WŁOSZKI W POLSCE.

Temat przeniesiony do archwium.
WITAM..WSZYSTKICH!
EEHM..MAM MAŁE CO NIECO DO ZAPYTANKA!
CZY KTOŚ ZNA LUDZI Z WŁOCH KONKRETNIE WŁOSZKI ALE NIE TYLKO KTÓRE BYWAJĄ W PL..ALBO MOŻE TU STUDIUJĄ..? PROSZĘ O KONKRETY..CHĘTNIE NAWIĄŻE ZNAJOMOŚCI!
POZDRAWIAM.:)
Wloszek w Polsce nie znam. Znalam kiedys jedna co przebywala na Erasmusie, ale juz raczej wrocila do Wloch (to byl 2001 rok). We Wloszech gdzie mieszkam mam sporo znajomych Wloszek.
Wiesz...to fajnie ale ja ich nie znam..;P
A miło byłoby poznać...!
Kilku jest takich tu na forum co ma dziewczyny z Włoch(rodowite!?)
Qrcze....a jest szansa abym je jakoś poznał...nie potrzeba mi swatki..tylko wejść w to środowisko..a wiadomo łatwiej jest kiedy ktoś wprowadzi na tzw.łańcuszek! :)
Swego czasu pisal tu niejaki Cavaliere i on mial/ma dziewczyne Wloszke. Chyba wlasnie w tych dniach mial do niej jechac.
Przepraszam, jak to można nazwać?
Skoro przenoszenie dźwięku na odległość to telefonia, obrazu, telewizja, to czy ciupcianie na odległość, to telescop?:))
eee chodziło Ci o ciupcianie..czy pieprzenie!?:)
no co ty?...on mial siostre zamezna z Wlochem,bo sam cavaliere to chyba un gay..
Buuuuu :(

Gdzie tu wyhaczyć...jakąś normalną pannę z Włoch!?
z dworca Zachodniego sa co 15 min pociagi w strone Wloch ,to tylko jedna stacja i mozesz zaczac bracie male polowanko tra la la la...polowaneczko na panne z Wloch,tylko nie wiem czy dziewice tam trafisz..:D
TO CI SIĘ UDAŁO..A MOŻE JEST JESZCZE MIEJSCOWOŚĆ O NAZWIE ITALIA?
nie wiem..jak ci sie nudzi to mozesz sobie pograc w to http://gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,5497956,Biurowy_Zjadacz_Czasu__Gra_Irytujaca.html
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Brak wkładu własnego