co ja tam będę robić? Tylko kochać to tak trasz...

Temat przeniesiony do archwium.
91-110 z 110
| następna
dupa w korach?:)))
Mulino,skad jestes?bo to typowo grudziadzkie wyrazenie:)))))

ps.oj,ile emotikonow...i to z samego rana
przeczytalam ...co za bzdury ....
ide prac skarpetki - recznie

p.s. greentea to kuzynka senese?
A ja owszem, a ja tak.
Mogla bym nic nie robic tylko kochac i co najgorsze nie widze w tym nic zlego.
Pod warunkiem ze sie tez tak kochanym bedzie.
Niech lepsi swiat naprawiaja, zarabiaja, uleprzaja i puzniej narzekaja :)))
Pozdrawiam
Pozniej sie pisze, teraz wiem.
Cos mi sie wizualnie nie zgadzalo po przeczytaniu mych madrosci.
Przy okazji dodam ze nie wazne jest miejsce gdzie bym sie tak kochac mogla, wazne z kim:)
ulepszaja i pózniej narzekają
Ale tylko kochac? To tak straaasznie nudne.....
jasne, że lepiej make love, no war!tylko ze tu taka mizeria,wielka mizeria..plec meska mizeria,płace mizeria,Gli stipendi italiani sono quasi una miseria. Ciascuno ne ha da tempo una sensazione chiara. La busta paga di molti non basta a quel che dovrebbe....Ogolem nie ma smietany!do tej...mizerii..pewnie kot Jarka wypil! he he
Jo, jesli myslisz ze nudne, to wszystko przed Toba :)
Bo to znaczy ze jeszcze nie kochalas/les tak mocno ze wszystko inne bylo nudne.
Haczyk jest ale taki ze nie trwa to wiecznie i pozniej trzeba podwinac rekawy do roboty.
Forse non ai mai incontrato LAMORE. Quando finisce L'amore allora si che diventa Noiso.....
Wiecie co, jestem narwana i napisalam post zanim wszystkie inne wpisy przeczytalam.
Za co przepraszam, bo teraz moj wpis jest tak jak by golab na parapet nasr....
Jesli milosc sie myli komus z upokorzeniem, sprzataniem, gotowaniem itp.
To ja nic nie mam do powiedzenia na tym watku. Dzis na innym forum czytalam o kobiecie prawie swietej:) Biedaczka pisala jak to ona sprzata, gotuje dzieci nianczy a ten jej chlop kawal chama i pijaka.
Ja juz jej wspolczuc zaczelam ale pare postow dalej przeczytalam taka oto wypowiedz.
" Jak mozna kochac takiego buca".
I tak oto zostewie teraz ma wypowiedz:)))
Pozdrawiam i zamykam sie bo mnie wmurowala naiwnosc i glupota poniektorych.
jestem raczej z zachodniej polski, ale gdzies kiedys ta "dupe w korach" uslyszalam i tak mi jakos sie wryla w pamiec :)
wlasnie Kasiu z Milano, Ty uwazaj z tymi emotikonami, bo jeszcze Ci tu zdiagnozuja ADHD !!! :D
Magdaleno moze sprecyzuj z laski swojej na jakim forum to przeczytalas, bo glowe dam sobie uciaz, ze na polskim?!
Na niemickim a dokladnie na www.wirfrauen.de
Ale nie stracisz glowy ani Ci wlos z glowy nie spadnie, bo to wcale ni bylo typowo polskie ale typowo babskie.
A glupota nie zna granic ja widac:))
Genio, ale te polki sa wieszane w lazience ;) chociaz nie wiem czy to coz zmienia.. .
*Polki ;)
Oj, dużo zmienia. W piwnicy może być ciemno a ja się boję ciemności?:))
no tak, w lazience jakby przytulniej, tak wiec jak juz byc wieszanym to z dwojga zlego wybieram lazienke !!
ehehe, zajebiste:)
o jeny, to bylo do postu sephii wyzej:)
mulino u mnie podobnie wygladało!!z pewnymi wyjatkami(pozytywnymi)
Teraz siedzę sobie w domku to posprzątam, ale nic nie MUSZĘ robic !!! robie bo chce!
szukam pracy, powiedzmy szukam!!ha ha ah !!mój °amore° naczynia pozmywa, podłogę wymyje! i to raniusio bo do pracy idzie! ja mam wspaniałe życie i niewiarygodnie fajową "teściową"/nie teściową: mądra, nie wpieprza sie w nasze sparawy, mieszkamy o rzut kamieniem a ona przychodzi raz na miesiąć albo i rzadziej, to częściej ja do niej na kawkę i obiadek wpadam!gazetki kupuje, cd, książki! naprawde skarb!!rodzinkę mam super!ale według mnie to jednak wszystko od wychowania i wykształcenia zależy!!ja mieszkam na południu, i niestety moja rodzinka to naprawdę ewenement(lekarze, inżynierowie, nauczyciele)!są za mną bardzo, wszyscy pytają zawsze co u mnie!aż sie wierzyć nie chce ale taka prawda!
Jak byłam dłużej w Polsce to dzwonili i pytali kiedy nareszcie wrócę!
"Teściowa" do moich rodziców przyleciała!zawsze regalini wysyła moim rodzicom, i nie ma że juz wystarczy, za każdym razem coś pośle!
ja wiec się bardzo ciesze a dom sprzątać po prostu lubię!
P.S Właśnie do zio wieczorkiem zaproszeni zostalismy na kolacyjke!
pozdrawiam wszystkich forumowiczow
pomo123
Temat przeniesiony do archwium.
91-110 z 110
| następna

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia