szukam pracy w Bolonii

Temat przeniesiony do archwium.
31-53 z 53
| następna
Zona: Mercatale di Ozzano (BO)
Tel: 051. 65 15 589 - Cell. 348. 48 93 593 zadzwon szybko tam potrzebuja do mycia naczyn na pol etatu. a tu chca Polke badante Cerco badante POLACCA fra 40-55 anno con esperienza, NON FUMATRICE!!!Per signore anziano autosuficente a Calderara di Reno con vitto e alloggio, 24/24 massima serietà!! Solo cerco badante di nazionalità POLACCA!!! Leggete bene prima di chiamarmi! Cell: 328[tel]chiamare dopo ore 15:00. Non rispondo ai numeri nascosti!
[email] Tel: [tel]Cell: 345-4644658
Indirizzo: Via Ghiberti 4/E 40138 Bologna http://bologna.kijiji.it/c-Servizi-Pulizie-e-assistenza-domestica-BADANTE-SERVIZIO-BADANTE-W0QQAdIdZ61244001
prosze powiedz mi tylko czy moge zadzwonic ja po polsku?
moze zrobisz sobie ogloszenie i na karteczkach porozwieszasz kolo sklepow..Napisz tak Sono una ragazza polacca / IMIE /serieta e puntuale.
Offro per stiro solo privata. preferisco zona San Donato e vicinanza.
per contattare /twoj telefon/ sprobuj moze zadziala. za godzine prasowania i 10 eu placa ...a napisalam, ze lubisz prasowac..moze byc?.. ja lubie :D
nie te 2 to juz osobiscie i po wlosku..zrob sobie to male ogloszenie do prasowania..
napisz mi czy do tych naczyn moge zadzwonic i mowic po polsku! ta praca bardzo by mi odpowiadala.I bardzo dziekuje Ci za pomoc.
ok
"Seria e puntuale" albo "serietà e puntualità". Mix nie moze byc.
Offro per stiro solo privata tez raczej nie.
zadzwonilam tam..odnoscie zmywania w resturacji..oni sa ok 20 km poza Bolonia..mysle ze nie bedzie ci odpowiadalo..ciezko by ci bylo dojezdzac..ok poszukamy cos jeszcze..
Super by bylo,jest nam ciezko bo tylko maz pracuje! Naprawde jestem wdzieczna ze pomagasz mi w znalezieniu pracy.
[email] TEL.3894398821 Diana..do sprzatania zadzwon w poniedz rano..po wlosku
ok zadzwonie napewno w poniedzialek.Ciezko jest z praca jak sie nie zna jezyka,myslalam ze wypali mi te mycie naczyn.
[email] napisz na ten adres Cv..bo ogloszenie jest jak dla ciebie ROSSIMO AUTUNNO, OFFRO IN AFFITTO APPARTAMENTINO (zona ponte S.Donato) PER COPPIA SERIA E REFERENZIATA LEGATO A LAVORO PER LEI COME COLF/BADANTE
Zona/Quartiere: s.vitale
mozesz mi wyjasnic jaka to oferta? no i po wlosku mam ja napisac?
ty jednak idz w poniedzialek tam gdzie ci radzilam w moim pierwszym wpisie..masz dane..ulica godziny otwarcia..tam ci pomoga..oni sie zajma szukaniem pracy dla ciebie..
Dziekuje za pomoc.
oferta dotyczy pracy jako badante na jesieni ,oferuja wynajem mieszkania w strefie San Donato dla powaznej pary z referencjami i powiazana z wynajmem mieszaknia prace dla kobiety jako badante.///Muszisz sie przylozyc do wkuwania slowek i nauki jezyka..bo czarno widze...
Maga muszisz sobie przygotowac CV po wlosku i jakis wzor listu motywacyjnego..przyda ci sie w przyszlosci
Dziekuje za rade,napewno mi sie przyda.
Szukam pracy,, come badante,,rejon Udine i okolc moze ktos ma offerte .bardzo prosze
Witam, od niedawna jestem w Boloni i "pracuje" jako au-pair. mam duzo czasu wolnego i dlatego interesowalaby mnie jakas praca dorywcza part-time np. w weekendy. Czy moze ktos slyszal o jakiejs ofercie...mi trudno cos samej znalesc gdyz dopiero ucze sie wloskiego...za wszelka pomoc dziekuje!
no wlasnie ja jestem studenka i jak bym miala pracowac to tylko part-time i to 1 dzien w tygodniu najlepiej bo musze miec jeszcze czas dla chlopaka ;) Jak by ktos slyszal to i ja jestem chetna:)
Temat przeniesiony do archwium.
31-53 z 53
| następna

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę