nowe znajomosci polsko-wloskie Cracovia

Temat przeniesiony do archwium.
Ciao..Chetnie poznam wlochow/wloszki mieszkajacyh w Krakowie w celu towarzyskim..
Jak wloscy mezczyzni przyjezdzaja do Polski, to bardzo czesto w poszukiwaniu seksu...
Taka reklame zrobily Polki w swiecie. :/
A mi to pasuje.Ja tez sie nie lubie za dlugo meczyc :).I ich dobrze rozumie.Tak trzymac :)
w rejonie Sukiennic' na zywo'..masz szanse obejrzec egzemplarz/lepiej niz na skype widac niewysoki wzrost..hehe/..sporo ich tam zawsze..rozpoznasz po wloskiej mowie,nadstawiaj uszu..A najlepiej teraz po zwyciestwie Interu zaopatrz sie w koszulke NeroAzzurri i paraduj. Pokaz im swa la passione nerazzurra..moze jakis sam do ciebie zagada
No to widac, ze reprezentujesz gatunek tylko tak zwanych mezczyzn...
Malo wymagajacych i banalnych...ktorych ja tepie...
To bylo do italo dziwaka...
Wiesz co.Czasu poswiecam danej dziewczynie tyle ile ona tego sama wymaga.Jestem elastyczny.Takze tutaj zale to juz do samego siebie nie do mnie :)
la passione tylko nie traf na mafiosa poszukiwanego przez Italie i Interpol..upodobali sobie Polske :D
Włoska mafia chciała w Polsce "wyprać" fortunę http://wiadomosci.onet.pl/2174878,11,1,1,item.html?drukuj=1 Wlasnie w tej chwili ogladam na TVN reportaż pt. "Klan Casalesi i polskie obligacje
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa