praca

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 69
poprzednia |
Czy ktoś już korzystał z tego pośrednika?
http://firma.alfabetfirm.pl/3522-pracaitalia/
Ja nie, ale tez obecnie poszukuje pracy i napisalam do tej Pani :)
ja juz jestem po rozmowie ...nie bede mowic o szczegolach ,ciekawi mnie po prostu czy ktos juz od nich pojechal
no ale tam jest dopisek ktory daje duzo do myslenia : P.S.
OFERUJEMY TEZ ZAWSZE WSPOLPRACE W WERBOWANIU ZAINTERESOWANYCH OSOB opisanych JAK POWYZEJ w ogloszeniu. Oferujemy posrednikom lub komukolwiek - ktory przedstawi osobe - 200 euro za KAZDA kandydatke ktora przyjedzie a mamy prace dla conajmniej 50 osob miesiecznie.
o od pani Walewskiej radzilabym sie trzymac na 2 tys km i piec kraweznikow..jak kto madry to wrzuccie jej nazwisko do naszej fioletowej wyszukiwarki to ten prostokat u gory na prawo i czytajcie wpisy z dawien dawna i wszyscy radza trzymac sie od niej z daleka..jesli ktos nie chce plakac krokodylimi lzami..mysle ,ze ten post to jakas popleczniczka Walewskiej zalozyla
ANEY- czy to sprawdzony pośrednik?? http://www.wloski.ang.pl/forum/zycie-praca-nauka/163290 oprocz tego postu sa inne od 2006 roku na ktorych przewija sie ostrzezenie przed owym posrednikiem..bo to jest raczej facet
Cytat: SettediNove
jesli ktos nie chce plakac krokodylimi lzami...

"Sformułowanie "krokodyle łzy" bywa błędnie utożsamiane z płaczem obfitym, nie dającym się pohamować." :)
Cytat: marshmallow
Cytat: SettediNove
jesli ktos nie chce plakac krokodylimi lzami...

powiedzenie to jest synonimem fałszywego żalu , tak więc droga sette wypowiadając się najpierw sprawdż o czym piszesz , bo najwyraźniej nie masz pojęcia a i tak musisz zabrać głos.

"Sformułowanie "krokodyle łzy" bywa błędnie utożsamiane z płaczem obfitym, nie dającym się pohamować." :)

Ty zaś droga marshmallow jak zwracasz uwagę na niewiedzę sette, podaj źródło skąd czerpiesz swą wiedzę i nie cytuj wikipedii jako swych własnych mądrości, bo tą to akurat TY nie grzeszysz
http://pl.wikipedia.org/wiki/Krokodyle_%C5%82zy
Za to Ty pokazalas swoja madrosc... zdanie jest ujete w cudzyslow, wiec sobie jego nie przypisuje...wiec Ci nie wyszlo...
Mam wiecej madrosci niz Ty zdobedziesz przez cale swoje zycie...
Nie ten mądry kto sam siebie za mądrego uważa, lecz ten którego za mądrego uważają inni !
Zapomnialas czegos, jak cytujesz cudze madrosci...
Prawdziwe wartosci maja bardzo wymagajace definicje, wiec sie zastanow czy prawidlowo je rozumiesz. A wydajac taka opinie o mnie, pokazujesz, jakiego typu madrosc widza w Tobie inni.
Poza tym, widocznie Sette sie pomylio z rzewnymi lzami... wiem, ze jest inteligentna osoba.
Ja czuje parcie na zwracanie uwagi na takie rzeczy, nie poprawiam zlosliwie, dlatego dalam tu cytat, gdzie jest napisane, ze to bywa mylone, zeby nie bylo, ze sie wywyzszam, co zrobilas Ty.
Sama tez bylabym wdzieczna za wytykanie moich bledow, to dla mnie rozwoj...

A co powiecie na to?

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1515,title,Dwa-bledy-Komorowskiego-we-wpisie-z-kondolencjami,wid,13235385,wiadomosc.html?ticaid=1e44a
Poza tym, widocznie Sette sie pomylio z rzewnymi lzami... wiem, ze jest inteligentna osoba.

