Samochody na LPG we włoszech-nie wiedziałem ,że włosi tak nisko upadli.
Ale wiekszość systemów do LPG pochodzi z włoch.
Jak kogoś stać na kupno auta to nie powinien go przerabiać na gaz. Auto to nie zapalniczka.
To tak jakby wysyłać własną żone na ulicę...
puszkit
14 kwi 2012
"TYLKO kobiety przez 9 miesięcy składają... komórka po komórce... choć też się niestety czasem zdarza, że człowiek .traci na wartości bardzo szybko ...
:) " YAMODAWO
Czy masz na myśli " turystykę aborcyjną" handel częsciami zamiennymi{organami do przeszczepu} oraz inne wymyślone przez człowieka patologie które zapełniają portfele -ja miałem na myśli przemysł motoryzacyjny.
Ale to kobiety trudnia się ciążą od zawsze- z tego też może być kasa. Nie słyszałem osobiście o facecie który by zaszedł w ciążę.
yamadawa
14 kwi 2012
O jejku! ...aleś nawymyślał cudactw...turystyka, aborcja, portfele, kasa... a mnie tylko rozśmieszyło Twoje stwierdzenie o chińszczyźnie składanej przez kobiety :)))...i skojarzyłam sobie, do czego są zdolne właśnie kobiety, o których Ty piszesz jakby z pogardą... wyluzuj...
pozdrawiam
:)
SettediNove
15 kwi 2012
..na swiecie jest juz 3 facetow ktorzy zaszli w ciaze....dwoch juz urodzilo..trzeci wlasnie ciaze donasza..osobiscie ogladalam film o tym jak facet rodzil...byla para Ona po operacji zmiany plci..wczesniej byla mezczyzna..On/ w ciazy /wczesniej byl kobieta...na czas ciazy przewal kuracje hormonalna by donosic ciaze....