Polska restauracja w Rzymie

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 47
poprzednia |
Dla wszystkich spragnionych polskiego jedzenia!
W Rzymie jest polska restauracja, prowadzona przez Polkę.
Info sa dostępne pod tym linkiem http://www.polskaitalia.com/2009/03/polska-restauracja-w-rzymie.html
Ogladając same zdjęcia już nabieram ochoty na polskie jedzenie.
O matko, ode mnie to rzut beretem!! :)
Dee, w takim razie wypróbuj jej i opowiedz, jak było!
Pozdrawiam!
Ropuch zareagował bardzo entuzjastycznie (jest miłośnikiem polskiej kuchni), wiec jak tylko tam zawędruję, to napiszę recenzję! :)
za to moj ropuch ma zone gotujaca po polsku wiec mu restauracja nie potrzebna.... do tego jeszcze do swojej 'prywatnej restauracji' sprasza makaroniarzy ktorzy zajadaja sie ogoreczkami kiszonymi i przepijaja polska wodeczka.
Ja tez polskie potrawy gotuje, ale to nie znaczy, ze nie wyskoczyłabym gdzieś najeść się polskiego jedzenie przygotowanego przez kogoś innego.:) Makaron tez w domu możemy sami sobie ugotować (i gotujemy), a jakoś chętnie w restauracjach rożnych go zamawiamy.;)
A ja protestuje (off topic) żeby innych ropuchòw nazywać ropuchami! Bo przywykłam, ze Ropuch jest tylko jeden i teraz mi się bedzie myliło, o! ;D
Słusznie, dziękuję koleżance Trish za zwrócenie uwagi na ten jakże ważki problem - proszę sobie poszukać innych zwierząt! :-D
Nie ma za co, koleżanko Dee ;-P
Następnym razem jak będę w Rzymie, to mi palcem te polska knajpę pokażesz, albo może razem na pierogi pójdziemy?
Pójdziemy, a co! Przynajmniej nie będę się musiała sama babrać... :-D
czy moze mi ktos wytlumaczyc gdzie dokladnie jest ta restauracja ,ja mieszkam na Tor Vergata :P
to jest dosc daleeekoo od tor vergata...
Daleko czy daleeeeeko :) ?
bardzo daleko, zupelnie z drugiej strony rzymu, nie wiem jak ci to dokladnie wytlumaczyc, patrze wlasnie na mape w google earth i wiesz to jest za watykanem i za batistini, najlepiej jakbys sama luknela na mapce:)
tor vergata tam kolo torre angela tak?? w wakacje bede blisko hihi:) pozdrówka
za Battistini ? a co tam dalej za Battistini jest ? :P ,metrem moge sobie dojechac :P
to jest spory kawalek od batistini, zainstaluj sobie google earth i zobaczysz dokladnie:)
Dokładna lokalizacja:
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=pl&msa=0&msid=11[tel].000465ef71f571fd6e37c&ll=41.921197,12.412201&spn=0.007871,0.019312&t=h&z=16

Dziewczyny, to może się tam spotkamy pewnego dnia?:)
ja chętnie, ale w rzymie bede dopiero w wakacje, a poza tym kobietki po ile macie latek bo ja pewnie dla was to jeszcze gówniara:PP
fajne byloby takie spotkanie :P

ja nie taka "stara" ;) mam 25 lat :P
Ja 28, jeszcze chodzę bez laski i mam własne zęby.;)
staruchyyyyy;-P
ehehehe:)) mi dopiero 20-stka idzie:P
kobietki a tak poza tematem zapytam jak we wloszech nazywaja sie kafejki internetowe (wogóle są) i jak tak to gdzie szukac?? bo jak tam bede to nie bede miala kompa i neta a chcialabym czasem pobuszowac po sieci:PP
Na każdym kroku znajdziesz tzw. "phone center" - praktycznie każdy funkcjonuje rowniez jako kafejka internetowa.:)
aha dziekuje, to tam gdzie sa tez takie budki z ktorych mozna dzwonic za granice taniej???
To tam. ;)
dobrze wiedziec:) jak bylam to tak mi neta brakowalo...:( ile kosztuje godzina?
Nie mam zielonego pojęcia, nigdy nie korzystałam.
aha hehh ok, zorientuje sie sama jak bede na miejscu... ojjj kiedy to bedzie...
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 47
poprzednia |