WITAM..WSZYSTKICH!
EEHM..MAM MAŁE CO NIECO DO ZAPYTANKA!
CZY KTOŚ ZNA LUDZI Z WŁOCH KONKRETNIE WŁOSZKI ALE NIE TYLKO KTÓRE BYWAJĄ W PL..ALBO MOŻE TU STUDIUJĄ..? PROSZĘ O KONKRETY..CHĘTNIE NAWIĄŻE ZNAJOMOŚCI!
POZDRAWIAM.:)
Wloszek w Polsce nie znam. Znalam kiedys jedna co przebywala na Erasmusie, ale juz raczej wrocila do Wloch (to byl 2001 rok). We Wloszech gdzie mieszkam mam sporo znajomych Wloszek.
Arko74
29 lip 2008
Wiesz...to fajnie ale ja ich nie znam..;P
A miło byłoby poznać...!
Kilku jest takich tu na forum co ma dziewczyny z Włoch(rodowite!?)
Qrcze....a jest szansa abym je jakoś poznał...nie potrzeba mi swatki..tylko wejść w to środowisko..a wiadomo łatwiej jest kiedy ktoś wprowadzi na tzw.łańcuszek! :)
umbryjka
29 lip 2008
Swego czasu pisal tu niejaki Cavaliere i on mial/ma dziewczyne Wloszke. Chyba wlasnie w tych dniach mial do niej jechac.
prawie robi różnicę
29 lip 2008
Przepraszam, jak to można nazwać?
Skoro przenoszenie dźwięku na odległość to telefonia, obrazu, telewizja, to czy ciupcianie na odległość, to telescop?:))
Arko74
29 lip 2008
eee chodziło Ci o ciupcianie..czy pieprzenie!?:)
gaio
29 lip 2008
no co ty?...on mial siostre zamezna z Wlochem,bo sam cavaliere to chyba un gay..
Arko74
29 lip 2008
Buuuuu :(
Gdzie tu wyhaczyć...jakąś normalną pannę z Włoch!?
gaio
30 lip 2008
z dworca Zachodniego sa co 15 min pociagi w strone Wloch ,to tylko jedna stacja i mozesz zaczac bracie male polowanko tra la la la...polowaneczko na panne z Wloch,tylko nie wiem czy dziewice tam trafisz..:D
Arko74
30 lip 2008
TO CI SIĘ UDAŁO..A MOŻE JEST JESZCZE MIEJSCOWOŚĆ O NAZWIE ITALIA?
gaio
30 lip 2008
nie wiem..jak ci sie nudzi to mozesz sobie pograc w to http://gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,5497956,Biurowy_Zjadacz_Czasu__Gra_Irytujaca.html