nie no coTY? to bez sensu ...miom ze pluton to ze 20razy widzialem...zaraz ktos powie zem wariat.:) Zreszta moze dam sobie spokoj z tym pytanie...Wierze Ci na slowo..niesowite..jestes pierwsza dziewczyna , ktora tego typu rzczy lubi...(coraz bardziej zastanawiam sie czy ty naprawde nia jestes:) )
No to super..będę ci donosić ciasteczka z kremem :)) A i z kozą się podzielę.. swoją drogą głodna jestem jak nie powiem co..
irvin
15 wrz 2005
Ja w ogóle mam takie inklinacje Dawidzie.. jeżdżenie czołgiem, helikoptery i książki Clancy'ego i Folletta... sprawdź pocztę za jakie 2 minutki, ok ;))
[konto usunięte]
15 wrz 2005
od razu widac ze jestesmy Jedi z tego samego zakonu
deelaylah
15 wrz 2005
Chcesz wpasc na tagliatelle al salmone wieczorkiem?:)
irvin
15 wrz 2005
No jasne :)) Przyniosę ciasteczka i gelato i nowy postronek dla kozy ale w zamian za to poproszę podwójną porcję tagliatelle...
[konto usunięte]
15 wrz 2005
ja najbardziej interesuje sie II wojna swiat. super temat...lepiej nie zaczynam bo mnie kolezanki z Grupy wykurza jak sie nie beda mogl wylaczyc
a wtedy gdzie ja pojde .ja mnie tylko wy na forum jakos tolerujecie
[konto usunięte]
15 wrz 2005
o kurcze dziewczyny czy ktos z Was soi za tym "Joo" co tak zaatakowal biedna potrzebujaca do tlumaczenia smsa...powoli zaczyna byc coraz bardziej agresywnie...apeluje o trzoszeczke wiecej subtelnosci!
irvin
15 wrz 2005
Jak masz możliwość przeczytaj sobie książkę "Monte Cassino" - fenomenalny dokument Matthew Parkera..wyszła stosunkowo niedawno.. jest też świetna książka, praktycznie wspomnienia niemieckiego żołnierza spod Stalingradu "Droga bez powrotu".. ciarki przechodzą ale warto :)
irvin
15 wrz 2005
Nie Dawid, to chyba nikt z nas.. ale rzeczywiście za ostro powiedziane, nie popieram takiego tonu, w stosunku do nikogo..
Dawid, to nie bylam ja, bo ja to przetlumaczylam, ale widzialam i nie pochwalam, wrecz ganie...
Irvin, spoko, mamy podwojna porcje lososia w lodowce.:)
[konto usunięte]
15 wrz 2005
zgodze sie ...mamy swoje opinie i niech zostana na naszym forum...ale nie obrazajmy nikogo!
Ps. dostalem irwin maila...czym jescze mnie zaskoczycz?
irvin
15 wrz 2005
Łosoś..różowy i pachnący..z taglietelle al dente i bicchierino di vino.. Dee..JA CHCĘ JEŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
irvin
15 wrz 2005
To było tak na marginesie Dawid ;)) Takie małe appendice do tematów wojennych..;))
[konto usunięte]
15 wrz 2005
coz ..ja zdjeciami odbic pileczki nie moge ..bo takowego nie posiadam. mimo ze ubior w niczym nie rzypomina rycerza Jedi ...complimenti
deelaylah
15 wrz 2005
jA TEEEEEZ!!!:)
deelaylah
15 wrz 2005
iRVIN, JA TEZ CHCE ZDJECIE!!!!!!
[konto usunięte]
15 wrz 2005
basta con questes stronzate del cavolo...voglio una pizza! e subito
irvin
15 wrz 2005
Zdjęcie jest wewnętrzną sprawą zainteresowanych militarystyką :)) Reszcie muszą wystarczyć miecze świetlne ;) i pobekiwania kozy..ale i tak was uwielbiam :))
irvin
15 wrz 2005
Pure io..voglio una capricciosa..con tanti carciofi e taaaanto prosciutto.. o una scodella di lasagne al forno..o almeno una caprese, ma veloce..prima che muoia.. :((
[konto usunięte]
15 wrz 2005
coz rzuca nowe swiatlo na Irwin( tutaj w wersji "on") .
deelaylah
15 wrz 2005
JAK NIE DOSTANE ZDJECIA, TO JUZ SIE WIECEJ NIE ODEZWE I ZAPLACZECIE SIE NA SMIERC! :(
[konto usunięte]
15 wrz 2005
capricciosa e si!..tanti carciofi ...e funghi
madonna , che dolore
Dawid to nikt od nas..(przynajmniej mowie za siebie)(ale wczoraj przyznaje ze sie podszylam pod "slonko":))Tak dla poskromienia tego kto beszczelnie jechal na nas obwiniajac nas za jakis wyssany z palca kryzys)
Dee,ale mi narobilas smaku tym lososiem....Zmykam na lunch do Italian restaurant na pyszna porcje lazani
Buz
[konto usunięte]
15 wrz 2005
Irvin wyslij Dde te zdjecie...w koncu za zdjecie ropucha wywalczyla sobie un bonus! o no?
deelaylah
15 wrz 2005
dAWID, MASZ U MNIE ZNIZKE ZA PRZECHOWANIE DUSZY!:)
irvin
15 wrz 2005
Dee.. zobacz co kot przyniósł.. Dawid, łeb ci urwę.. ;)
[konto usunięte]
15 wrz 2005
ok. bede o tym pamietal.
oj Irvin jak sama nie przeslesz to ja wysylam , nie mozemy stracic DEe...sama rozumiesz tylko ona moze sie pochwalic koza...a to jest Cool
[konto usunięte]
15 wrz 2005
też czekam paskudoooooooooooooo
irvin
15 wrz 2005
A żeby cie cholera.. Jak się jeszcze Admin upomni to się zastrzelę z broni służbowej :))