>>>o to chodzi, ze zamiast szczerze powiedziec "podobasz mi sie i chce uprawiac z toba sex" faceci pieprza o jakims wielkim uczuciu i milosci>>>
a wiesz dlaczego? bo dziewczyny chcą tego słuchać ;-) nawet jeśli któraś chciałaby się przespać z facetem, to po takim tekście, wydaje mi się, jest duże prawdopodobieństwo, że nic by z tego nie wyszło :D pomyślałaby sobie: "za kogo on mnie ma? za jakąś łatwą?". z drugiej jednak strony myślicie, że nie ma dziewczyn, które idą na imprezę czy dyskotekę z nastawieniem, żeby poznać przystojnego faceta i iść z nim do łóżka? są. tylko, że o tym się głośno nie mówi, bo... dziewczynom nie wypada? bo tylko facet ma na coś takiego przyzwolenie? co nie zmienia jednak samego faktu. wydaje mi się, że to trochę taki mit, że dziewczyny to pragną romantycznej miłości, wielkich uczuć, spacerów i patrzenia sobie w oczy :P kobiety tak samo jak faceci mają potrzeby seksualne, a nie zawsze mają stałego partnera. w sumie uważam, że skoro facet ma prawo spędzić niezobowiązująco noc z dziewczyną, to dlaczego dziewczyna miałaby nie mieć takiego prawa? co w tym złego? nikogo tym nie krzywdzą (czasami tylko siebie, jeśli się dobrze nie zabezpieczą, ale o to już same powinny zadbać) a ludzie robią o wiele gorsze, bardziej niemoralne rzeczy i żyją z zupełnie czystym sumieniem.
>>>glupi Wlosi jada na tym samym bajerze od lat i sypia tymi samymi tekstami to juz ich problem..widocznie kretynizm to oni maja w genach