Szkoła we Włoszech

Temat przeniesiony do archwium.
31-55 z 55
| następna
"basik nie przypisuj mi swoich cech .wlasnie to ty jestes dla mnie taka... i faryzeuszka Nie wywoływuj wbrew regulaminowi klotni internetowej..jestes doskonalym egzemplarzem typu: Polak Polakowi" wilkiem[/quote]

a to dobre..........
edytowany przez basik2811: 25 sie 2011
SettiNove, ale w jakim sensie ładnie pisze? :p Piszę to co myślę. :)
esato/wlasnie..przepieknie formulujesz mysli..mi tam za bardzo nie chce sie dbac o piekno, o styl/luzik totalny luzik..ot ,sobie klkam od niechcenia..na luznym luziku..czasem sie zasmiewam ,czasem mi sie marszczy czolo..pisze zbyt emocjonalnie,robie literowki bo robie kilka rzeczy naraz.. zazwyczaj..ot luzik :D...maskara jak tu goraco masakra....ratlerek domagal sie wyjscia...musialam go wyspacerowac :D
a dobre basik dobre...dzialam metoda lustra...widzisz w nim wlasnie siebie!zapmietaj LUSTRO!....dzialam jak LUSTRO!po prostu ODBIJAM1..w tym jest sęk..a w sęku dziura.....mysl!mysl!
a jednak... mam racje
edytowany przez basik2811: 26 sie 2011
7 ja mieszkalam tez w duzym miescie we wloszech i w polsce tez w duzym, ale Ty zawsze kazdemu wrozyssz zle, jak jakas dziewczyna chce z wlochem sie zwiazac piszesz ze glupia, jak chce do pracy, piszesz ze kryzys, jak chce do szkoly piszesz ze zly pomysl. wybacz ale wszchwiedzaca nie jestes bo wklejasz tylko linki, a linki wklejac moze kazdy.... ja naprawde nie chce sie czepiac ale jak Ty masz prawo do wlasnego zdania tak i ja mam.... ale wybacz wszechwiedzaca nie jestes i nie bedziesz
Panie (i ew Panowie), wrzuccie na luz!! To forum to ma byc dla nas przyjemnosc, a jak czytam Wasze klotnie, to przyjemnym tego nazwac nie mozna..
Swoja racje kazdy ma i miec bedzie. Ty Zuzka dajesz rady oparte na swoich wiedzy, doswiadczeniu i odczuciach, SettediNove na swoich i kazdy inny na jeszcze odmiennych. Co nie znaczy ze ktores sa bledne czy niepoprawne. To jest forum i kazdy ma tu swoj glos, niezaleznie od tego co ma do powiedzenia na jakis temat. Najwyzej mozna sie z tym kims nie zgodzic, ale nie ma sensu wdawac sie w klotnie czy dac sie sprowokowac. ;) A linki tez sie czasem przydaja, niektore sa bardzo pomocne. Np te w ktorych SettediNove podsylala komus oferty pracy, mimo ze wcale nie musiala sobie tym glowy zawracac. Wiec kazdy tu swe role ma..
SettediNove - szczerze pisząc to jakoś nie zastanawiam się nad tym jak mam pisać. Po prostu piszę i tyle. :)
Tak patrząc na Wasze wypowiedzi, to mam wrażenie, że niepotrzebnie zaczynałam ten temat. Chciałam uzyskać tylko rady od osób, które coś na ten temat wiedzą.. A z tego co widzę to wychodzą z tego same kłótnie...
Podpisuję się pod słowami Zuzy, otóż taki jest właśnie styl bycia sette, a linki do ofert pracy, które wkleja, zwykle są już nieaktualne, ale kobieta ta link wkleja bo skoro nie ma nic innego do roboty, to czymś musi się popisać. Ot, cała filozofia. Trzeba się nauczyć ignorować tego człowieka...
A ja ciągle czekam na możliwość blokowania niektórych użytkowników.... Albo na system ostrzeżeń i banów - po jakimś tygodniu sette di nove by tu już nie było :D
Asiu, na pytanie chyba już dostałaś odpowiedź, więc zadawaj kolejne jeśli jakieś jeszcze masz, a nie narzekaj ;)

A sette di nove ZAWSZE będzie próbowała wszystkich do wszystkiego zniechęcić. Albo mafia, albo kryzys, albo obcokrajowcy, albo gorąco, albo zimno, albo brak pracy, albo terroni... Taka jej już natura. Widzę, że ta użytkowniczka prócz przyjmowania gości płci męskiej i siedzenia z koleżankami na Piazza Dante nie ma nic innego do roboty, więc sobie filozofuje ;)
edytowany przez gosiaBG: 26 sie 2011
guzik prawda i guzik prawda...Ani mi bylo wglowie zniechecac kogolowiek na tym poscie ..czepiacie i mnie o TYLKO TO JEST PRAWDA...Widzisz Assiu..patrz patrz...co niektortzy to nawet nie rozumieja internetowego znaku :D a ten znak oznacz optymizm i usmiech...odrzucają ten znak bo maja czarno w duszy..nie sluchaj ich.Wiedzialm zenapiszesz zenie potrzebnie zaczynalas watek..bo prawdopodobnie mama mogla ci wyjasnic to wszystko co ci powpisywaly forowiczki ..wiedzialm ze zrobia kociol jak zwykle..zawsze tak sie zachowuej tylko pare osob w stosunku do mnie tylko pare ..na jednej rece zliczyc..chwala Bogu ..ale takie sa fora internetowe..jesli innym wiedzie sie zle to frustracje/internetowe pomyje/ wylewaja na tych .ktorzy sa optymistami sa szczesliwi i nie daja sobie w kasze pluc..zwykla zawisc na obczyznie to niesamowiarta plaga wsrod Polakow,mam nadzieje, ze ten wirus nie dotknie Ciebie droga panno licealistko.Nie ma ludzi idelanych ale swe wady nalezy ukrywac a nie afiszowac sie z nimi..wiekszoszc chowa sie za aninimowowscia w sieci..mysla ze sa nierozponawalni..nie widzialni ..? Akto ich tam wie co mysla do diaska nie moj problem....od zlobka ..bylam bardzo wesola osoba ,jak na plec zenska :D/ niesamowicie samodzielna i niezalezna i taką pozostane ..bede zawsze soba i tego nie zmienie .Dzieki takim co to udaj zemafi nie ma jest wlasnie kryzys wItali takimi to powinna sie zaintresowac Guardia di Fiznaza i i nasza policja..bo dzieki takim Polakom wlasnie mafiosi kryminalisci..przyjezdzają do Polski i ukrywaja sie ..kontynujac kontakty z mafia polska..co co mowia lub nie chca mowic o tym co jest bolaczka Itali to sa faryzeusze ..i poplecznicy .Jak to jest mozliwe ..zeby w Europie od konca II wojny swiatowej istniala tak potezna grupa przestepcza jak jest mafia wloska i swymi mackami ogarnela cala Europe..a nawet wiecej.....I nikt nie mzoe sobie znia poradzic?... Ano....dzieki falszywym politykom wloskim i korupcji.....Gosia ..uwierz mi ze nie bywam na piaza dante to sa bzdury od trolla...starego trola zbanowanego w 2008 dalyscie sie wkrecic..oj i to jak latwo...latwoA od samego poczatku jak weszlas na forum..podsunelam ci slow ..wkrecaj cie nie daj..ajednak sie dals zmanipulowac....maluczka jestes....Nie lyso ci zektos cie pokonal ze dalas sie uzyc ze cie zmanipulowali...ale wstyd aostrzegalam cie nie daj sie wkrecic..pewnie pamietasz ..ale ci co daj sie wkreaca tu na forum ..sa nie samowicie pozadani..a trol dziala dzial i ma radoche ..z ciebie ze cie jak plastelinke modelowal....slaba jest ..dopadl cie w twoim krytycznym mozmencie ..Otrzasnij sie bo ja to sie tylko smieje i smieje..znam to forum jak wlasna kieszen.....ale ciut zopoaznieniem zorientowalm sie ze to sprawka trola..od wiosny dzialy sie dziwne rzeczy lewe posty powstawaly....a trol tylko do mnie sie kleil..kazdy jeden wpis kogos nowego obok mego to TEN SAM TROL od lat, pojmij to tu NIE JEST CZYSTO OD TROLI>>Teren skazony! Na mail mi pisal ..bzdety podpuszczal na Magde...stale nowe nick bez jednego wpisu na forumale zarejstrowane pisaly do mnie bzdety,palilam glupa... ramtamtam...tym samym mi dawal zrozumiec ze igra i z Magda... Wydoroslej dzioucha masz 1 rok studiow ..czas na 'doroslosc internetowa'!.. robic komus chamstwo..za to sie placi. A nie kazdy marzy na starcie zycia/czy u schylki kariery i ost. mozliwosci zarobkowych/ by byc w Centralnym Rejestrze Skazanych..wiec zastanow czy gra warta swieczki..logiczne..przemysl to dobrze na zimno..bo takie sa relaia
Hahahahah nawet się tego czytać nie chce. Polak Polakowi wilkiem :D :D :D :D :D :D :D

