Foro dei Gladiatori

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 243
poprzednia |
Hallo Dawid, hai ragione :) Che ne dici se scriviamo un po' sul Foro dei Gladiatori? Credo che il nome s'abbina bene alla nostra "missione"...?
gladiatori? non so ...
so solo questo che per i gladiatori prima o poi la fine e sempre la stessa
Ma che dici...e "Il Gladiatore" con Russel l'hai visto???? Dove e' finita la tua voglia di combattere e il coraggio dei Cavalieri Jedi? :)))
widze ze dee przeszla na strone zla , jak sie zastanwic to i ma racje ...jakby nie bylo Luke skywalker (chyba wiadomo o kogo chodzi-pozdrawiam przy okazji) jest po tej (niby )dobrej wiec na logike my jestesmy po przeciwnej. Dla zasady i z gleboiego przekonani;) Swietlowki zawsze sobie mozemy zostawic...pamietam ze lord vader nosil do konca..swojego taka jedna-koloru nie pamietam
Chyba czerwoną...ale też już nie pamiętam..nie będzie mnie przez cały weekend, od jutra w południe..muszę was zostaaaaawić..:((
Wracajac do wczorajszego tematu :
HElp szukala parolacci , a dee mowila ze nie ma dobrego dubbingu w amerykanskich filmach...proponuje zobaczyc Full metal jacket ...mysle ze jak to zobaczycie kazda znajdzie cos dla siebie:
Help :parolaccie sparate dalla mitragliatrice
Dee ..un bel doppiaggio ...
jedyny minus -jestescie dziewczynami i filmy wojennej Wam sie z pewnoscia nie podobaja..ale nie matrcie sie ...nie musiecie byc doskkonale:P
Vi adoro lo stesso
Dobry dubbin nie istnieje!! Dubbing jest do bani, jak rycerze Jedi... ;)
Witam towarzystwo, koza rowniez macha ogonkiem.:)
nie widzials filmu wiec nie marudz...
wlosi maja zdecydowanie lepszy dubbing niz w polsee ...pwoiem ze mi sie nawet podobal...a w polsce za cholere nie moge tych aktorow ktorych znam z wyglady nie kajarzyc z postaciami ktorym glosy zastepuja ...una merda!
pozdowienia ...dla kozy...szkod aze nie moze dolaczyc sie i cos napiasc...napewno wnioslaby wiele do naszych wznioslych rozmow
Hej Dee :)), koza Dawidzie wniosłaby cały kosz nowości gdyby tylko mogła "niebeczeć".. Irvin macha łapką do kozy mimo że jest po Ciemnej Stronie..Dee, jak tam było w kinie? Fajny film?
dee...psujesz sie .(najpierw nie akceptujesz naszego rycerskiego stanu a tera zwykakujesz jak filip z konopi) co sie z Toba dzieje....Ropuch znow nie sprzata lazienki jak trzeba ?
P.S.
..daj dojsc kozie do glosu!;P
dee...psujesz sie .(najpierw nie akceptujesz naszego rycerskiego stanu a tera zwykakujesz jak filip z konopi) co sie z Toba dzieje....Ropuch znow nie sprzata lazienki jak trzeba ?
P.S.
..daj dojsc kozie do glosu!;P
1. Kozie beczenie wystarczy, gadac nie musi. Wystarczy, ze mam gadajacego ropucha.
2. Film byl bardzo emocjonujacy, ryczalam 3 razy. Chlip.
3. Ja tam polskiego dubbingu w zyciu nie widzialam (no chyba ze w kreskowkach), jestem przeciwna zjawisku ogolnie i tego sie bede trzymac!
4. Olé!:)
PS. A Help to sie tak na serio obrazila?
A czemu Help miałaby się na serio obrazić? Ugryzła ją twoja koza?
Nie, tu nie o mnie ani o kozunie moja chodzi, ruda ja poprawila czy cos i Help sie wkurzyla. Z kregu zla sie wypisala i tyle ja widzieli...
