kurs prawa jazdy

Temat przeniesiony do archwium.
31-43 z 43
| następna
Asik! trzymam kciuki!Powodzenia!
kurde, chyba nie powinno sie dziekowac czy cos tam, zeby nie zapeszyc.....a szczescie ma przyniesc kopniak w kuper na droge :D ;)
Jasne ,że się nie dziękuje! a zatem kopniak w kuper!Trzymam za Ciebie!Jak nie zrozumiesz pytania na teście możesz zapytać o co chodzi- lepiej zapytać niż kliknąć na złą odpowiedz. Trzymaj się!
bede dawac znac, nawet jesli nie pojdzie dobrze (tfffuuuu, czy ja napisalam wogole cos takiego :p) Buzka :*
Witam :) Wlasnie chcialam sie pochwalic :zrobilam sobie prezent na Dzien Kobiet. Test na prawo jazdy zaliczylam za pierwszym podejsciem, zero bledow i powiem krotko: bylam najlepsza z grupy z naszej szkoly :)
dwie dziewczyny zdawaly drugi raz, jedna zaliczyla, druga znowu nie; jeszcze jedna dzis tez zaliczala pierwszy raz, ale nie zaliczyla. Ja, cudzoziemka, jezyka ucze sie raptem od polowy wrzesnia. Chyba jestem z siebie dumna :).
Teraz przede mna jazdy, mam nadzieje, ze jakos pojdzie ( tu nie zalicza sie osobno manewrow, tylko trzeba na koniec jakos zaparkowac samochod i koniec)
W poniedzialek wieczorem ide do szkoly po "foglio rosso", papierek z ktorym moge prowadzic samochod z osoba, ktora ma prawo od min 10 lat i ma ponzej 65 lat ( moge wyjachac na ulice nawet ani razu nie siedzac za kierwonica z instrukotem :o)
Brava!..gratulacje!
heh..z instru KOTEM?..to kot tez bral w tym udzial?..pierwszorzedna literowka aha aha sama nie wyklikalabym lepszej..podoba mi sie:D
hihihihi, kurcze, to zem napisala :D
Mam nadzieje nie spotkac w czasie jazdy zadnego kota, zwlaszcza przed moim samochodem, a czarnego to juz wogole ;)
A moim zdaniem kurs prawka we Wloszech jest niewiele wart. Szkoda czasu i pieniedzy. Mieszkam na poludniu i tutaj zdanie egzaminu to formalnosc. Obowiazkowo trzeba wyjezdzic 6 "godzin" 40 minutowych, i co by sie nie zrobilo na egzaminie to i tak jest zdany. Pomijam juz fakt tzw samochodow 50, ktorymi moga jedzic juz 14 letnie z prawem jazdy na skuter.
Hej Drogie Panie ( bo nie zauwazylam tu Panow???)
Egzamin z jazdy odbedzie sie w najblizszy poniedzialek, w godzinach popoludniowych, o czym z przerazeniem zawiadamia
Asik007
A teraz uczcijmy to wydarzenie minuta ciszy ;)

PS Odczuwam lekki dyskonfort na mysl o powyzszym wydarzeniu oraz podnosi mi sie poziom stresu.Aby do poniedzialku...
Zdalam egzamin, instruktor byl super a egzaminator nie przeszkadzal :) (aczkolwiek byloby lepiej, gdyby nie mowil do mnie w dialekcie :/)
Tak czy inaczej mam sliczniutkie, nowiutkie prawo jazdy w kieszeni :)
wazne do kiedy?:D
Kochana, na dziesiec lat i jeden miesiac z hakiem ( zrobili mi przeznt i prawo jazdy jest wazne do moich urodzin za dziesiec lat :D)
Temat przeniesiony do archwium.
31-43 z 43
| następna

« 

Życie, praca, nauka

Zostaw uwagę