Cytat: mirable
A myslalam ze lubisz fakty ?
Wole Wiadomosci :P
A tak na serio, to nie chodzi mi o zawartosc artykulu, nie podwarzam jego prawdziwosci... Chodzilo mi bardziej o
"Jak ktos ma jakies watpliwosci co do Wloch"... Rozumiem, ze to mial byc zart, ze jestes we Wloszech dosc ktrotko i nie do konca z wlasnej woli, ale ten "zart" to woda na mlyn osob, ktore siedza tu i tylko narzekaja na Wlochy.
Wiesz dobrze, ze mnie tez wkurza tu wiele rzeczy (aczkolwiek nie camionista zbok, bo zbowkow tez ci w Polsce dostatek ) i nie jestem jakas obronczynia ucisnionych (mimo, ze klika razy na "solo italiano" nie umialam sie powstrzymac - chociaz tam tez wklejaja tylko fakty, a ze akurat te, ktore sa dla nich wygodne, to juz inna bajka), ale nie do konca podoba mi sie kierunek, w ktorym zmierza ten blog. Ja, naprawde, rozumiem, ze ten blog to jedyne miejsce, gdzie niektore osoby moga wylac swoje zale (w wielu przypadkach sa to naprawde powazne problemy), ale nie lubie braku obiektywizmu i szukania dziury w calym.
Ok, zmykam gdzies w plener, bo dzisiaj piekne sloneczko! A widok na gory zapiera dech w piersiach! (a na camioniste, bezrobocie inne wloskie tragedie po prostu klade laske :D )
P.S. Chyba nie musze dodawac, ze nic do Ciebie nie mam, nie mialam zamiaru Cie atakowac, ani Toba manipulowac ( ech.. o rozne rzeczy juz mnie tu oskarzano ;))))... :X