wizzair z bologni do Katowic

Temat przeniesiony do archwium.
Czesc wszystkim wlasnie sie dowiedzialam, ze centralwings zawiesza loty z Bologni do Krakowa, ale jest ratunek jesli kogos to interesuje a mianowicie wizz air otwiera nowe polaczenie od 27.10.br. na trasie Bologna/ Krakow. Narazie sa ceny promocyjne, wiec jesli komus zalezy mozna skorzystac i poleciec za przyslowiowe grosze.
sorka poprawie sie Bologna Katowice a nie jak pisalam wyzej Bologna Krakow
juz pisalam o tym ..jest o tym na forum..ale oni nie biora zwierzat!....bu....polecam kupowanie biletow ze stronki www.smartfly.pl jest o spora kwote taniej niz ze strony przewoznika, zaosczedzilam 26 eu przeliczajac eu na zl
gaio nie pisalabym ponownie czegos co juz jest, dalam w wyszukiwarce informacje wizzair i nie bylo zadnego odnosnika do tego tematu o nowych lotych czy polaczenie Bologna - Katowice, specjalnie teraz popatrzylam na twoje forum centralwings i nie widze nic o wzmiance wizzair, ale dzieki za informacje dotyczace oszczednosci na bilecie napewno skorzystam.
bylo wsrod wpisow o upadku Centralwings.. he he moje dzialania emocjonalne..upadla jedna linia natychmiast znalazlam druga ,lacznie z jej planami na rozwoj...ale ja nic nie mam zlotko do ciebie.....Dobrze, ze jest widoczny temat..slowo WIZZ!:D
http://www.wloski.ang.pl/Centralwings_zawiesza_tanie_loty_32304.html nawet pociagi i autobusy sprawdzilam..polaczenie jest dobre...na juz!z Bergamo...i jescze jest tu gdzies moj wpis o AirOne od listopada lata z Wenecji do Polski..Zartowalam w infromacji na dw.kolejowym, ze nie mam mozliwosci powrotu do kraju, ze musze tu juz na zawsze zostac i kazdy inny Polak..bo upadly ostatnie polaczenia lotnicze.. he he
Witajcie kochani. Mam pytanko. Kupilam biet przez inernet wizzair z Bolonii do Katowic wylot na 2 marca a powrot na 9 marca, ale chce zmienic date na koniec marca, co mam zrobic? Zadzwonic do wizzair-a i zmienic date?Ile to kosztuje? I czy cena za loty pozostanie mi ta sama za ktora kupilam bilety na 2.03 i powrot na 9.03?? Ktos z was juz zmienial date lotow??
hej, ja lotu nie zmieniałam, ze strony wizz można zrozumieć, że zmiana rezerwacji to coś ponad 100 zł... jeśli kupiłaś bilet w promocyjne cenie [np. 40pln] a ten na który zmieniasz ma zwykłą [np.100pln] to musisz dopłacić różnicę.;/

mam inne pytanie:
czy istnieje jakiś limit przewożonego alkoholu ??
Witam, dla tych co jednak boją sie latać i wolą podróż z Włoch do Polski (i z powrotem) czterema kólkami podaje nr +39 388 652 15 05; +39 388 652 15 06; dodatkowo w razie wątpliwości proszę pisać na [email]
pozdrawiam Iza
ja na stronie glownej nie moge nic znalezc na temat ceny za zmiane dat biletu.. A jesli bym go chciala sprzedac ile osoba ktora odkupi odemnie bilet musialaby zaplacic za zmiane imienia i nazwiska??
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Solo italiano

»

Brak wkładu własnego