sette to TY bronić nie musisz bo TY JEJ to akurat do piet nie dorastasz

jesteś jej mierną, BARDZO mierną PODRÓBĄ! Probujesz szokować a wyszłaś na kompletnie bezwartościowego, głupiego trolla forumowego.
edytowany przez Felicita78: 14 kwi 2012
Raz krytykuje, raz chwali Sette. Zdecyduj sie.
Zeby powiedziec, ze ktos nie dorasta komus do piet, trzeba zaznaczyc wobec jakiej miary sie robi takie porownania. Idealni nie mozemy byc, jeden ma cos, czego nie ma inny. Czy ktoras z Was prosila Boga o to, zeby dal jakis dar, dzieki ktoremu bedziecie inne od wszystkich? Ja tak, bo nie chce byc wlasnie podroba nikogo. A tu pojawia sie taki mierny trol i wytyka moja miernote.
Nasza syfiasta natura kaze nam sie wywyzszac, zeby poczuc sie lepiej, tylko ze jezeli juz sie porywamy na to, nalezaloby wykazac sie najpierw wybitnoscia w tym, co sie krytykuje.
Mnie krytykuja , ale sami nie maja niezawodnych recept na to czego ja szukam, uzywajac innych srodkow. Ja nie obrazam ludzi, ktorzy nie popelniaja bledow na ktorych ja sie musialam nauczyc czegos.
Raz krytykuje, raz chwali Sette. Zdecyduj sie.]

...moim zdaniem na tym właśnie polega dobra przyjaźń...i tego oczekują od moich przyjaciół, krytyki i akceptacji.. i 'vice versa', po przyjacielsku, bez obrazy...
:)
ech..kobiety spokojnie spokojnie ja sie na nikogo nie obrazam..nie mam pretensji..spokojnie...czasem warto jest zrobic blad by zobacyc kto przyjdzie poprawic..jasne mogalam napisac rzewnymi lazami.iwielkimi lzami..zagapilam sie na paszcze/czytaj pyszczek/jamiora/czytaj jamniczka nano/..i ze wzgledu na jego podobienstwo do aligatora krokodyla...napisalam tak jak napisalam...Ogolem tu jest fajnie..dzieki..za wszystko zlociutkie
Nie sadze, zeby dziewczyny byly przyjaciolkami...
przejrzycie sobie wpisy swoje; zapytałam o pośrednika, bo nie podobał mi sie głos faceta, który sam dobrze nie wiedział skąd mnie odebrać{rzym, Bolonia}, ogólnie był chamski, gburowaty, a jedyną rzeczą , którą go interesowało było 600 euro za pośrednictwo. W odpowiedzi dowiedziałam się, że jestem wysłanniczką rzeczonego faceta (alias M-me Walewska), oraz kto jest inteligentny, a kto nie:).
Cóż, ludzie są aż i tylko ludźmi, tym nielicznym, którzy dali mi konkretne wiadomości o tym pośredniku serdecznie dziękuję, a resztę pozdrawiam i życzę dobrego:)
Dziewczyny,,kobiety,,nie dawajcie pieniędzy za pracę i za kontakt --to wyzysk!!!!!!!!tak nie można,tamte czasy już się skończyły.Bądzmy solidarni i pomocni i nie kłóćmy się ,,pozdrawiam wszystkich
Tak latwo jest radzic ,mnie pomogla polka po ktorej w zyciu sie nie spodziewalam ze wprawdzie nie jawnie ale podstepnie wziela odemnie 200eyro .tak wiec sprawdza sie powiedzenie ze polak ma nature kombinatora .Poniewaz zalezalo mi na pracy ,udalam ze uwierzylam w bajke o rzekomej wloszce ktora pobiera oplate za wskazanie adresu osoby poszukujacej badante ,ale stracilam do niej zaufanie i jest mi po prostu normalnie przykro ,nie ze dalam kase ,ale za ten falsz .
Cytat: gatino53
sprawdza sie powiedzenie ze polak ma nature kombinatora.

Nie znam tego powiedzenia i nie chce sie godzic z wypisywaniem takich oskarzen.

Polacy to nic zlego a kombinatorzy sa wszedzie.
O matkooo, jaka Ty cukierkowa jestes czasami... gdzie Ty zyjesz?
O matkooo, jaka Ty cukierkowa jestes czasami... gdzie Ty zyjesz?

W Rzymie.
To przejdz sie na Watykan.
To przejdz sie na Watykan.

I co ? Bede mniej cukierkowa?
Tak sobie ostatnio obserwuję wypowiedzi marysi2 i jej fochy i czepianie się o wszystko i chyba masz coś z głową, marysiu, bo to, co piszesz i jak się wtrącasz w nie swoje sprawy jest wręcz żałosne.
Eeeee nie Gosiu,moim zdaniem to nie tak z Marysia...z mojego"rozumowania"Marysia nikogo tutaj sie nie czepiala....Wrecz przeciwnie,ja to odbieram,iz Marysia raczj stoi z boku i wszystkim sie przyglada;)
potwierdzam..Marysia2 nikogo sie nie czepia...stoi z boku i spokojnie, spokojiutko sie przyglada..mia 77 masz racje w calosci :D
Wręcz przeciwnie dziewczyny :) Przynajmniej ja to tak odbieram, jej zachowanie jest dla mnie irytujące.
ehhh, dla mnie bardziej meczace sa refleksje teologiczne...;)
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 69
poprzednia |

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia