Genova 2009/2010

Temat przeniesiony do archwium.
Hej, mam pytanie, czy ktos moze wybiera sie na Erasmusa do Genui w przyszlym roku?
ja sie moze wybieram:)
ja tez :)
ja również;) a co wybrałyście, jakie kierunki??
Ja sie wybieram na jezyki, studiuje lingwistyke stosowana. I pomyslalam, ze fajnie by bylo jakichs Polakow tam poznac ;)
to wy juz wybieracie kierunki? u mnie to sie jeszcze nawet rekrutacja nie skonczyla:) z jakich uczelni jestescie?
Ja wyniki mialam jakis tydzien temu, teraz tylko musze zaliczyc ten rok, zeby moc pojechac. Nie studiuje w Polsce obecnie, wiec moze troche inaczej to u mnie wyglada :)
też si wybieram, mail [email]
ja jadę do Genui rowniez:) czy ktoś z Was zastanawiał sie juz nad mieszkaniem - macie jakies plany? pozdrawiam,
[email]
Witam,

jestem teraz w Genuii na stażu przez 3 miesiące.
Szukam taniego mieszkania blisko centrum - pokoj 1osobowy mnie interesuje.

Macie jakieś propozycje, jeśli tak to proszę o kontakt:
cobal (@) tlen.pl

Pozdrawiam

ps. mozemy zawsze sie gdzies tu spotkac.. bede do 15.09.09
:)
Ja w Genui bede na poczatku pazdziernika, bo dopiero wtedy zaczynaja sie zajecia na uniwersytecie. A jak w ogole wrazenia co do miasta?:)
Miasto piekne. Położone w tak małej przestrzeni jest bardzo 'upakowane'. Ale czyni to jego urok. Duzo wyjątkowych widoków na panorame z pobliskich gór!
Port, plaże (np. Nervi) i wąskie uliczki..
to trudno opisać ;)
Hej:)

Ja też bede na stazu w Genui przez 3 miesiace, ale zaczynam na poczatk listopada:) Mozesz napisac jak rozwiazalas sprawe z mieszkaniem...jestem na etapie szukania czegos...moze polecisz mi jakies strony internetowe?:)
Bede niezmiernie wdzieczna!!
Pozdrowienia
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Brak wkładu własnego