ejjj ejjj jaka ruda! To była pomo123(doro)! nie żadna ruda! Bo i ja sie wypisze:)
A to o tym nie słyszałam..szkoda by było ... :( idę umyć zębiska..
Ruda, przepraszam, zaraz poprosze koze, zeby w ramach pokuty mnie kopnela w zadek. To pomidor byl, wlasnie.
Irvin, to ty o tej porze zeby myjesz?? A moze byc tak skonczyla te wakacje, co? Bo to juz szczyt wszystkiego jest!:P
Witam cala nasza "Grupke:D&D&I&R&P"
Pojawilam sie na chwilke i zaraz znikam..Milo jest znowu"byc" z toba Drogi Dawidku,mam nadzieje ze twoja wczorajsza nieobecnosc nie byla spowodowana zadnym kryzysem(niczym nasze formu-jak to ktos wczoraj zauwazyl)?
Bardzo sie ciesze,ze jestes z nami bo ja przestaje sie juz rozumiec z naszymi "czarownicami:)".Caly dzien tylko o jakis mieczach,zbrojach tudziez smerfach...Istny plac zabaw!!!!!!!Tylko jedno moze ich usprawiedliwic.Niedojrzalosc(toz to jeszcze guwniary).....
Ale jesli tak dalej bedzie to pomysle o przejsciu do "elity"(wczoraj otrzymalam zaproszenie) albo utworze wlasna niezalezna np. jakas Lige IQ ....
No chyba ze nasze dziewuchy troche wydorosleja:)DEE i Irvin do roboty!!!Popracujcie troche nad soba,dobrze wam to zrobi bo za bardzo sie rozbestwilyscie i przez was cala grupa (forum)cierpi:))))))))))(slyszalyscie o rzekomym kryzysie? )
buzki
Helpik
Vado fare la spesa:0 devo comprare qualche regalo per i miei cari italiani:0)
dee .Luke moze i swietlowki nie ma ale ja czuje jego moc...nie zrozumiesz tego...tylko Jedi kumaja o co biega..no nie Irvin?
No..o tej porze..o 7 biegam, potem znów zasypiam, o 10 się budzę..i myję zębiska..oczywiście jak nie mam nic do roboty.. ale zaraz muszę się brać za mycie łazienki, na serio :)) i sprzątanie nory, bo basz zarosła..:))
Ooo, Helpikowa wrocila!!:) I IQ sie chwali... A jakie masz?
Ruda, vado A fare la spesa.:)
Irvin, to mi potem powiesz, ile czasu zajelo Ci sprzatanie tej lazienki.:)
Dzis na kolacje bede miala tagliatelle al salmone... MNIAAAAAAM.....! :):)
Kto gówniary, Irvina gówniarzem nazywasz :))))) ? naaa..Irvin się po prostu bawi, a czy służą mu do tego Rycerze Jedi, Smerfy czy duszożerne kozy to już inna strona medalu.. ;)) Miło cię słyszec Helpik :)))
Jeżu Malusieńki, ale pycha... Ropuch gotuje?? Czy koza???
Help.stane w obronie dziewczyn..sa jaknajbardziej na poziomie! a nawet wyzej. Tak zwykle bywa jak ktos wyprzedza epoke to na stos z nim...
cHoc jedno mnie zaczyna niepokoic ... ta sprawa smerfow. Czyzby Dee podbierala "trawke" kozie..przec co dziewczyna traci kontakt ze swiatem rzeczywistym?
No, pycha.:) Ropuch gotuje, koza na makaron patrzec nie moze, wiec va a cenare fuori. A ja bede jesc. Uwieeeeeelbiam!:) Irvin, umiesz robic tagliatelle al salmone?
Dawidku, to koza podbiera trawke mnie i Gargamelowi...
vado,baci per voi e per la capra:)a dopo:) Help zostałam niesłusznie oskarzona,że to przeze mnie pogniewałaś się na całą reszte.Teraz ja się uniosę i obrażę:)
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 243
poprzednia |

»

Pomoc językowa