pomocy alitalia

Temat przeniesiony do archwium.
31-44 z 44
| następna
http://www.wloski.ang.pl/forum/zycie-praca-nauka/191193 sorry ucielo mi
mowi sie/planety/ ze pomiedzy 20 a 25 marca bedzie sie zle dzialo i ok 6 kwiet tez
sette do czego odsyla ten twoj link, bo moim zdaniem jest bez sensu
mowilam do Marshmallow ze mnie bawil ten post..zalozony przez Diddiline..o samolotach..ale widze ze nie kazdego bawi to co bawi innego..nie musisz go czytac po prostu :D
wczesniej sporo bylo tanich przewoznikow,ktorzy pojawiali sie i znikali..loty byly w dobrych cenach..jak dotad RyanAir jest najsilniejszy i trwa....
Nas kiedys Ryanair przetrzymal sporo czasu na schodach w drodze do autobusu...
settedinove a co jest smiesznego w poscie o tym, gdzie podzieliam sie z innymi moim doswiadczeniem lotu z zapalonym motorem, linia lotnicza, ktora de facto, po kilku tygodniach oglosila upadlosc? nie wiem co tutaj jest do smiechu?
diddlina,wiesz że ona wykorzystuje każdą możliwość wściubienia nosa i napisania kolejnego, nic nie znaczącego i nic nie dającego postu. Byle tylko ilość wyrobić. Jak robotnicy za komuny pracujący na akord gdzie nie jakość a ilość się liczyła.
Gdy wyszło na jaw kim jest i czym się zajmuje troszkę spuściła z tonu , mało tego próbuje niektórym przypodobać się i wygrzebując Twój post myślała że przypodoba Ci się. Nie udało się niestety.

a tak na marginesie ....pochwal się jak było w areszcie?
margo49 no zdazylam zauwazyc, bo sette to osoba, ktora nie opuszcza tego forum, na ani jeden dzien, a raczej to osoba chyba scisle zwiazana z adminem, skoro tak podnosi czytalnosc tego forum...w areszcie? matko boska boj sie boga, w jakim areszcie???? no chyba, ze to nie do mnie bylo? :-)
diddlinko kochana moja, jakżeby mogło być do Ciebie????litości :)))) OCZYWIŚCIE ŻE NIE DO CIEBIE !! po prostu wyszłam z założenia że skoro niektórzy chwalą się jak to pijani chodzili półnago po mieście to i niektórzy pochwalą się jak w areszcie było :))) i może wyjaśnią za co....wszak niektórzy myślą że to są powody do dumy......
a co powiązań z adminem...nie sądzę aby była z nim związana ....wszak jej obecność tutaj wpływa na obumieranie forum. Pewnie zauważyłaś jak tętniło tutaj życiem w ciągu tych ponad 2 miesięcy kiedy jej nie było ..... no właśnie...ciekawe GDZIE wtedy była....hahaha

pzdr
M
ja pamietam to forum sprzed kilku dobrych lat, 5 chyba jak nie wiecej, to bylo inne forum...poziom, pomoc, dialogi itd...teraz to sa wieczne spekulacje i wylewanie na innych swoich zali, poniewaz na forum prosciej...bo jest, albo sie nie jest anonimowym...a ludzie, ktorzy zwracaja sie tu z pytaniami, czy chca wyrazic swoje zdanie na jakis temat, sa wiecznie szykanowani...tak teraz to forum zupelnie traci sens, takie jest moje skromne zdanie :-) milego dnia wszystkim
to pamiętasz pewnie też jak każdy nowy uczestnik był szykanowany, wydrwiony i wykpiony przez sette. Pamiętasz też jak nikt nowy nie mógł zadać prostego pytania bo zaraz przez tę głupią babę zostawał odsyłany do wyszukiwarki. Myślała że jest anonimowa i pomiatała ludźmi jak zużytymi szmatami. Dzięki Bogu wydało się kto kim jest i zapanował w miarę spokój. Co prawda po kilkumiesięcznej przerwie znów jest wszędzie jej pełno ale został jej tak utarny kinol że nie ma odwagi ubliżać i pomiatać innymi.
Szkoda tylko że admin nie rozumie iż atmosfera sprzed kilku lat mogłaby szybciutko powrócić bo są tu naprawdę fajni, wartościowi ludzie ....jest jedno małe ALE ...musiałby zablokować tę babę aby nie zaśmiecała tego, naprawdę wartościowego, forum.
Pozdrawiam serdecznie
M
Cyberstalking stanowi internetową odmianę STALKINGU./ Najczęstszą formą stalkingu jest rozpowszechnianie oszczerstw, kłamstw i plotek na temat konkretnej osoby - na przykład na forach i czatach internetowych./ Jest to przestępstwo, które polega na używaniu mediów elektronicznych np internetu do NEKANIA drugiej osoby. Jest ono zagrożone karą pozbawienia wolności do lat 3. Art. 190a. § 1. Kto przez uporczywe nękanie innej osoby doprowadza ją lub osobę jej najbliższą do uzasadnionego odczuwania strachu lub narusza jej prywatność, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
Gattino czytalas?..ciebie nie bylo dluzej niz 2 mies..uwazaj by nie byc oszczerczo posadzoną tak jak ja
Temat przeniesiony do archwium.
31-44 z 44
| następna

»

Impariamo italiano