odpopwiedź

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

31-50 z 50
| następna
iwusia ale zciebie dewotka..asperto zna tego palanta od dawna i dala bardzo dobry tekst do tlumaczenia...Wloch przybiegnie jak pies..i moze akacja rozwinie sie inaczej niz on bedzie myslal..??..kto tam wie? asperto jest madra koboeta,zrobi co bedzie chciala...Asperto! jest tylko jedna rzecz warta zapamietania.. nie jedz tam w okolicach Ferroagosto..bo to dla nich jak Msza Swieta!..spedzaja z dala od domow, z rodzina nad morzem..i zadna sila tego nie zmieni
Jestem facetem !!!
..swobodne zycie zycie seksulane...to doprawdy osobista sprawa danej osoby..czy to Wlocha czy dziewczyny z Polski..nie warto byc dewotka..Dowod tutaj:"Osoba bez myśli seksualnych jest nienormalna" - perorował William O. Douglas, sędzia Sądu Najwyższego Stanów Zjednoczonych. Czy zatem normalni, czy nie byli Nietzsche, który ponoć sypiał ze swoją siostrą, i Einstein, który to samo robił z kuzynką? Jeszcze gorzej rzecz miała się z kobietami, w znacznie większym stopniu skrępowanymi gorsetem nakazów i zakazów. http://www.dziennik.pl/kobieta/seks-bez-tabu/article423127/Kazde_spotkanie_z_nia_zmienialo_sie_w_orgie.html
Jesteś sodomitą?
Cholera, tyle razy mówiłem już sobie, że nie będę jadł przed komputerem!
Jesteś szalenie mądra i otwartą kobieta. Swiat dulszczyzny już jest za nami.
A proposito - ja uwazam zasciankowe zachowanie i przejmowanie sie tym co inni o nas mysla i mowia (od kilku lat zyje we wloszech i nie spotkalam sie z opinia polki kobiety latwe!), ale niestety to jest bardzo polskie, wlosi np nie przejmuja sie opinia kochankow i tych ktorzy zdradzaja, zyja swoim zyciem i wydaje mi sie ze jest to najlepsze wyjscie!!!
Pzdr
asperto..ale rozniez jestes BI?..mam cicha nadzieje ,bo zawsze cie lubilam :D
reausumujac..admin bedzie zadowolony..ze sa tu wszystkie opcje! to tez pozytyw :D
asperto skoro pisales , ze jestes facetem to czemu dajesz wpisy w formie zenskiej???

>>Moi kochani ale narobiłam bałaganu
do Sette di nove - nie zawiodłem Cię ? ja tylko pomagam koleżankom ujajić
głupich Włochów. Ty to wyczułaś.
do Sette di nove - nie zawiodłem Cię ? ja tylko pomagam koleżankom ujajić
głupich Włochów. Ty to wyczułaś.
Przepraszam,że małą literą -Nove_
Następny frustrat!;)))
Zamiast "pomagać ujajać", sam się weź za robotę.
Może się lepiej prześpij z jakąś koleżanką, bardziej ci za to będzie wdzięczna, jak jej dogodzisz, niż za pomoc w ujajaniu.

Co się z tymi ludźmi dzieje, mentalna ciotowatość.
Asperto masz jakieś zwielokrotnienie jaźni raz jesteś naiwną panienka zaliczoną i odfajkowaną przez jakies włoskiego ogierka, która desperacko błaga o kolejną noc, choc on już pewnie zalicza i odfajkowuje koejne zdobycze najprawdopodobniej te gardzące dulszczyzną panienkiz Polski, które pozują na takie niby wyzwolone ale jak przyjedzie co do czego to nawet nie potrafia grać w tę grę one-night stand i po fakcie wysyłają żałosne i ckliwe listy "czemu się nie odzywasz, jesteś taki boski, daj mi jeszcze jedną noc błaaagam.." Innym razem piszesz, że bierzesz udział w jakiejś sztuce teatralnej, choć za napisanie takiego scenariusza to nawet początkujący scanarzysta schowałby sie w mysią dziurę...:D a nagle okazuje się, ze jesteś facetem miłosiernym Samarytaninem,który ratuje polskie naiwniary ze szponów włoskich uwodzicieli, zapewne masz jeszcze parę innych wcieleń...Cóż w sieci kazdy moze być kim chce, jeśli nie ma odwagi być sobą!
no prosze jak sie temat pieknie rozwija.. :D Nasz Fiolet nasza dumą i chwalą! :D tylko admin niczym Penelopa po nocach siedzi 'pruje'....Mozna by go nazwac w skrocie 'admin Pene' :D..byhahahaha
to jest co dziala na Wlocha ..zeby byl gluchy i niemy to przemowi i sluch odzyska wlasnie na takie slowa : "czemu się nie
>odzywasz, jesteś taki boski, daj mi jeszcze jedną noc błaaagam"..Umarly Wloch by zmartwychwstal na te slowa..heheheh A poza tym co chcecie ..zyje sie raz!..pisanie o seksie jest normalne w owczesnej dobie XXIw...NIE MA TU ZADNYCH HARD TEKSTOW ..wszystko jest soft :D...Asperto pomaga panienkom w biurze.. wsklepie..czy centrali telefon..niewazne wazne ze jest tu z nami i jest mu dobrze z nami i nam jest dobrze z nim..bo ja lubie Asperto od samego poczatku...Jak sie komus nie podoba to moze nie czytac..albo zglosic adminowi naruszenie ..itd..itp :D :D
Wybacz droga Sette, ale nie zrozumiałem z tego ani słowa.:(
drogi QUASI.nic nie zrozumiales bośjest facetem..ja tylko zarysowalam schemat wloskiego faceta..ze sa,istnieja kluczow slowe ktore pobudzaj go dzialania ..do zycia..zartujac oczywiscie, pokpiwajac lekko sobie z Wlochow..'jesteś taki boski, daj mi jeszcze jedną noc'...ze wloski umarlak zmartwychwstanie..a inny co sie nie odzywa od tygodni na wzmianke/maila/sms o checi uprawiania seksu..natychmiast da sygnal zycia i wyznaczy spotkanie! hehehe
No, to ja zrozumiałem, chodzi mi o to, co normalnego polskiego faceta powinny obchodzić schematy włoskich facetów?
Zauważyłem właśnie, że takie niebożątka, zamiast jak należy zabrać się za jakąś panienkę, jęczą jacy to Włosi są.
Taki syndrom Infa, sam z krzyża nie spuści, tylko szaleje po sieci "ujajając" Makaronów. Swoimi jajami niech się taki zajmie, bo tylko litość wzbudza.
mysle, ze Asperto pomaga jakims pannom co nie umieja klikac ..albo maja dlugie tipsy..albo brak stalego dostepu do sieci..cos w tym jest..:D
Temat przeniesiony do archwium.
31-50 z 50
| następna

« 

Brak wkładu własnego