Foro dei Gladiatori

Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 243
nie no coTY? to bez sensu ...miom ze pluton to ze 20razy widzialem...zaraz ktos powie zem wariat.:) Zreszta moze dam sobie spokoj z tym pytanie...Wierze Ci na slowo..niesowite..jestes pierwsza dziewczyna , ktora tego typu rzczy lubi...(coraz bardziej zastanawiam sie czy ty naprawde nia jestes:) )
No to super..będę ci donosić ciasteczka z kremem :)) A i z kozą się podzielę.. swoją drogą głodna jestem jak nie powiem co..
Ja w ogóle mam takie inklinacje Dawidzie.. jeżdżenie czołgiem, helikoptery i książki Clancy'ego i Folletta... sprawdź pocztę za jakie 2 minutki, ok ;))
od razu widac ze jestesmy Jedi z tego samego zakonu
Chcesz wpasc na tagliatelle al salmone wieczorkiem?:)
No jasne :)) Przyniosę ciasteczka i gelato i nowy postronek dla kozy ale w zamian za to poproszę podwójną porcję tagliatelle...
ja najbardziej interesuje sie II wojna swiat. super temat...lepiej nie zaczynam bo mnie kolezanki z Grupy wykurza jak sie nie beda mogl wylaczyc
a wtedy gdzie ja pojde .ja mnie tylko wy na forum jakos tolerujecie
o kurcze dziewczyny czy ktos z Was soi za tym "Joo" co tak zaatakowal biedna potrzebujaca do tlumaczenia smsa...powoli zaczyna byc coraz bardziej agresywnie...apeluje o trzoszeczke wiecej subtelnosci!
Jak masz możliwość przeczytaj sobie książkę "Monte Cassino" - fenomenalny dokument Matthew Parkera..wyszła stosunkowo niedawno.. jest też świetna książka, praktycznie wspomnienia niemieckiego żołnierza spod Stalingradu "Droga bez powrotu".. ciarki przechodzą ale warto :)
Nie Dawid, to chyba nikt z nas.. ale rzeczywiście za ostro powiedziane, nie popieram takiego tonu, w stosunku do nikogo..
Dawid, to nie bylam ja, bo ja to przetlumaczylam, ale widzialam i nie pochwalam, wrecz ganie...
Irvin, spoko, mamy podwojna porcje lososia w lodowce.:)
zgodze sie ...mamy swoje opinie i niech zostana na naszym forum...ale nie obrazajmy nikogo!

Ps. dostalem irwin maila...czym jescze mnie zaskoczycz?
Łosoś..różowy i pachnący..z taglietelle al dente i bicchierino di vino.. Dee..JA CHCĘ JEŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To było tak na marginesie Dawid ;)) Takie małe appendice do tematów wojennych..;))
coz ..ja zdjeciami odbic pileczki nie moge ..bo takowego nie posiadam. mimo ze ubior w niczym nie rzypomina rycerza Jedi ...complimenti
jA TEEEEEZ!!!:)
iRVIN, JA TEZ CHCE ZDJECIE!!!!!!
basta con questes stronzate del cavolo...voglio una pizza! e subito
Zdjęcie jest wewnętrzną sprawą zainteresowanych militarystyką :)) Reszcie muszą wystarczyć miecze świetlne ;) i pobekiwania kozy..ale i tak was uwielbiam :))
Pure io..voglio una capricciosa..con tanti carciofi e taaaanto prosciutto.. o una scodella di lasagne al forno..o almeno una caprese, ma veloce..prima che muoia.. :((
coz rzuca nowe swiatlo na Irwin( tutaj w wersji "on") .
JAK NIE DOSTANE ZDJECIA, TO JUZ SIE WIECEJ NIE ODEZWE I ZAPLACZECIE SIE NA SMIERC! :(
capricciosa e si!..tanti carciofi ...e funghi
madonna , che dolore
Dawid to nikt od nas..(przynajmniej mowie za siebie)(ale wczoraj przyznaje ze sie podszylam pod "slonko":))Tak dla poskromienia tego kto beszczelnie jechal na nas obwiniajac nas za jakis wyssany z palca kryzys)
Dee,ale mi narobilas smaku tym lososiem....Zmykam na lunch do Italian restaurant na pyszna porcje lazani
Buz
Irvin wyslij Dde te zdjecie...w koncu za zdjecie ropucha wywalczyla sobie un bonus! o no?
dAWID, MASZ U MNIE ZNIZKE ZA PRZECHOWANIE DUSZY!:)
Dee.. zobacz co kot przyniósł.. Dawid, łeb ci urwę.. ;)
ok. bede o tym pamietal.
oj Irvin jak sama nie przeslesz to ja wysylam , nie mozemy stracic DEe...sama rozumiesz tylko ona moze sie pochwalic koza...a to jest Cool
też czekam paskudoooooooooooooo
A żeby cie cholera.. Jak się jeszcze Admin upomni to się zastrzelę z broni służbowej :))
Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 243

»

Pomoc językowa