separacja

Temat przeniesiony do archwium.
61-78 z 78
| następna
Wlos sie jezy jaka cene sa ludzie zdolni zaplacic za PIENIADZE!!
Wiem ze nie bede po lini partii, ale mi jakos tej kobiety nie szkoda.
Ja rozumie ze gdyby ja kara smierci po powrocie do kraju czekala, to mogla by taka cene placic....
Przeciez mozesz jej dawac na lekarstwa!!!!
Probujesz wzbudzac litosc, to nie jest ladnie!!!
Pa pa pa
niefart..niefart...do Swietego Judy odsylam mame..adres kosciola tu http://www.wloski.ang.pl/mam_cholernego_dola_40671.html .prosic o zdrowie i wyleczenie ran i o uspokojenie sie meza..mama powinna tam osobiscie pojsc zlozyc jakis datek..koniecznie wszystko co ma zpieniedzy przy sobie..ty zjej torebka postoj kolo apteki co jest przy schodach do kosciola..apotem zamiana..mam stoi z twa torebkaa ty rozmwiasz zJuda..tylko zeby was za dillerki nie wzieli jak sie tak bedziecie oficjalnie torebkami wymieniac..do apteki wejdzcie..:Da jak spojrzysz za plecy Mikolaja Kopernika to do mego polskiego domu dojdziesz raz dwa..:D
nie ma na lekarstwa, a jakiemus Judzie bedzie dawala? Sette myslalam, ze ty bardziej swiatla kobieta jestes, a tu welcom in sredniowiecze, bez obrazy :)
zmienisz zdanie niedowiarku jak sama doswiadczysz czegos ,nie neguj czdoswiadczen innych skoro sama nie masz takich..co dodatku to chyba slyszlas ,ze nie ma noc zadarmo?..ze za wszystko sie w zyciu placi?..slyszalas..to pewne!jak nie masz sam dobrej rady dla tej osoby to lepiej nic nie pisz..tylko cicho obserwuj..zajakis czas pojawia sie wpisy ,ze mialam racje ,ze zdarzyl sie cud!
hehe i temat robi sie ciekawy prostactwo polskie za granica gdzie nie wejde na forum wszedzie to samo polska zawisc i plociarstwo pozdrawiam was madrych i niezastapionych i szczerze zycze jak najlepiej
literowki.. sorki
..bo to gwartantuje anonimowosc w sieci..i ludziska sobie popuszczaja...jak aj to mowiw zalezymy od hormonow..co dzis napisal to winnym dniu cyklu by nie napisala..Co by tu poradzic..twej mamie potrzebny by byl 'bufor' na codzien..tzn 3 osoba towarzyszaca/macie jaks kuzynke czy kogos na rencie emeryturze kto by tam pojechal?/..pomagajaca za rowno mamie jak i p.Wlochowi..raczej sadze, ze problem sie rozwiaze droga naturalna..skoro on ma slabe serce..to blizej niz dalej..a moze wuwuzele by pomogly?....tak rano mu zatrąbiac do ucha?:D
:D http://www.rp.pl/artykul/33,515252_Straszenie_wuwuzela.html
ta cud, jasne, nie zmienia zdania, a doswiadczen zlych mam tyle ze moglabym tu was wszystkich obdzielic i jeszcze by troche zostalo, mimo to wyszlam ze wszystkich problemow i innych syfow ktore w zyciu mi sie przytrafily bez cudo, a dzieki samej sobie i bliskich mi osob, Ile za taki cud trzeba srednio zaplacic? posiadasz jakis cennik?
ale o tej zawisci to odnosnie czego pisalas? chyba myslisz pojecia moja droga. Pozdrawiam.
kurcze pisze jasno a nikt nie czyta ze zrozumieniem..WSZYSTKO CO MASZ PRZY SOBIE bedac na wprost jego oltarza,oltarza sw Tadeusza Judy.....MUSZISZ MU DAC WSZYSTKO CO MASZ przy sobie..tam wisza i zlote lancuszki i perly inne precjoza,vota, mozna ogladac..i wiadomo ze glownie kobiety do niego przychodza...
hehe sette ale ty tak na serio piszesz czy sobie jaja robisz ? ;D
to niech wlozy do torebki jak najmniej, ze 20 groszy i w ten sposob da wszystko co ma przy sobie a tak bardzo nie zubozeje ;)
jakiej zawisci? co ty pleciesz?..zachowujesz sie tak jakby twa noga nigdy w kosciele nie postapila.. doprawdy????odpusc, wez na luz..dzis niedziela..co z Toba!?
2o gr to sa kpiny..i wiem ze kpisz teraz..skoro daje sie OFIARE..to niech bedzoie to rzeczywiscie ofiara ..i dan z serca..by w naszym imieniu byla spozytkowana w szlachetnym celu by komus dopomogla..ewidentne kpiny ty uskuteczniasz..nie ja.Wybacz, ale cie juz pozegnam.Buona Domenica
w dzisiejszych czasach, to zamiast lancuszkow powinni zostawiac karty platnicze z kodem dostepu. Kto teraz gotowke nosi przy sobie? Chyba jakies symboliczne sumy, na waciki, a to, jak mowisz, zenada.
to plotlam do nerki30,spokojnie :) kiedys jak byla mala i owszem chodzilam do kosciola, teraz zmadrzalam :)
tak poza tematem Sette ty z Udine?
nie,blizej Austri,bardziej na polnoc :D
Temat przeniesiony do archwium.
61-78 z 78
| następna

« 

Pomoc językowa

»

Życie, praca, nauka