Taa to Gargamel tez podpala?! i póżniej dziwić się,ze szuka niebieskich ludzików w lesie:)Dee non fumare dai:)
Certo vado A fare.....:)
[konto usunięte]
15 wrz 2005
No tak!na nikogo juz liczy nie mozna:(
Dawid,czy ty nie wspominales cos kiedys,ze juz po 30 jestes....I bronisz takich "gowniarzy" !!!!!!!!
Doprawdy bawia Cie te ropuchy,kozy,.....? O ZGROZO!!!!!!!!!!Co te dziewuchy z toba zrobily?
deelaylah
15 wrz 2005
Help, cmooooook!;)
[konto usunięte]
15 wrz 2005
Dee,to kozy umieja cmooooooooookac?
deelaylah
15 wrz 2005
To nie od kozy, to ode mnie.:)
[konto usunięte]
15 wrz 2005
A to co innego....:))))))))))
Odsylam cmooooooooooooooki
deelaylah
15 wrz 2005
Dzieki, a co z tym twoim IQ?:)
deelaylah
15 wrz 2005
Dawid, stworu, gdzie sie zaryles???
[konto usunięte]
15 wrz 2005
Dee,a ty to co?Nudzisz sie?Znowu sie czepiasz..Poczepiaj sie szefa!Co?
deelaylah
15 wrz 2005
Szef jest na zebraniu w innej czesci rzymu, przyjdzie pozniej, wiec z braku laku poczepiam sie Ciebie...;)
[konto usunięte]
15 wrz 2005
Je jestem za "duza" zeby wchodzic do piaskownicy....
:)))))))
poczepiaj sie kogos innego.Z Irvin dobrze ci szlo ostatnio?!Dawidka tez mozesz sprobowac bo on ma slabosc do ciebie....:)(chyba lubi malolaty)
deelaylah
15 wrz 2005
Ohoho! Help sie agresywna zrobila, od malolat mnie tu wyzywa! A co, zazdroscisz, ze jeszcze zmarszczek nie mam?;) Irvin myje zebiska (swoja droga, to mu sie chyba rozpuscily od fluoru i starly od szorowania, tyle czasu mu to zajmuje...), a Dawid chyba nadzial sie na wlasna swietlowke, bo tez go nie widac. No to zostajesz mi Ty!!
Beeeeeeeeeeeeee!!
Rycerze Jedi, a wy gdzie? Bo nam sie foro wyludnilo...
[konto usunięte]
15 wrz 2005
Dee a ty bys chciala zeby zawsze bylo tu tak goraca?Moze wskocz na kawe to polacca-italiano:)))
Trzeba sie odwiedzac....
Alez ty jestes niekolezenska!!!!!!!!
deelaylah
15 wrz 2005
Bo mi smutno bez Irvina i Dawida... chlip...
[konto usunięte]
15 wrz 2005
A moze oni tez sie na tobie poznali i wypieli sie na ciebie...
Kto by z toba chcial kontakt utrzymywac....
A nie mowilam?
wczesniej tylko krytykowalas to teraz radz sobie sama...!!!!!!!!!
[konto usunięte]
15 wrz 2005
ecco mi di nuovo
deelaylah
15 wrz 2005
Dawidku, Dawidku, powiedz, ze Help nie ma racji! Wy mnie wszyscy kochacie, prawda?...
[konto usunięte]
15 wrz 2005
oczywiscie...chociaz zaczalbym byc na Twoim miejscu zazdrosny o koze...czy to moze problem z osobowoscia jak u Irvin/a?
deelaylah
15 wrz 2005
Nie no, koza to rekwizyt, jak mam czynic zlo bez kozy?
[konto usunięte]
15 wrz 2005
Ps. Wczora j ktos mnie osadzal o niby wloskie korzenie ...nawet w 0.0001% tak niejest. Choc "makaroniarz "ze mnie jest naprawde (uwielbiam wloska kuchnie) mhh.az slinka cieknie
zypelnie ni erozumie Irvin ktora bardzo by chcialaby w jakims stopniu spokrewniona z wlochami...pytam: po co? Polki sa najlepsze. Wloszki sa beznadziejne.
[konto usunięte]
15 wrz 2005
Ok.To ja podjelam ostateczna decyzje.Skoro juz nawet Dawid nie jest obiktywny to ja sie od was wynosze.Mam juz dosc tego kregu wzajemnej adoracjii!!!!!
Zycze goracych wrazen...................................
:))))))))))
Ruda i Pomo,gdzie jestescie w was ostatnia nadzieja na zmiane mojej decyzji
Dawidku, nie pisz, ze wloszki sa beznadziejne, bo zaraz ktos tu na ciebie naskoczy i znowu bedzie afera.:) Ja tam cie nigdy o wloskie korzenie nie podejrzewalam.
deelaylah
15 wrz 2005
Pomidor sie odnalazl!!!;)
[konto usunięte]
15 wrz 2005
no witam helpika !!!a jednak moje lamenty przywróciły cię do nas ale już znów chcesz się wynosić????
[konto usunięte]
15 wrz 2005
no co Ty help...juz sie do Ciebie zaczalem przywaizywac e tu ci lasci cosi? teradittrice?