Polacy w Rzymie

Temat przeniesiony do archwium.
31-46 z 46
| następna
ja też nie dam rady w sobotę:(, może przyszły weekend? 10 września, ok 17-18?
mi 10 pasuje;)
Mi tez 10 prawdopodobnie pasuje :-)
a gdzie sie macie zamiar spotkac? bo moze i mi sie uda :)
na circo massimo jest taka knajpka meksykańska
http://www.mexicoallaventino.it/Ristorante-Messicano.it.htm#c
Czesc, a moze macie ochote dzisiaj wieczorem gdzies w centrum?
[email]
Pozdrawiam,
Monika
jak Wasze plany na sobotę? nadal aktualne wyjście na niezobowiązujący aperitif? zaproponowałam tę meksykańską knajpkę, ale możemy się ustawić w innym miejscu :) dajcie znać
Czesc, no to moze plaza jutro?
HEy,
Jestem w Rzymie od tygodnia chetnie sie spotkam okolice Parco Leonardo- Fiumicino, w tygodniu siedze z maluchem w domu, ale wieczorem z przyjemnoscia wyskocze na spotkanie. Dajcie znac jak ktos ma ochote, badz jakac mamuska zanudza sie w domu!!!!!!
pozdrawiam Asia
hej, przepraszam że tak z gruchy ni z pietruchy , ale proszę o pomoc przy znalezieniu pokoju w centrum Rzymu. Z góry bardzo dziękuję .
emendamentos a na jak dlugo tego pokoju szukasz?

Poradzilabym Ci poszukac na portaportese.it.

W sumie, to w mieszkaniu, w ktorym wynajmuje teraz pokoj, jest pokoj do wynajecia. ...nie jestm pewna na 100% czy jeszcze aktualne ...i niestety nie jest raczej w centrum:-/
ludzieeeee no to moze jakies spotkanie w przyszlym tygodniu?
hej! ja mieszkam w rzymie od 2,5 roku i z wielka checią poznałabym nowe osoby!:)
Hej
Planuje wyjazd do Rzymu szukam jakiejś taniej miejscówki do wynajęcia z jakimś garażem na przedmieściach miasta . Wie ktoś może czy trudno jest założyć działalność gospodarczą ? Proszę o odpowiedz.
To zalezy jaka dzialalnosc chcesz otworzyc.Zazwyczaj trzeba miec licencje .Na nie ktore dzialalnosci mozna taka licencje kupic ,a na inne zrobic kurs (licencje)
warsztat samochodowy mam dyplom mechanika sam w pl pytanie czy tam honorują takie uprawnienie i jakie są koszty zezwolen ubezpieczeń itp ???
Temat przeniesiony do archwium.
31-46 z 46
| następna

« 

Matura

»

Życie, praca, nauka