szukam pracy Wlochy

Temat przeniesiony do archwium.
witam, szukam pracy we Wloszech, nawet w polu :) angielski plynny, wloski komunikatywny, obecnie przebywam w rejonie Veneto, prosze o jakies wskazowki, bo juz sama nie wiem, gdzie szukac, pozdrawiam kasia
No bez przesady z tym polem ! Jak angielski i wloski to na pewno znajdzie sie kelnerowanie czy cus :) Wpisz w tutejszej wyszukiwarke "praca " i wyskocza ci w ktoryms poscie adresy wloskich stron internetowych dotyczacych pracy jak : www.jobrapido.it czy www.infojobs.it , to bylo juz wiele razy podawane . Moze tam ? temat jest walkowany mniej wiecej raz w tygodniu , wiec wskazowek znajdziesz b. duzo . Powodzenia !
Cześć.Poszukuje osoby do opieki nad starszą osobą na północy Włoch.Zarobki 850 EUR.
możesz coś więcej napisać o tej pracy (jakie obowiązki, ewentualnie czy z zamieszkaniem itp.) i od kiedy???
[email]
dzięki
jesli ta praca jeszcze aktualna to tez prosilabym o wiecej informacji [email]
Witam,

jestem teraz w Genuii na stażu przez 3 miesiące w firmie informatycznej (niestety staż jest opłacany przez uczelnie tylko 300euro/mc) wiec trochę dokładam do wyjazdu.

Jaka proponowali byście mi prace na ten czas aby coś dorobić?

Umiejętności:
mgr inż. automatyki i robotyki
ang- b.dobry
włoski- jeszcze nie umiem ;)
prawo jazdy A i B
obsługa komputera:
-cad (catia,solid,autocad..)
-wszystkie pakiety office
-programowanie sterowników (mitsubishi,omron)
-seo (pozycjonowanie)
-grafika (corel, photoshop)
itd..

Szukam pracy na 1/2 etatu lub w godzinach popołudniowych/nocnych lub całkiem porannych do południa.

Macie jakieś propozycje, jeśli tak to proszę o kontakt:
cobal (@) tlen.pl

Pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.