witajcie! i wszystkiego naj dla naszych chłopaków!

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 117
poprzednia |
przy okazji serdeczna prośba o przetłuamczenie: "w polsce dziś obchodzimy "dzień chłopaka", więc z tej okazji życzę ci wszystkiego naj, wiele szczęścia i miłości aż do skończenia świata! "
halo! ja wiem, że pogoda jest beznadziejna, ale proszę nie spać... tylko pomóc koleżance w potrzebie ;))
i jeszcze co znaczy: auguroni per la tua vincita - życzonka dla twojej... (?)
"w polsce dziś
>obchodzimy "dzień chłopaka", więc z tej okazji życzę ci wszystkiego
>naj, wiele szczęścia i miłości aż do skończenia świata! "

In Polonia oggi c'e la festa del uomo (del maschio),allora in quella ocasione volevo augurarti tanta felicita e tanto amore fino al fine del mondo:)

ja chyba na innej planecie zyje;)nie wiedzialam ze w ogole istnieje takie swieto;(

>auguroni per la tua vincita...wszystkiego dobrego z okazji twojej wygranej(czyzbys cos wygrala?:)

pozdrawiam Iwon
Sorki ma byc ...dell'uomo:)
Auguri Ragazzi.
Iwonka, jeśli pozwolisz:
fino alla fine
dzięki Iwon. jeśli liczba w nicku oznacza twoje latka, to jesteśmy w tym samym wieku (to tak na marginesie).
widzisz ile ciekawych rzeczy to można się dowiedzieć ;)

pozdrówka i miłego dzionka
Nicoli czyli gora rocznik 74:)najlepszy jaki moze byc;) camassia dzieki za poprawke z tym mam problemy niestety;( buooona giornata Ragazze no i jak twierdzicie ze dzis dzien Mezczyzn to wszystkim chłopcom zycze....samych dobrych rzeczy od nie dobrych ludzi:)

Iwon
Zgadza się rocznik 74 jest ................fajny, nie ma co. Ja też się pod tym podpisuję.
co do wygranej to niestety nie ja wygrałam... tylko moja firma wygrała w konkursie PRO DECO i musiałam wczoraj zasuwać z prezesami na rozdanie nagród i bankiecik...
ja niby jestem '75 ale generalnie co siódemka to siódemka :)
miłego dnia kobitki i wam też życzę wszystkiego naj!!! choć dziś chłopów świeto. a co! ;)))
74 to najlepszy rocznik! jak sottoscritto zgdze sie z Iwon ;)
Nicoli czyli jestesmy "prawie" w tym samym wieku;) milego dzionka kobitki
ciao dawid :) a ty jak tam już świętujesz czy dopiero szykujesz się do oblewania swego święta... wszystkiego naj naj naj - specjalnie dla ciebie, za to że zawsze mogę liczyć na twą pomoc :)
Dawid_G anzi tutto buooon giorno davvero speciale visto che oggi e il vostro giorno:)zyczenia sa wyzej:)no i prosze mamy tu nastepnego 74 tak tak dawidku to najlepszy rocznik(nie wspominajac o tym ze cenimy sobie wolnosc:)

P.S.Dawid PISZ POD SPODEM bo sie robi balagan;)
iwon kochana a skąd ty jesteś...może z wawki... byłoby fajnie :)
dzieki , robie co moge (jak mam czas) a ostatnio go coraz mniej. Pozdrawiam wszytskie dziewczyny. Co do swietowania to raczej nigdy o nim nie pamietam i podobnie jak moji znajomi nie obchodze go (nie znam praktycznie nikogo zeby je obchodzil) ale mile przyjac zyczenia, jescze raz dziekuje
Auguri Dawid. A co tam. No dobra 74, ale jakie miesiące, Iwon i Dawid, bo mnie to ciekawi. Ja 17.06.74
5.06.47
:) oczywiscie 5.06.74
No prosze i do tego jesteś Bliźniakiem.
Nicoli nie jestem z Wawy,ale kto wie moze w przyszlosci uda mi sie o nia zachaczyc:)szukam pracy wiec kto wie moze i tam pojade poszukac szczescia:)jak cos sie zmieni to dam ci znac i sie spotkamy:)a jestem z gor dokladnie z przepieknego beskidu nowosadeckiego zaczecam wszystkich lubiacych lazikowanie po gorach do odwiedzenia tych terenow:)

pozdrawiam Iwon

P.S. Dawidku takie swieto jest raz do roku wiec staraj sie go w jakis sposob uczcic:)uwazaj z ta praca "co za duzo to nie zdrowo';)
...tylkoWas prosze o zero komentarzy na temat blizniakow...bo ile ja juz sie nasluchalem ..ma perfavore. sono scioccezze
Blizniaki uwazajcie macie do czynienia z bykiem;)21.04
a ja na odwrót dawiku bo: 06.05 :)
Co Ty Dawid Bliźnięta są super.
I tak jak Byki cenią sobie wolność. I niech mi ktos powie że tak nie jest.
więc walka wyrównana iwon - bo ja też jestem bykiem... i to całkiem niezłym ;))) hurraaaa!!! co 2 byki to nie jeden hihi! :)
ciiii ja sie na temat blizniakow nie bede wypowiadac;)poza tym uwazam ze trzeba kogos poznac by moc powiedziec cos na jego temat nie kieruje sie znakiem zodiaku:)
ja tam zreszta nieprzypisuje nigdy cech charakteru wg znakow zodiaku ...to bzez sensu
hihihi ale spotkanie dwa blizniaki i dwa byczki:) a charakter ksztaltuje nie tylko dzien urodzenia ale takze wychowanie(przede wszystkim to) no i zycie kochani:)
auguri ragazzi:)buona giornata-sole,sole,sole.......
stringo forte, baci
p.s. hehehe a ja 25.09.77 saluti
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 117
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę