Pytanie w sprawie Rzymu.

Temat przeniesiony do archwium.
Witam:)
Domyslam się ze na tym forum znajde duzo ludzi ktorzy w Rzymie byli albo nawet moze sa teraz- mam pytanie- moze troche dziwne- ale licze na pomoc:D - mianowicie czy jest mozliwe wyzyc tam i przenocowac dwie noce za 120 euro?? Poprostu mam potrzebe sie tam znalezc w niedlugim czasie i mam dosyc mocno ograniczone fundusze. Licze na jakas rzetelna opinie:)
Dziekuje
pozdrawiam.
Moim zdaniem tak, jezeli bedziesz spac w hostelu.
2 noce : juz od 35e (zalezy w jakich termin)
3 dni metro: 11e
2 obiad+2 kolacja = ok. 60e

suma: 106e

jest mozliwy :)
No to super :) Dziekuje bardzo za opinie:) Chyba sie skusze - na jedzeniu zaoszczedze bo zaopatrze sie z domu a te pieniadze przeznacze na transport do Terraciny bo w jeden z tych dni musze sie tam dostac:D I tu wlasnie jeszcze moje pytanie- Nie orientujecie sie moze jak tam stoja ceny biletów pociagowych? Jak tam jest zalozmy kolo 100 km mysle, to jak to moze wygladac cenowo?;> Oczyiwscie zakladam ze sa polaczenia bo widzialem takie mozliwosci tylko nic na temat ceny.
Toma-Terracina, ok. 6e z jeden strona!

Dwie strone: 12e ;)
Musze przyznac ze jestem zszokowany :D Tzn...ze jest tak tanio:)...i c wiecej...musze przyznac ze przekonaliscie mnie :) Dziekuje bardzo- jeszcze sie z tym przespie i chyba zaczne sie rozgladac za biletami :) Dzieki wielkie raz jeszcze;)
Pozdrawiam:)
edytowany przez Davido9020: 05 lut 2012
Pociąg na interesującej Cię trasie jeździ praktycznie co półtorej godziny, koszt 6.20 euro, czas trwania podróży ok 1h.30 min

pzdr
M
Dziekuje rowniez:) I przyznam szczerze, ze im wiecej slucham jak to wyglada w innych krajach tym mniej mi sie chce zostawac w PL:D
Davido...w Polsce masz zajebiste kobiety!! We wloszech niestety nie. Ale mamy cuda kuchnia :P
Cytat: Davido9020
Dziekuje rowniez:) I przyznam szczerze, ze im wiecej slucham jak to wyglada w innych krajach tym mniej mi sie chce zostawac w PL:D

Dawido, a co takiego spodobało Ci się w naszych wpisach że taki komentarz? Pamiętaj! Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
pzdr
M
moze byletow pociag :)
Tzn spodobaly mi sie ceny- wiesz 6 euro na taka trase to taniocha uwazam. Biorac pod uwage srednie zarobki mysle, ze to tak jakby u nas podrozowac taki dystans za 6 zł....nie ma szans. wiesz co fakt "Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma" Nie moge zaprzeczyc bo czasami tez odnosze wrazenie, ze to tak troche jest i czlowiek chcialby ciagle lepiej i latwiej. ALe nie bierz tej mojej wypowiedzi tak powaznie to tak pol zartem pol serio - dla chcacego nic trudnego - i tutaj da sie zyc na dobrym poziomie wiadoma sprawa:)
hah co do kobiet to generalnie powiedzialbym ze wierze Ci na slowo...ale wlasnie jade tam glownie po to zeby jedna odwiedzic:P A co do kuchni tooo jestem pewny, ze jest w czym wybierac:D
Cytat: MascalzoneLatino
moze byletow pociag :)

bravo !

pzdr
M
Tylko noclegow poszukaj z wyprzedzeniem ...o 35 euro jest mozliwe, ale to jest najtansze wyjscie, a nie cena srednia.
Davido...w Polsce masz zajebiste kobiety!! We wloszech niestety nie. Ale mamy cuda kuchnia :P

ze co?
Cytat: marshmallow

ze co?

We Wloszech nie ma zajebistych kobiet???? Natomiast w Polsce tak? O matko....
warto dodac, ze jezeli nocleg w hostelu to za taka cene czesto nie jestes sam w pokoju, tylko z jakimis innymi turystami, takze warto miej czujne oko na swoje walizki, ale czesto sie tez zdarza, ze spisz w pokoju gdzie jest 6, 10 lozek, ale w danym dniu czy nocy jedynym turysta jestes ty i masz caly pokoj do dyspozycji :-)
Tak juz po kilku dniach moge powiedziec ze znalazlem noclegi nawet taniej niz 35:) Tzn narazie nie dzwonilem aleee jest tego troche i gdzies musi byc wolne, tym bardziej, ze teraz nie mamy srodku sezonu prawda:) Co do kobiet to ja uwazam, ze wszedzie sie znajda :P Kwestia gustu panowie nie ma o co sie klocic:D A co do hostelu to tak wiem , ale nie przeszkadza ma to bo wiesz ja tam prawie nic nie bede mial ze soba - to bedzie strasznie spontaniczny wypad wiec nawet za bardzo nie beda mieli mnie z czego okrasc;P Ale wezme pod uwage to co napisalas i dokumenty bede trzymal blisko siebie:D
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Solo italiano