Koszty utrzymania we Włoszech

Temat przeniesiony do archwium.
31-38 z 38
| następna
bo Cie swedzi.
ojjjjjjjjjj...tesoro...już mnie nie cytujesz? hmmm...dyskusja zmierza więc do końca.

wiesz ...czasem swędzi nie z brudu lecz z alergii... pewnie i ja jej dostałam .... zresztą nie trudno o alergię kontaktową gdy ktoś Ci siedzi na plecach i odczepić się nie chce.
Pierun wie czy ten ktoś myty czy nie, gdzie się szwędał i czego łapskami dotykał .... no to i swędzi potem jak taki Ci pleców dosiądzie
Cytat: Margo49
Pierun wie czy ten ktoś myty czy nie, gdzie się szwędał i czego łapskami dotykał .... no to i swędzi potem jak taki Ci pleców dosiądzie

...no kto jak kto ...ale Ty wszystko wiesz...
Prosze zakonczcie juz te potyczki slowne, wiem, ze jesli mi nie pasuje to moge ich nie czytac, ale zrobilo sie naprawde nieprzyjemnie i moze najwyzszy czas dac sobie spokoj
masz rację Zuzka. Forum to nie prywatne podwórko.
NIektórzy nie umieją przyznać się do błędu i ciągną farsę w nieskończoność.
Opowiem Wam coś ....
spotkały się dwie osoby na ścieżce...ścieżka wąska, ktoś musi ustąpić aby drugi mógł przejść. Pierwszy proponuje ..mądry głupszemu ustępuje. Drugi odpowiada- ja tego nie czynię nigdy, na co pierwszy , z uśmiechem ustępując drogi mówi .... natomiast ja zawsze.

tak więc droga marysiu, niech Twoje będzie ostatnie słowo. Droga wolna przed Tobą.
eee tam zwykle przekomarzania...nikt ich na serio nie bierze..ahahahaa
o kurka wodna taki fajny post i super teksty tu leca a mnie nie bylo!!!!! buuuuuu.....
mnie też nie było.. motyla noga..
buuuuuu.....
Temat przeniesiony do archwium.
31-38 z 38
| następna

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa