na basenie bylam, teraz glodnam, chyab zrobie sobie salatke, bo mnie sciska w dolku :\
mulino
08 sie 2009
sephia sie pojawila powaznie? wywolalam wilka :)
SettediNove
08 sie 2009
dowcip slaski..slaski..Mąż wraca z szychty a kobieta zapłakana :
-Czemu beczysz??
-Ach, Francik, bo upiekłach takie dobre ciasto a kot je porwoł i zjod.
-Nie płacz, głupio, jutro przyniesa nowego kota.
aagnese
08 sie 2009
Quasi ...to nic się nie bój czekolada nie skażona...broniła przed tym sierściuchem p.... jak tylko mogłam.
Mulino....sałatka...błagam Cię my tu na ogórasach i czekoladzie jedziemy:)
quasifaladifferenza
08 sie 2009
Ale kłaczki między zęby wchodzą!
aagnese
08 sie 2009
Quasi Ty normalnie nie doceniasz tego co ja dla Ciebie zrobiłam..pazurami jej brobiłam...a sierściuch uciekał jak głupi....mówię Ci jak sierść latała w powietrzu to czekolada jeszcze zamknieta była...żadnej sierści mówię Ci! Żadnej:)
aagnese
08 sie 2009
no Admin powyrywał chwasty, pomalował trawę i jest ok
aagnese
08 sie 2009
Kochani....zjadłam pół czekolady i uciekam...czas spać:)
Dobranoc
mulino
08 sie 2009
spac??? o tej porze??? ja was prosze..
jednak nie wytzrymam ide zrobic salatke, bilam sie przez jakis czas z myslami, ale nie dam rady no za mietka jestem, slinotok mam taki, ze jak nie zjem to koniec
SettediNove
08 sie 2009
z czego ta salatka?..jarzynowa z majonezikiem?,,ja poszlam z jamniorem 'spalic' tą czekolade
nieee zadnego majonezu na noc ;) bron cie panie boze :) taka mna szybko-salata lodowa, jeszcze jakies inne ziele,troche marchewki, cebula, oliwki, pomidorki koktailowe, duuuuzo pomidorkow, bo uwielbiam je i feta :) czyli w sumie grecka
mulino
08 sie 2009
aa no i oczywiscie oliwa z oliwek i ocet balsamiczny :)
mulino
08 sie 2009
ale bym kielbache wciagnela teraz mmmmm..cie krece...
sreberko55
08 sie 2009
no i co jeszcze tu nie ma nikogo,takie obzarstwo bylo w nocy ze jeszcze spicie,to ja wejde tu o 3 w nocy bo ide do pizzerni gary myc
aagnese
08 sie 2009
pizza...hmmm, miam miam:)
Dzień dobry:)
mulino
08 sie 2009
ja dopiero nabieram formy...chyba wypije 40sta kawe i zrobie cos konstruktywnego, bo caly dzien sie obijam jak mops...a w nocy sie oczywiscie objadlam salatka, potem nie moglam z tym balonem zasnac :| Tutaj przed polnoca to nie ma co zagladac nawet.
mulino
08 sie 2009
ja dizs wciagnelam melanzane alla permigiana..mmmm pychota..
aagnese
08 sie 2009
no jak to ja jestem...jem na klawiaturze:)
mulino
08 sie 2009
k**** kaa mi wystygla, niczego tak nie cierpie jak zimnej kawy...wlasnie mialam ja wypic i zjesc ciastko na kompie a tu kawa zimna!!!!
aagnese
08 sie 2009
kawa...hmmm
zrobie ci nowa ale za ciastka
mulino
08 sie 2009
juz podgrzalam w mikrofali nie ma potrzeby-dziekuje :D a ciasteczek nie oddam bom glodna :D hehe
wlaczylam tv a tam znowu wies tanczy i spiewa w sopocie, mamma mia zielona pietruszka co za shit!