Palermo, Sycylia

Temat przeniesiony do archwium.
31-37 z 37
| następna
julie upre sie i tak, bo piszesz ogolnikowo, nie zrozumialas-nie chodzilo mi o moje wypowiedzi w tym temacie, chodzilo mi o calosc moich wypowiedzi odkad zapisalam sie na to forum, gdybys je wszystkie przeczytala, to zmienila bys zdanie...jestem 50% na tak a 50% na nie jezeli chodzi o wlochy, to co wczesniej napisalam jest prawda i tak mysle, ty upierasz sie przy swoim, ja przy swoim, zreszta wydaje mi, sie ze jezeli nadal i juz od wielu lat jestes tam na sycylii to poprostu jednak mieszka ci sie i zyje lepiej niz w polsce, przynajmniej tak to wyglada i sama widzisz, ze pomimo wielu ale to wielu minusow zycia na obczyznie, jednak da sie zyc...finito skonczylam nie chce sie juz wiecej klocic, no chyba, ze na priv-ie hahah pozdrawiam
Czesc... Czy jestes jeszcze w Palermo? mam pare pytan. Jak szukac mieszkania (istnieja biura ktore sie w tym specjalizuja i pomagaja za ustalona oplata?) Ogolnie jak wygląda życie ?? mialas jakies problemy z aklimatyzacja? :/ nie ukrywam ze mam lekkiego stresa.. wyjezdzam do Palermo zupelnie sama (co prawda mam juz zalatwiona prace od pon - soboty) i obawiam sie ze przez nadmiar godzin moje zycie moze wygladac dosc zalosnie :):) dlatego kazda znajomosc jest mile widziana....
W jakich dzielnicach najlepiej szukac mieszkania a w jakich sie nie pokazywac?
Za kazda odp bede naprawde wdzieczna :(
Witam! Planuje w sierpniu przyjechac do Palermo na ok.2 tygodnie. Jesli ktos wynajmuje pokoj lub zna kogos kto by chcial wynajac w okresie letnim,bardzo prosze o kontakt [email]
Witam na początku maja, a dokładnie 8.05.2010 wybieramy się ze znajomymi na wakacje na Sycylię. Zakwaterowanie mamy w hotelu Citta del mare, jednak ta mieścinka oddalona jest znacznie od innych większych i ciekawszych miast np. Palermo (ok. 19 km). Może jest ktoś kto chętnie udzieliłby nam jakiejklowiek informacji na temat autobusów, bądź sam mógłby nas w wolnej chwili :) oprowadzić po Palermo i pokazać kilka ciekawych miejsc i knajpek :)
Witam! Mieszkam wLondynie. 4 sierpnia przyjezdzam do Palermo. Jesli jaks dziewczyna chcialaby sie spotkac aby gdzies razem wyjsc prosze o emaila [email] Pozdrawiam
czesc

jestem w Palermo prawie od miesiaca i tez szukam polakow :)
czesc

ja jestem w Palermo prawie od miesiaca....
fajnie byloby spotkac kogos z kim mozna "normalnie" pogadac :)
Temat przeniesiony do archwium.
31-37 z 37
| następna

« 

Życie, praca, nauka

»

Solo italiano