A nie probowalas szukac w sklepach Darjeeling? W Rzymie znajduja sie w kazdym wiekszym centrum handlowym.
Ja mam spory rozmiar (3, E-F) i tam znalazlam fajny (i bardzo ladny) stanik. Teraz tez mam zamiar sobie kupic tam jakis nowy. Staniki z kolekcji jesiennej kosztuja ok. 30-35 EUR, o ile sie nie myle. Za to sa dobrej jakosci, no i po prostu ladne (strona www: http://www.darjeeling.it/home.php). Ostatnio zwrocilam uwage na rozmiary i maja na pewno do miseczki F. Poza tym jak raz cos kupisz, to zostaniesz wpisana do systemu, co oznacza spore znizki przy kazdej nowej kolekcji, wyprzedazach itp.
Poza tym mam super stanik Lejaby, ale to byl prezent (sama bym sobie nie kupila, bo kosztuja jednak za duzo:).
We Wloszech, np. w sklepach Coin, sa tez staniki Playtex, ktore powinny miec tez wieksze rozmiary. No i jest Triumph, ale szczerze mowiac tu w Rzymie widzialam tylko bardzo proste modele (zadnych bardotek czy koronki).
Wydaje mi sie, ze takze marka Etam (rowniez w centrach handlowych) powinna miec wieksze rozmiary ladnych stanikow, ale pewnosci nie mam, bo kupilam tam tylko dolne czesci bielizny kiedys na wyprzedazy:)