Sanepid

Temat przeniesiony do archwium.
31-36 z 36
| następna
ustawcie ja tak by puzzoni di Sud z korytarza nie zobaczyli ze frigo jest w pokoju....
oni w sumie to i tak nie maja kasy na zarcie,wiec nie maja co wkladac do tej lodowki...
teraz trzeba czynsz placic ,condominio i rachunki .... dupki jeden rachunek przed nami "ukryli" ,to znaczy przyszedl ,oni go wzieli i nam o nim nie powiedzieli (bo nie maja czym za niego zaplacic) oni sami sobie kuku robia ,teraz sa zobowiazani do placenia czynszu,a nie maja czym .... co za idioci ,czy mozna byc bardziej glupim ,niektorzy zanim cos zrobia nigdy nie uzywaja mozgu ,a przeciez myslenie nie boli...

jeszcze jeden zlodziej slyszalam jak wczoraj mowil ,ze jesli wlasciciel jest uczciwy i wporzadku to po tym wszystkim poczeka z czynszem ... i to mowi gowno,ktore na niego donioslo i okrada wszystkich na prawo i lewo ... normalnie turlalam sie ze smiechu...

zero moralnosci ,kregoslupa moralnego ,przyzwoitosci .... normalnie dno totalne !
wystrczy,ze za 2 mies nie zaplaca i wlascielel moze ich usunac..sadownie rzecz jasna..adwokat mu nie potrzebny wiec koszty sadowe spadna za rozprawe, sam siebie bedzie reprezentowal jako adwokat..wy sie wyprowadzicie i wowczas bedzie dobry czas n a oproznienie mieszkania z niewdziecznych tych lokatorow..nawet pod pretekstem remontu....
http://kuchnia.wp.pl/fototematy/365/1/1/jedzenie-ktore-zmienia-zapach-ciala.html
http://www.fakt.pl/Polscy-faceci-smierdza-Polski-mezczyzna-przepocone-koszulki-niezmieniane-przez-kilka-dni-skarpety-zeby
to ja moge napisal wloscy faceci smierdza .... a przynajmniej moi wspollokatorzy,jeden to sie od miesiecy nie myl,wiec mozecie sobie wyobrazic.

ciekawoskta :

przychodzi smierdziel do drugiego smierdziela i mowi "popatrz co ukradlel ! "
i rzucil mu to na stolik .... nie wiem co to bylo ,ale fakt faktem.... zreszta w tym domu kazdy wie ,ze to zlodziej ,nie ma juz za co chleba kupic ,a my lodowke oproznilismy ,wiec pewnie przymiera glodem...

aaaa ten dziwny halas wczorah w nocy to pewnie byl jego burczacy zoladek ;D
Temat przeniesiony do archwium.
31-36 z 36
| następna