pytanko

Temat przeniesiony do archwium.
Hej!!!Dziewczyny czy któraś z was jest w związku z marokańczykiem?
ja niestety nie jestem ale bardzo bym chciała.wprost uwielbiam sposób,w jaki traktują kobiety.niestety,nie znam żadnego wolnego marokańczyka,wszyscy zajęci:nie dziwię się.to są prawdziwi faceci a nie jakieś lamentujące,zniewieściałe facecidełka.
madzia ja znam jednego i jest dokładnie taki jak opisujesz ciekawa jestem czy wszyscy tak myślą;))
Ja nie byłam w związku z żadnym Marokańczykiem, ale moja przyjaciółka Holenderka z którą pracowałam we Włoszech, była w szczęśliwym związku z Marokańczykiem.
Polek w związkach z Marokańczykami raczej we Włoszech nie ma albo jest niewiele. Zauważyłam, że Polki we Włoszech wyznają zasadę "lepszy Włoch choćby kierowca autobusu niż Tunezyjczyk/Marokańczyk/Albańczyk nawet jak jest lekarzem/architektem.
Ale fajnie jest można się pośmiać z tego jakie włoskie śmieci Polki ze sobą ciągają. Kierowcy autobusów, żel we włosach, tandetne zachowanie, ale taka polska dama to "do arabusa się nie zniży"
też znam masę polek które o arabach mówią brudasy, terroni itp.szkoda tylko że zapomniały skąd pochodzą bo nie jedna mieszkała w wielkim syfie na jakimś zadupiu a teraz udaje wielką panią;))
wielkie damulki,hehehe.jest takie powiedznie:wyżej sra jak d... ma.
najlepszy motyw jak jedna z druga sie spotkaja w polsce i udawaja wielkie wloszki;)))he he ale mówić nie umieją;))
analfabetki,wstyd i hańba.znam taką jedną,co wyjechała opiekować sie jakimś dziadkiem w okolicach bolonii-1)zaszła w ciążę z dziadkiem 2)dziadek szybko fiknął zaraz po porodzie(pewnie z wrażenia)3)do kasy ze spadku nie zdążyła się dorwać 4)nie znalazła żadnego włocha do wrobienia w ojcostwo 5)jest teraz w polsce:szuka męża bogatego.Bo ona nie zniży się do byle kogo.
aj aj a ja dalej jestem w punkcie wyjścia bo nie wiem co z tym marokańczykiem zrobić;))))właśnie mi powiedział że w marcu przyjedzie do Polski;))
tu jest na temat o jaki ci chodzi http://www.wloski.ang.pl/zwiazki_mieszane_22450.html
tylko zebys mu w marcu z kotletami schabowymi nie wyjechala na stol..ty sie troche lepiej podszkol ..w googalch masz wszystko pocwicz gotowanie kuskusu .No i nie chodz nim,nie afiszuj sie gdzir sie balaym ludziom nie spodoba i za sam wyglad bęcki moze wyłpac..wiesz teraz biali ludzie roboty nie maja ,kryzys to zawsze szukaja okazji do zaczepek...a i tobie moze sie wiazanka dostac za wlóczeczenie z 'brudasem" ...Niestety ale w Itali sa traktowani jako nizsza rasa..a Polacy to juz wyjatkowa rasistowki odlam 'White Power'.Badz swiadoma i ostrozna ..A czego moze chcoiec islamczyk od chrzescijanki?...Niestety ..ale bedzie 'na kliszy' odpowiednich wladz /ABW..chodzi o terroryzm..dmuchaja na zimne.. Nie zgadzaj sie na podawanie zadnych paczek, przesylek..diabali wiedza co ten poslaniec terrorytow wsadzil do srodka..Nieznajomosc prawa nie usprawiedliwi cie, wrazie klopotow.http://www.travelforum.pl/maroko/433-z-maroka-czykiem-3.html http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45269&w=64173173
Sette di nove dzieki za info;))) ze schabowymi nie bedzie problemu bo maiali nie je;)
większość marokańczyków,których znam robi kebaby(całkiem niezłe)a nie bombki.no ale to fakt,ostrożności nigdy za wiele.
wiekszosc marokinczykow ktorych znam jezdzi nowymi autami za min 20tys euro i sa bez pracy... to chyba podejrzane hehe
Witam..
Temat troszkę starszy, ale ja chcę się pochwalic:P Ja jestem z marokańczykiem i jest super ;p

poco bionda.. jak po spotkaniu? mam nadzieję że wszystko poszło super.. :p pozrawiam gorąco
Poco bionda, po pierwsze warto wiedziec,ze Arab to wyznawca islamu a ich religia to przewodnik na kazdy dzien tygodnia czyli:kobiety spozywaja posilki oddzielnie, nie maja prawa spotykac sie z innymi mezczyznami , po ewent. rozwodzie nie maja prawa do wlasnych dzieci, o kazdym kroku kobiety decyduje mezczyzna i bez jego zgody nie ma prawa ani pracowac ani prowadzic samochodu ani uczyc sie itd w nieskonczonosc.Tak przewiduja ich prawa i jesli poznasz takiego, ktory w niedziele pojedzie bez Ciebie na ich Msze Sw. to jestes przegrana.Chyba ,ze zdecydujesz sie przejsc na jego wiare, wowczas dostaniesz w prezencie chusteczke na glowe i zapomniesz na zawsze co to znaczy indywidualnosc Polki. Ok ?
@zenek1410 wkoncu ktos dobrze napisal:)
:)
Co jest zlego w byciu bialym czlowiekiem.To jest kultura jak wiele innych.
Dlaczego mam za to placic haracz.
To sa nasze korzenie,to nasz wklad w cywilizacje i zycie na ziemi :)
italo masz racje ..nie ma nic wazniejszego w zyciu kobiety niz to by rodzic wylacznie biale dzieci...bedą mialy lzej w zyciu :D
Andzik po spotkaniu super;) obyło się na szczęście bez większych wpadek;)
Temat przeniesiony do archwium.