PS DZIOUCHA? A po jakiemu to? Przestudiuj słownik: http://pl.wiktionary.org/wiki/dzio%C5%82cha pozdrawiam.
Więc, ja chciałabym bardzo podziękować za wszelkie rady i pomoc. :)
Ode mnie to tyle. :) Pozdrawiam wszystkich serdecznie. :)
Ja przeczytalam,troche mi jej zal.To Ty bladzisz sette, juz sama nie wiesz co jest prawdziwe.Chcesz naslac na nas maluczkich Guardie di Finaza :)) dlatego ,ze nie chcemy miec nic wspolnego z mafia (nigdy nie mowilam ze jej nie ma).Moze powinnas skierowac ja na mafie .Oj zle z Toba ,bardzo zle.
a gdzie to ty wyczytalas ze ja CHCE?????????????????????
ze mna wroniska jest wszystko w porzadku tylko nie zmierzam krakac jak wy i oto cala roznica pomiedzy nami...ze ja potrafie wskazac palcem i prawde i stan rzeczywisty a wy chce cie tylko latwo i przyjemnie..A tak w zyciu nie ma!... i powtarzam to jest forum i mam praweo do wlasnej wypowiedzi i wlasnej opini na ten czy tamten temat.Gosia skoro nie chesz przyjac do wiadomosci ze zostal UZYTA ZMANIPULOWANA przez trola..to nie czytaj ale on cie w swoim pojeciu poprostu WYDYMAL i wiesz jak dalas mu ucieche???? hehehe...prawdzwiy ORGAZM..pomysl zostalas 'wydymana'..wybzykana..WPISZ WLASCIWE SLOWO/ przez trola a karmilas go i karmilas..zapracowlas na to UZYCIE a trol jes teraz gruby jak bąk i kombinuje jakby cie dalej POUZYWAC...pobzykac internetowo w jego mniemaniu....takie sa trole ..Wiesz ja jak to obserwuje to mie zal...Nie karm trola,nie daj sie~!..wierze wciebie ze dasz rade nie karmic trola..tylko sie rozejrzyj..pomaluuuutku...i pojmij! Sa faceci swinie co tylko im seks w realu wglowie uzywaj kobiet na jeden raz..jak to mowi Magda...ale sa i trole ktorzy wirtualnie uzywaja forowiczow do swych brudnych intencji...Nie zastanowilo cie to?
Ja z nikim nie współkowałam a jedynym trollem to możesz być tu ty.
obled!!!! Czy ona nie jest zazdrosna ,jej pewnie nawet trol nie tknie :)
bo mam instynkt rozpoznawczy, siodmy zmysl co do tego trola..rozpoznaję go szybciej niz inni..i wtedy to takie uczucie jakby smierdzacy barbone usiadl oboka ciebie..np w samolocie pelnym ludzi..czujesz smrod i wiesz ..nie nadarmo od 2008 nazywano mnie Lowcą troli
Tak sie skalda gosiu ze to nie ty decydujesz TUTAj kto jest trolem a kto nie .Nie masdz pola manewru pod tym wzgledem..tylko twoj dziecinny upor trzyma cie blednym przekonaniu..ze cos mozesz.Nie mozesz nic..mozesz tylko sie dac zmanipulowac innym..ze cie wkręcą...A uprzedzlam cie nie znjaąc cie jescze dobrze auprzedzlam..nie sluchalo sie nie sluchalo...mysla sie ze sie swiat zawojuje a tu prosze...nie fart za ..nie fartem ..mi dispiace per te... :D Tak sie sklada ,ze ukladam horoskopy/sa wyjatkowe inne od tych ktore znamy,nazywam je majowskimi,od Majow /jesli bys zdecydowala to na privie potrzebuje TYLKO ROK URODZENIA..bez dnia i mies...wywroze cie kiedy wyjdziesz z tego negatywnego ciagu...ktore lata beda latami sukcesu i jescze raz oswiaczam zenie che sie klocic na forum..bo to glupie..alew kasze nie dam sobie pluc..juz nie raz proponowalam ci pace ale odrzucalas ma dlon do zgody
Sama zaczęłaś mówić na innych "trole", więc nie masz prawa teraz mnie obrażać że nazywam tak ciebie.

Po prostu ŻAL, co mnie obchodzi jakiś horoskop albo twoja kasza? I nie pisz o mnie więcej postów, które nie mają sensu. I przestań mówić o proponowaniu mi "pokoju", bo byłaś pierwsza, która zaczęła mnie obrażać i nie tylko mnie, a teraz dziwisz się, że inni mają coś do Ciebie... odwdzięczają ci się tylko pięknym za nadobne!!!
..Słowo wylatuje ptakiem a wraca kamieniem .......wroci wroci...nie zdziw sie wowoczas
.. najtrudniej Ci przychodzi tolerancja u innych tych zachowań i nawyków, które sama posiadasz...
oto obraz forowiczki gosi BG...WET ZA WET...fajniuchny prawda?heheheheh..ladnie sie przedstawila nam wszystkim....ladnie oj ladnie
a propos SZKOLY....Prognoza jest taka ze PEKA WLASNIE BANKA EDUKACYJNA ..4 strony ale warto przecztac..i miec swiadomosc ZE TO NADCHODZI NIEUCHRONNIE http://gospodarka.dziennik.pl/news/artykuly/352790,na-kryzysie-najwiecej-straca-mlodzi.html
Temat przeniesiony do archwium.
31-55 z 55
| następna

»

Pomoc językowa - tłumaczenia