Foro dei Gladiatori

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 243
HELP, no pochwal sie IQ!!
Ruda, pa pa! Beeeeeeeee!!;)
Taa to Gargamel tez podpala?! i póżniej dziwić się,ze szuka niebieskich ludzików w lesie:)Dee non fumare dai:)
Certo vado A fare.....:)
No tak!na nikogo juz liczy nie mozna:(
Dawid,czy ty nie wspominales cos kiedys,ze juz po 30 jestes....I bronisz takich "gowniarzy" !!!!!!!!
Doprawdy bawia Cie te ropuchy,kozy,.....? O ZGROZO!!!!!!!!!!Co te dziewuchy z toba zrobily?
Help, cmooooook!;)
Dee,to kozy umieja cmooooooooookac?
To nie od kozy, to ode mnie.:)
A to co innego....:))))))))))
Odsylam cmooooooooooooooki
Dzieki, a co z tym twoim IQ?:)
Dawid, stworu, gdzie sie zaryles???
Dee,a ty to co?Nudzisz sie?Znowu sie czepiasz..Poczepiaj sie szefa!Co?
Szef jest na zebraniu w innej czesci rzymu, przyjdzie pozniej, wiec z braku laku poczepiam sie Ciebie...;)
Je jestem za "duza" zeby wchodzic do piaskownicy....
:)))))))
poczepiaj sie kogos innego.Z Irvin dobrze ci szlo ostatnio?!Dawidka tez mozesz sprobowac bo on ma slabosc do ciebie....:)(chyba lubi malolaty)
Ohoho! Help sie agresywna zrobila, od malolat mnie tu wyzywa! A co, zazdroscisz, ze jeszcze zmarszczek nie mam?;) Irvin myje zebiska (swoja droga, to mu sie chyba rozpuscily od fluoru i starly od szorowania, tyle czasu mu to zajmuje...), a Dawid chyba nadzial sie na wlasna swietlowke, bo tez go nie widac. No to zostajesz mi Ty!!
Beeeeeeeeeeeeee!!
Rycerze Jedi, a wy gdzie? Bo nam sie foro wyludnilo...
Dee a ty bys chciala zeby zawsze bylo tu tak goraca?Moze wskocz na kawe to polacca-italiano:)))
Trzeba sie odwiedzac....
Alez ty jestes niekolezenska!!!!!!!!
Bo mi smutno bez Irvina i Dawida... chlip...
A moze oni tez sie na tobie poznali i wypieli sie na ciebie...
Kto by z toba chcial kontakt utrzymywac....
A nie mowilam?
wczesniej tylko krytykowalas to teraz radz sobie sama...!!!!!!!!!
ecco mi di nuovo
Dawidku, Dawidku, powiedz, ze Help nie ma racji! Wy mnie wszyscy kochacie, prawda?...
oczywiscie...chociaz zaczalbym byc na Twoim miejscu zazdrosny o koze...czy to moze problem z osobowoscia jak u Irvin/a?
Nie no, koza to rekwizyt, jak mam czynic zlo bez kozy?
Ps. Wczora j ktos mnie osadzal o niby wloskie korzenie ...nawet w 0.0001% tak niejest. Choc "makaroniarz "ze mnie jest naprawde (uwielbiam wloska kuchnie) mhh.az slinka cieknie
zypelnie ni erozumie Irvin ktora bardzo by chcialaby w jakims stopniu spokrewniona z wlochami...pytam: po co? Polki sa najlepsze. Wloszki sa beznadziejne.
Ok.To ja podjelam ostateczna decyzje.Skoro juz nawet Dawid nie jest obiktywny to ja sie od was wynosze.Mam juz dosc tego kregu wzajemnej adoracjii!!!!!
Zycze goracych wrazen...................................
:))))))))))
Ruda i Pomo,gdzie jestescie w was ostatnia nadzieja na zmiane mojej decyzji
no witam i ja !!!całą ekipkę oraz kozę!!!!!
Dawidku, nie pisz, ze wloszki sa beznadziejne, bo zaraz ktos tu na ciebie naskoczy i znowu bedzie afera.:) Ja tam cie nigdy o wloskie korzenie nie podejrzewalam.
Pomidor sie odnalazl!!!;)
no witam helpika !!!a jednak moje lamenty przywróciły cię do nas ale już znów chcesz się wynosić????
no co Ty help...juz sie do Ciebie zaczalem przywaizywac e tu ci lasci cosi? teradittrice?
A tam, bo help sama nie wie, czego chce.:)
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 243

»

Pomoc językowa