szukam pracy w Bolonii

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 53
poprzednia |
Witam milo! szukam pilnie pracy w Bolonii,jestem dyspozycyjna.Bardzo prosze o kontakt jesli ktos wie na temat jakiej kolwiek pracy za informacje bede wdzieczna.Moj nr tel 3286498629,moje gg 1[tel],pozdrawiam
wpisz sobie w google fraze :offerte ;avoro Bologna..i szukaj sam jest tego sporo ,jak na 10% bezrobocie w Itali, zalezy jakie posiadasz wyksztalcenie, jest i praca dla inzyniera i praca dla sprzataczki czy pielęgniarki..sama musisz zdecydowac co chcesz robic i jakie wynagrodzenie ci odpowiada,czy caly etat czy pol .Znajac twa sytuacje Maga mysle ze najlepiej bedzie jak sie udasz do Unità operativa inserimento al lavoro disabili e utenze svantaggiate do pani
Claudia Romano na Via Finelli 9/a - 40126 Bologna
lunedì, martedì, mercoledì e venerdì dalle 9.00 alle 12.00;
il giovedì pomeriggio dalle 15.00 alle 17.00; albo do Centro per l'impiego di Bologna
Via Todaro, 8/a w Boloni Orario di apertura al pubblico:
lunedì, martedì, mercoledì, venerdì dalle ore 09.00 alle ore 13.00;
giovedì dalle ore 14.30 alle ore 17.00;

*
Dziekuje Ci slicznie! napewno tam sie wybiore,tylko nie wiem czy znajde cos tam bo slabo znam jezyk wloski.
powinni Ci pomóc,beda chcieli sie wykazać..albo poprosza bys zaczekala troche.. moze jakis kurs jezykowy Ci Maga zaproponuja ,zapytaj sie o bezplatny kurs jezykowy../i ucz sie duzo sama/..czasem sa kursy finansowane z Comune..dla obcokrajowcow..albo dla kobiet..placi sie 10 eu za wpisowe..Oni zajma sie toba jak nalezy...
Dziekuje Ci za pomoc! mam dosc siedzenia w domu bez czynnie!
Podano juz mi namiary gdzie moge udac sie z informacja o prace ale moze ktos ma jakies namiary na jaka kolwiek prace w Bolonii???
wpisz w google slowa: lavoro Bologna..wyjda ci oferty
wlasnie weszlam i nic z tych ofert nie rozumiem.
Maga, w przerwach na szukanie pracy zajmij sie intensywna nauka wloskiego. Tylko tak masz szanse wyjsc z blednego kola.
no wlasnie chce sie zapisac na kurs jakis bo oglupieje siedzac calymi dniami w domu
moge ci poszukac tylko powiedz co chcesz robic..jakas prosta prace pewnie bo nie znasz jezyka...
No wlasnie nie znam jezyka i to jest najgorsze,moge robic wszystko chocby po 2,3 godz dziennie.Bardzo bylam bym ci wdzieczna.
czyli oferty part time
jaka czesc miasta cie interesuje?..bo nie ma sensu daleko jezdzic..za praca na pol etatu..
Cerchiamo urgentemente personale da inserire con contratto nel ruolo di LAVAPIATTI Part-time per ristorante.
Zona: Mercatale di Ozzano (BO)
Tel: 051. 65 15 589 - Cell. 348. 48 93 593 zadzwon szybko tam potrzebuja do mycia naczyn na pol etatu..albo idz szybko..przepisz sobie bo moze admin usunie to
per candidarsi inviare il proprio CURRICULUM VITAE a :
[email] tu cha do sprzatania na pol etatu ,chca bys CV wysalala,brak adresu i telefonu
Operatori pluriservizio Part-time Bologna (zona stazione) Metis Spa seleziona per importante azienda cliente del settore ristorazione degli operatori pluriservizio. Le mansioni principali di cui si dovranno occupare riguardano gestione e servizio bar. Non viene richiesta esperienza nel settore. Disponibilità all' orario part-time 24 ore settimanali (6 giorni su 7, riposo a rotazione), 4 ore giornaliere (inizio primo turno ore 06.30, fine ultimo turno ore 22.00).
2 x w tyg po 8 godz..sprzatanie czytaj tu http://offerte-lavoro.monster.it/GetJob.aspx?JobID=75114138
Mieszkam na Via Mondo
nazwe dzielnicy..i okloicznych dzielnic mi wrzuc slonko...bedzie mi poreczniej..
http://bologna.bakeca.it/altre-offerte-di-lavoro/addetti-alle-pulizie-part-tdpd5364469
Moja dzielnica to san Donato,mam blisko do centrum
SIG ANNA:[tel]mow po polsku. 4 x wtyg. po 4 h domestica /sprzat
Wielkie dzieki!
juz z nia rozmawilam,dzwon
juz masz prace
Maga, mozna sie nauczyc i bez kursu. Trzeba sluchac tv, czytac, sluchac, czytac, a jak jest okazja mowic, mowic, mowic. Jesli nie masz pracy, to przynajmniej nie trac tego czasu.
Mam czekac na tel,slicznie Ci dziekuje! Mam nadzieje ze poszczesci mi sie!
maga przejdz sie tam do tych mycia talerzy..po potrzebuja na gwalt..i kolo stacji..do sprzatania..idz w poniedzialek..a do talerzy.. idz nawet dzis...
Mozesz mi powiedziec gdzie to jest do tych mycia naczyn?
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 53
poprzednia |

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę