Fizjoterapeuta

Temat przeniesiony do archwium.
Witam. Z nudów i braku perspektyw w Polsce postanowiłem się zainteresować krajami zachodnimi w kierunku przyszłej pracy w zawodzie fizjoterapeuty.
Orientowałem się już co nieco jak to jest we Francji, ale teraz chciałbym się zorientować jak to jest we Włoszech. Czy jest zapotrzebowanie czy są jakieś firmy, które pomagają w rekrutacji i czy wśród forumowiczów są już osoby pracujące w tym zawodzie.
Ciao
wpisz w nasza fioletowa wyszukiwarke/to ten prostokat na prawo..a wszystkie tematy juz byly omawiane ..wiec czego nie zapragniesz to szukaj w wyszukiwarce/ slowo fisioterapista /fizjoterapia sa mimimum 2 posty o tym temacie :D
http://www.wloski.ang.pl/praca_praca_praca_praca_praca_39500.html wczytaj sie tu w linki:D
Witaj! Ja właśnie jestem w trakcie załatwiania wyjazdu do Włoch z biurem Obiettivo Lavoro Polska. Jestem już po kursie językowym, a w między czasie przyszły mi już dokumenty z nostryfikacją dyplomu i pozwoleniem na pracę. Z tego co wiem to we Włoszech jest ogromne zapotrzebowanie na fizjoterapeutów. Nawet jak wejdziesz na ogłoszenia włoskie to na jeden region czasami przypada więcej ogłoszeń niż u nas na cała Polskę... We Francji mam znajomych i wiem ze tez sobie chwalą. Szczerze mówiąc wszystko będzie leprze niż WEGETACJA w tym kraju, gdzie nasz zawód nie jest doceniany NIESTETY.
nie wiesz może czy prowadzą rekrutację ?
Tak myślę ze prowadzą cały czas. Wejdź na ich stronkę i poprostu się z nimi skontaktuj. Z tego co wiem to jest jakaś planowana kolejna grupa, tylko nie orientuje się czy chodzi o pielęgniarki czy tez fizjoterapeutów.
to może mogłabyś/mógłbyś napisać mi na maila swoje przemyślenia i doświadczenia z chwili obecnej ? [email]
Pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie