Sprowadzenie auta do Polski

Temat przeniesiony do archwium.
31-35 z 35
| następna
ciekawostka http://biznes.onet.pl/wlosi-przerabiaja-silniki-samochodow-na-lpg,18493,5098635,3030583,53,1,news-detal
Samochody na LPG we włoszech-nie wiedziałem ,że włosi tak nisko upadli.
Ale wiekszość systemów do LPG pochodzi z włoch.
Jak kogoś stać na kupno auta to nie powinien go przerabiać na gaz. Auto to nie zapalniczka.
To tak jakby wysyłać własną żone na ulicę...
"TYLKO kobiety przez 9 miesięcy składają... komórka po komórce... choć też się niestety czasem zdarza, że człowiek .traci na wartości bardzo szybko ...
:) " YAMODAWO
Czy masz na myśli " turystykę aborcyjną" handel częsciami zamiennymi{organami do przeszczepu} oraz inne wymyślone przez człowieka patologie które zapełniają portfele -ja miałem na myśli przemysł motoryzacyjny.
Ale to kobiety trudnia się ciążą od zawsze- z tego też może być kasa. Nie słyszałem osobiście o facecie który by zaszedł w ciążę.
O jejku! ...aleś nawymyślał cudactw...turystyka, aborcja, portfele, kasa... a mnie tylko rozśmieszyło Twoje stwierdzenie o chińszczyźnie składanej przez kobiety :)))...i skojarzyłam sobie, do czego są zdolne właśnie kobiety, o których Ty piszesz jakby z pogardą... wyluzuj...
pozdrawiam
:)
..na swiecie jest juz 3 facetow ktorzy zaszli w ciaze....dwoch juz urodzilo..trzeci wlasnie ciaze donasza..osobiscie ogladalam film o tym jak facet rodzil...byla para Ona po operacji zmiany plci..wczesniej byla mezczyzna..On/ w ciazy /wczesniej byl kobieta...na czas ciazy przewal kuracje hormonalna by donosic ciaze....
31-35 z 35
| następna