notariusz

Temat przeniesiony do archwium.
Potrzebuję pełnomocnictwo w załatwianiu moich spraw w Polsce gdzie mogę zdobyć ten papierek??zaniedbałam to będąc w kraju teraz znowu problemy
Ja pelnomocnictwo zalatwialam kiedys tam w Konsulacie w Rzymie,sprobuj moze zadzwonic do nich i zapytac. Nie jestem pewna czy bedzie wazne do zalatwienia wszystkich spraw w Polsce,w mojej sprawie wystarczylo potwierdzenie od Konsulatu.Powodzenia.
Legalizacje, uwierzytelnienia, tłumaczenia, czynności notarialne
Od 1 maja 2013 r. dokumentu kosztuje 30 euro, natomiast uwierzytelnienie dokumentu 30 euro. Za legalizacja i uwierzytelnienie dokumentu (legalizacja pełna) zapłacimy 60 euro, a za sporządzenie i poświadczenie tłumaczenia z języka polskiego na język obcy lub z języka obcego na język polski – za każdą rozpoczętą stronę tłumaczenia 90 euro. Sprawdzenie i poświadczenie tłumaczenia z języka polskiego na język obcy lub z języka obcego na język polski – za każdą rozpoczętą stronę tłumaczenia kosztuje 30 euro. Za sporządzenie i poświadczenie tłumaczenia z języka polskiego na język obcy lub z języka obcego na język polski dokumentów stanu cywilnego lub innych dokumentów o treściach powtarzalnych zapłacimy 30 euro.