwa pasujące mi miasta :]
Kupiłam bilet w marcu na lipiec. Nie zawierał on o dziwo dopłaty paliwowej.W maju dotałam maila o zmianie godziny wylotu.Na temat dopłaty paliwowej nie było nic.Nie wierzę, bym musiała coś jeszcze dopłacać.Pozdr.
za nic nie jestem w stanie znalezc tanich lini lotniczych,zna ktos jakies interesujaca stronki tanich lotow? mam tylko to, ale tez nie za tanio to wychodzi czy chcial czy nie chcial ..300eu , trzeba wybulic 300 eu ! http://www.volagratis.com/vg1/home.do
Czy to znaczy że jeżeli wcześniej zakupiłam bilet i za niego zapłaciłam to teraz będą mi kazali jeszcze dopłacać?
Rzeczywiście dla niektórych Centralwings to jedyne wyjście, mimo tych wielu niedogodności.
Pół godziny spóźnienia to w sumie niedużo, w porównaniu do innych przypadków. Miejmy nadzieję, że Ci który już kupili bilety dotrą na miejsce. I tego Wam i sobie życzę. :)))
jakie 300 euro? ze niby volare 300 euro?
no co ty jak wczesne kupujesz to w 2 strony 50 euro jak pozniej to max 120
Za bilet z Centralwings w dwie strony, z ubezpieczeniem 10 dni zapłaciłam ok.400 zł (zakup z 3,5-miesięcznym wyprzedzeniem)
ale od poczatku roku paliwo lotnicze zdrożalo dwukrotnie i nic nie moge znalezc..jesli mowic o platnosci w zlotowkach to jest kwota najtaniej ok 900 zl a jesli o euro to nawet z przesiadka,wychodzi 300 eu,planuje lot za 3 tyg..i szukam biletu na gwalt..i nic taniego nie widze! NIC! Wypada juz teraz kupowac bilety na Boze Narodzenie!
To prawda :) Lepiej kupić wcześniej.Ja tak kalkuluję: nawet jeśli cos się stanie i bedę musiała zmienić terminy lotów, to mniej zapłacę za ich przesunięcie, niz za bilet w ostatniej chwili. Wakacje, święta, długie weekendy trzeba zarezerwować na parę miesięcy wcześniej. Teraz tańsze mogą być już tylko autokary.Powodzenia!
rosmarino, a gdzie chcesz leciec za te trzy tygodnie? skad?
Centralwings strasznie się zrobił drogi. Myślę, że chyba jednak Wizzair jest najtańszy i z nimi nigdy nie miałam problemów (narazie). Szukam dobrego połączenia z Pescary, bo w tamtą stronę mam OK - Katowice_frankfurt Hahn _Pescara. Niestety z powrotem nie ma nic. Także lecę z Rzymu Wizzair. Myślę, że oni są spoko
ryanair lata do pescary tylko nie pamietam czy z anglii, czy z niemiec
wiem, dlatego nim latam z Frankfurtu Hahn. Z tym, że z powrotem godziny nie pasują z Frankfurtu do Katowic. A tak, to mam o 6 rano z K-c a o 11 z Frankfurtu i po 13 jestem na miejscu.
Skrzatek, a dzwonilas do nich w nocy czy w dzien?
Mi do tej pory nie oddali kasy za oanulowany lot z maja bo nie moge sie do nich dzodzwonic zeby podac im informacje ktore nie moglam im podac kiedy oni do mnie zadzwonili...
Ech, ja im podalam wszystkie informacje, zwrot za odwolany lot z marca mialam dostac w przeciagu 2 tygodni... jasne.;-P Nadal nic.
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 67

« 

Życie, praca, nauka

»

Nauka języka