witajcie! i wszystkiego naj dla naszych chłopaków!

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 117
ale też zalezy co chcesz powiedziec...ja znam np navigare IN internet, ale widzialam tez czesto cos tam SUL internet
Ma quando mai e un piacere parlare con te,pero fin'ora non mi funzionava internet. Com'erano i tuoi sogni?Erano dolci (slodkie te kolorowe hmm nie pasuje mi;)
iwon tylko mi kochana nie mów, że ty jeszcze ostrej muzy słuchasz bo padnę... ja to jestem proszę uroczych pań i panów (oczywiście) jak to się mówi "stara metalówa" :)...nie powiem inna muza też wchodzi w grę... np. poważna (szczególnie organowa), tudzież totalnie orientalna (wszelka cygańska, turecka, arabska, indyjska itp) oraz każda insza, ważne żeby mnie czymś ujęła - musi mieć tzw. rytm czyli dla mnie to coś co pulsuje w skroniach, co przyśpiesza bicie serca, co zniewala, co jest zmysłowe...
Nicoli z ta ostra muza u mnie jest roznie;)wszystko zalezy od mojego humorku;)ale tez kiedys bylam "stara rockówa" (nie mocny metal) obecnie sie troche z tego wybilam,ale i tak wole imprezy rockowe niz jakies tam dyskoteki.Troche zdziwaczalam po tych włoszech;)i czesto gesto słucham włoskiej muzyki,ktora wcale nie jest zla:)
iwon31: dokladnie
fajnie sie macha piorami,
ale nastepny dzien jest straszny
mozna tylko lezec :)
sorki że się dołączam , ale tak własnie czytam co pisaliście wcześniej i powiem tak:

nicoli - ja też 06.05 ( byczek) tylko, że 77 :):):)
więc też klub 77

pozdrowionka dla wszystkich tak w ogóle
ooooo kochanaaaaa co do włoskiej muzy to ja nie mam żadnych wątpliwości - sama za takową przepadam :) ....poza tym tak jak sama mówisz... czas leci ludzie się zmieniają... ja już też nie szaleję tak jak kiedyś... a nawet wyobraź sobie, ze po klubach czasami chętnie przelecę...niezła mieszanka ze mnie hehe! ale to wszystko przez to że ja uwielbiam tańczyć. uwielbiam!!! ... no i jeszcze parę innych rzeczy... uwielbiam... ale to jeszcze nie pora na bajkę na dobranoc więc na ten tematos to póki co się przymknę
no co ty gadasz!!! też jesteś z 6-ego maja?!!!! no nie mogę! suuuuperrrr!!!
nie świruję, nieżle nie - hihihihih
To ja jestem szczerym strzelczykiem z 77 i spodobale mi sie wasze rozmowy jestem tu chwile i zaczynam widziec same pozytywy ...abito in Italia e vedo che posso imparare scrivere meglio....e con tema di discusione tanti auguri ragazzi e ragazze ..Angy
świetnie! bardzo mi miło :))
ciao angela! a gdzie dokładnie mieszkasz jeśli można spytać?
w ogóle tutaj jest milło :)
Minique witamy w gronie byczkow:)

Nicol dokladnie latka leca ale mysle ze jest to bardziej spowodowane tym iz juz nie ma z kim sie wybrac na takaz to impreze i jest o wiele za malo takich lokali dla starych rockmanow

Stass boli jak diabli szyja,lezenie tez nie pomaga,ale to najprzedniejsza impreza i muzyka jaka stworzyli:)
co racja to racja iwon. ja wiele razy przez kilka dni po szaleństwach rockowych chodziłam sztywna jak palik jakiś, i coś mi nadal pozostało z machania piórami, bo nawet tańcząc w klubach to robię...a starość ne radość i potem boli jak jasna cholera tym bardziej że miałam już 2 razy wypadek i uraz kręgosłupa...no ale na wariatke sposobu nie ma
Ja spadam do domu. Bawcie sie dobrze....
Buziaki.
Camassia
fajnie się rozmawia, niestety muszę uiekać ;(. Jestem w trakcie przeprowadzki i musze isc do mieszkanka , bo niedlugo zwiozą mi meble.
ech, sztuczny tłok robicie tylko :) sio do pracy albo odpisywania na inne tematy:D
skorpiona Wam nie trzeba w tym gronie?;)
Skorpion mile widziany antylopka:) czesc dziewczyny milego weekendu:) nie wrzucajcie zbytnio na luz bo w poniedzialek nam tu z moralniakami wrocicie;)
ciao dziewczynki i miłego weekendu, ja też za godzinkę mam koniec pracusi, a potem wybieram się na 40-sto osobową imprezkę urodzinową...więc gdybym się już nie odezwała w poniedziałek, to będzie znaczyło, że się przebalowałam hihi
nadeszla odpowiedz od symaptycznego Pana, o czywiscie prosze o przetłumaczenie

miei sogni sono stati bellissimi perche' avevo te nella mia mente, non riesco a non pensarti...
>
io la mia felicita' la vorrei dividere con te...ti va?
un bacione
Do poniedziałku papaski.
ciao iwonka! ty też baw się dobrze...ja jeszcze pokwitn sobie do piątej...
a skorpiony wręcz uwielbiam ;)))
tak , skorpiony wręcz idealnie pasują do byczków :):):)
taaaaaaaaaaaa.... to prawda ;))) poza tym w moim paskudnym charakterku mam wiele cech wspólnych ze skorpionami :)
czyżby sobie już wszysy poszli :) , a ja musze mu jeszcze dziś odpisać, akurcze musze zaraz wyjsc
te Nicoli juz chcesz sie mnie pozbyc?oj ciccia nie pozwole sobie na to;)ja dzis waruje przy kompie...chocby do rana;)a jesli mowimy o Skorpionkach to zgadzam sie w zupelnosci z Nicoli oj pasuja one do byczkow pasuja a jakie sa podobienstwa hehe duuuuze bardzo duuuuze:)
dawaj minique(viva w koncu zakodowalam sobie twoj nick:) co odpisujemy temu milemu panu?Wy to chyba takie poczatki poznawania macie co??;)
:) paskudnego?Ja widze same pozytywy:D

przypadkowo odkrylam ze brakuje Wam wody, reprezentujecie głownie takie zywioly jak: ogień, ziemia, powietrze.

Najczesciej sceptycznie do tego podchodze, a tu - niespodzianka- zapraszam na ciekawy test, ktory sporo mowi o osobowosci- az dziwne ile sie w nim zgadza: www.enneagram.pl
Zrobcie i powiedzcie, czy mam zwidy, czy troche w tym prawdy.:)
Iwonka jesteś, ale super . pomożesz mi?????
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 117

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia